kvällsplugg

just nu på kvällskvisten känner jag inte alls nån press på mig. men jag är medveten om att imorgon kommer bli ett stressigt hevete. aja, det är imorgon.. (:


en riktigt cool bild tycker jag ! tänk er att bo sådär, plus att ha en sån modig katt som sitter på räcket flera hundra miljontals våningar upp över en stor stad ! :'3

Snow Patrol – Take Back The City

typ gonatt då.. eller aah.. (:

svaren till frågestunden

Hur använder man en tampong?

Lätt! Kolla bara bruksanvisningen som kommer i paketet ! ;)

 

Vad är ditt favoritgodis?

Det däremot är en ganska svår fråga. Jag tycker ju om choklad men det blir man så tjock i halsen av. Surisar är också en utav mina favoriter, men äter man för mycket av det får man ilningar i tänderna. Så en blandning av det kanske…? (:

 

Har du varit utomlands förut innan du åkte till Furtenventura?

Ja, det har jag faktiskt, rätt mycket. Jag är faktiskt väldigt resvan och har redan rest ensam tillsammans med min bror flera gånger. Min pappa kommer ju ifrån USA så vi åker dit så ofta vi kan. Min storebror har faktiskt redan tagit flyget själv över Atlanten ett flertal gånger, och om jag hade tid i sommar hade jag fått göra det också, eftersom att det var just på sommarlovet till nian som Erik flög till USA själv första gången. Pappa jobbar också med att bygga kyrkorglar, som nuförtiden oftast går till Österrike. Så var och vartannat år åker vi också dit för invigningar osv.

Sen har jag ju åkt på vanliga semestrar med familjen till lite andra ställen… bland annat Polen, Storbritannien, Spanien och Nya Zeeland och Grekland.

 

Vad gillar du bäst och göra?

Jag tycker faktiskt väldigt mycket om att bara lata mig, jag är nämligen en väldigt lat person. Kolla på film med kompisar och äta goda snacks till är därför en perfekt sysselsättning för mig, också någonting jag aldrig tröttnar på. Som ni kanske minns tittade jag på väldigt mycket film på Kanarieöarna, och det var faktiskt för att jag slappnade av då och verkligen kände mig lugn och utvilad. Eller aah, typ.

 

Vad var det första du gjorde när du fick beskedet om att du kom in i musikklass?

Om jag minns rätt så var det jag som hämtade posten den dagen. Jag fattade redan vid brevlådan att det var själva beskedet, och jag blev väldigt nervös. Därför öppnade jag inte brevet innan jag kom innanför dörren hemma. Jag var ensam hemma, så när jag fått klart för mig att jag hade kommit in började jag skutta och skrika av glädje. Sen var såklart nästa sak jag gjorde att ringa till Julia och vara överlycklig, så hon också sprang till sin brevlåda och kollade posten.

 

Vad var det som fick dig att starta en blogg?

Inte för att jag minns det så bra nu, eftersom att det var ett tag sen jag började blogga… men jag tror faktiskt att det hade något med att förändrar. Jag var väldigt öppen för nya saker, plus att jag älskade att läsa andras bloggar. Nu har jag liksom bara vant mig vid det och känner mig inte färdig när jag inte bloggat tillexempel.

 

Kan inte du börja videoblogga?

Jo, faktum är att jag faktiskt har planerat att klämma in nått videoinlägg i veckan.

 

Vilken färg på killars ögon föredrar du?

Faktiskt så beror det helt på hårfärgen! Är han blond ska det vara brun, helt klart. Brunnet har jag faktiskt inte tänkt på så mycket… det har liksom alltid vart blond för mig! (vet inte riktigt varför… >.<). Men är han brunnet tror jag att blåa ögon skulle vara ganska gulligt. Eller aah, bruna. Men faktiskt, jag väljer inte kille på ögonfärg, believe it or not.

 

Brukar du printa in bilder som tex din header och din bild med "frågestund"?

Till headern använde jag mig av en scanner, som en kopiator som istället för in bilderna i datorn. Till bilden med ”frågestund” använde jag dock min systemkamera.

 

Hur länge har du bloggat nu?

Den här bloggen har jag haft sen i juni förra året. För er som inte visste det så hade jag även en blogg innan denna som jag la ner. Så aah, jag började blogga redan i februari förra året.

 

Hur gör du alla dina underbart snygga headers som du har/haft genom tiderna?

Innan jag började med att köra den ”collage”-liknande stilen hade jag faktiskt helt vanliga bilder uppe i headern. Här hittar du ett inlägg hur jag beskriver hur jag gjort min nuvarande header, och här hittar du ett inlägg med bilder på de flesta headerna jag gjort.

 

Brukar du redigera dina bilder i något mer program än picnik?

Faktiskt har jag taggat ner med att använda picnik sen jag köpte systemkameran då det tar så lång tid att ladda upp bilderna där. Just nu använder jag mig mest av gamla hederliga bildredigeraren i fotovisaren.

 

Kan du ge lite tips om vad man kan blogga om?

När jag bloggar försöker jag först och främst få med så mycket variation som möjligt, inte skriva om skolan i varje inlägg liksom. Mycket bilder är bra också, men variera dom också. Jag brukar blanda ut lite vardag med andra grejer, såsom det jag kopierar ifrån mina dagböcker osv.

 

Om du bara fick ta med dig en sak till en öde ö vad skulle det då va, alternativ kommer: datorn eller mobilen?

Jag antar att det inte finns nån täckning på den där lilla öde ön. Såklart att jag liksom tar med datorn, och såklart att det finns internet där. Då kan jag chatta med alla jag vill på facebook och blogga samtidigt, samtidigt som jag blir några nyanser brunare… när jag börjar bli hungrig kan jag skriva i bris forum eller nåt.



kvällens miniplaner

nu tänkte jag snabbt svara på frågorna till frågestund, eftersom att jag redan idag fick en frågan om när jag skulle avsluta den.. ^^ sen hoppar jag in i duschen, dock en snabbis ikväll, eftersom att jag igårkväll duschade i minst 20 minuter, och det var inte så uppskattad från varken pappas eller mammas sida.. höhhö. efter det sätter jag mig i pyamas och myser ner mig i sängen, tillsammans med den äckliga matteuppgiften som troligtvis kommer förstöra den mysiga stämningen..


Queen – The Show Must Go On

↑ passar bra till bilden tycker jag.. bilden är btw ifrån fredags då jag var och kollade på en deltävling från rockkarusellen.

/elsa ♥

sigrid = konst

she has done it again ! this time, in paint..

↑ sigrid har gjort mig till konst.. :'3 (kolla hennes profilbild på facebook, där hon ritat sig själv)

 

← pikachu, också gjord i paint. [klicka för förstoring]

som många av er vet så är sigrid en riktig naturbegåvning! hon sjunger nog bäst av alla de som jag känner, plus att hon är en gud på att rita. har ett flertal bilder hon ritat.. några på mig och såklart ett par på sångaren i tokiohotel, vår gemensamma idol sommaren 2008. minns det som igår..


alla vi som ser förjävliga ut, klappa nu! *klapp,klapp*


Tokio Hotel – Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei

Tokio Hotel – Leb Die Sekunde

och ja, tyska är skönt. och ja, jag är stolt över att jag en gång varit ett gråtandes fan till tokiohotel (eller aah, faktiskt så grät jag aldrig..), men ändå.. ^^



bajsmatte

såhär dagen innan jag ska vara klar med den fördömda matteinlämningen så säger julia att jag räknat fel.. så aah, det var bara att börja om ingen. shit happens.

hemkunskapsprov hade vi idag och det gick nog ganska bra tror jag.. jag och julia var i grupp. hon bakade fisksoppa och jag lagade bröd. bra teamwork, och vi fick speciellt beröm för brödet (a' men personligen tyckte jag att soppan var riktigt underbart jättegod !

på bilden ligger allt gott i botten tyvärr..


skriver mer sen (:

måndag

idag vaknade jag (trots att jag somnade så sent) vid 06.00 och var hur pigg och glad som helst ! (: det är ju bra ^^ igår bestämde jag också för att ha världens trollruffs idag. nu snackar vi stort. igårkväll när jag ruffsat lite blev det jättestort. verkligen. imorse hade det gått ner lite men det är iallafall större än vanligt. det är ju kul liksom :3


och som tur var kom jag ihåg parfymen idag. var nära att jag glömde det >.<'

aja, frukosten kallar.. (eller kallnar.. HAH)

Don't Be A Stranger – Perfect Problem

/elsa ♥

Ich weiß nicht, warum ich so cool bin. Lassen Sie uns halten es ein Geheimnis.

har övat och övat och övat. kändes bara dags att mata in de där fördömda noterna.. fast visst, när man fattat hur det ska gå så blir det ganska roligt, och man kan lägga energin på drillningar osv.. här är stycket jag dras med:

Friedemann Immer – Telemann: Trumpet Concerto in D - 1. Adagio


imorgon är det måndag. skola. trumpetlektion. sen blir det att plugga massor och massor av matte. suck.

det bästa med morgondagen är iallafall att återse min underbara bästa kompis hanna igen. det var så himla längesen nu eftersom att det vart prao, sportlov osv. hon har ju också opererat sig, och det är anledningen till att hon inte vart i skolan den senaste veckan. så det ska verkligen bli jättegött att träffa på sötnosen igen ! ♥

nu blir det att göra iordning sig för kvällen och sen lägga mig och läsa min lilla bok ^^ inatt kommer jag att drömma om sena sommarkvällar i månljuset i stan och massor av sol och bad :'3

puss och kram !

kväll söndag 24/5-2009

detta var efter jag hade träffat den blivande klassen 7c. och ja, jag tyckte det var väldigt spännande med hela åtta nya grabbar att ragga på..

"den nya klassen var helt okej. några söta killar fanns det allt.. en hade krullhår, jag älskar krullhår!
sen i onsdags har jag och  julia varit ensamma hemma hos mig. vi såg på alla sagan om ringen filmerna. mamma och pappa kom hem igår, sent. idag kom sigrid på kvällen. vi ses på midsommar sen :)
imorgon ska jag till skövde med klassen. vi ska köra laserdome. det ska bli jättekul! :D längtar!"


och ja, krullhår är bland det bästa som finns. eller aah, det beror på. synd är det att filips hår numera inte är krulligt, utan mer dreads typ. men aja (:

asså shit pommesfrites min gud.. jag finner inte ord :'3

 

fast aah, det här slår allt.. :

amagaaaaaaaad ! seriöst, så himla snygg :o


ne, nu ska jag sluta dregla.. har matte att forstätta med.. (:



sommarplaner

efter gudstjänsten fick jag och julia vänta typ två timmar på pappa för han skulle delta i ett styrelsemöte, men vi hade trevligt med lisa. hon bor likadant som jag minst en mil utanför stan och vill inget annat än att flytta in till stan. så det vi har suttit och planerat är att faktiskt, bo i stan i sommar. isåfall skulle vi på nåt sett lyckas hyra en lägenhet (eller aah, i värsta fall sova på EFS. och ja, det funkar faktiskt), och bo där hela sommarlovet efter att jag kommit hem ifrån konfalägret. lisas föräldrar är på, kanske dels för att hon är två år äldre än jag, men aah, jag vet inte. mina föräldrar är dock lite skeptiska om detta.. men tänk va kul att bo i stan en sommar ! cykla till stranden och ligga där hur länge man själv vill, och sen kanske ta en liten kvällspromenad längst ån när månen kommit fram.. såklart krävs det mycket ansvar också, men det tror jag nog att vi ska fixa.. ;)

lisa, jag, julia


lisa skissar på planerna/budgeten.. (ja vi är taggade)


"reglerna" för att inte sabba vårt sparande.. lägg märke till ben&jerry's.. :(


såklart är detta bara planer och drömmar hittills, men visste vore det supercoolt att bo i lägenhet i stan över sommaren? :D

aja, nu till andra, mer aktuella grejer.. dagen kommer som vanligt att gå åt till matten.. och om jag känner för det blir det ett inlägg till ur frans och freja. för några dagar sen gick jag nämligen igenom frans och la pappersflikar vid de dagarna jag tyckte skulle va kul att ha med.. kanske gör det  med freja också snart.. ;)

/elsa ♥

söndag = kyrka

that's just the way it goes.. (:

snart kommer julia som ska åka med, det är ju liksom ett måste nu för tiden.. att skriva i kyrkogångsboken menar jag ^^ till konfan måste man liksom gå typ 15 gånger eller vad det var i kyrkan och skriva ner det i boken, och ibland glömmer man boken hemma och det är ju mindre kul höhö..


jag imorse med min älskade gröt. lägg märke till ägget. faktum är att jag inte åt upp det..


aja, måste rusa !

but I realized that the one you were before had changed into somebody

Kings Of Convenience – I Don't Know What I Can Save You From (Röyksopp Remix)




killarna har precis åkt hem och här sitter jag nu ensam i en extremt obäddad säng. ett tips: låt aldrig tre stycken gossar knöka ner sig i din säng, resultatet blir knäppt på hög nivå.. hähä. men aah, tack grabbar för en trevlig kväll ^^

imorgon blir det kyrka och sen blir det plugg, plugg och åter plugg. inte kul. men aah, man måste ju.. -.- måndag: skola. hanna kommer ! det är la det enda bra antar jag.. (':

blir nog att sova snart, fast först blir det att begrava näsan i den här boken jag börjat läsa.. duktig som jag är :)

gonatt ! ♥


shutter island

med gooooa grabbar ! (: plus att alla var väldigt inne på att va med på kort... HÖÖHÖH



dagens random:

om ca 10 minuter kommer det tre gossar hit till mitt hus. DET är random. för det var liksom mindre än en halvtimme sen som vi bestämde det.. >.< men aah, det har jag inget emot.. eftersom att min kväll annars hade blivit riktigt död x)


redigerad bild ifrån imorse, you can tell by the morgonfrissa'


återkommer med bilder sen ! (:

noah + läskigt flum

= jag sitter och gapskrattar i min ensamhet..


3:e världskriget

håller just på mellan mig och det otroliga internet som härjar i detta hus.. inte så okej nej. jag har inte kunnat komma in på internet på hela förmiddagen, men nu när jag kom tillbaka ifrån verkstan där jag städade som vanligt så gick det som tur var.. (:

hittills har jag hunnit ganska mycket, för att vara jag liksom.. har plockat upp lite på mitt golv, skrivit brevet till fadderbarnet mitt, och städat i verkstan. efter att jag fått min lilla tid vid datorn, tänkte jag börja jobba med matten.


svartvitt + pappa = den manligaste av män'


så luktar han gott också.. (:

kanske blir att göra något med julia sen också, men såklart kommer jag kämpa som en galning med matten iallafall ;)

Simon & Garfunkel – The Sound Of Silence

/elsa ♥

"vilken färg har du helst på lakanet?"


nu är den officiellt startad.. kör igång to ask your little heart away (som kommentarer till detta inlägg) ..ha så kul ! (:

The Strokes – Ask Me Anything

(för övrigt tar jag en bok och läser resten av kvällen. ni lär inte höra mer från mig på typ hela natten ;p)

härlig kväll med härligt folk !

kaj och growl har stått på schemat.. inte riktigt min grej med hård rock och liknande, men för att vara sån stil så var det rätt bra ! (: vi lyssnade väl på ett par grupper, inte riktigt alla.. ^^ sist av allt spelade ett band som hette kick the bucket. det speciella med detta var att bandmedlemarna faktiskt var dels ifrån min klass.. olle, erik och filip. fortfarande så är det inte alls min musiksmak med de var riktigt duktiga tyckte jag ! (:

erik, olle, filip


linnea, lisa


lisa

 

tom (+ hans kompisar som jag inte kan namnet på..)

 

sara, kristina, agnes, filip J, noah, julia


noah, jag

 

dock så glömde jag min gråa tröja på en stol på kaj.. när jag kom hem ringde jag runt till massor med folk med förhoppningar om att de fortfarande var kva rpå kaj, men alla hade åkt hem och min tröja var lämnad kvar att dö. då kommer söta ludwig till undersättning och är så himla snäll att han fixar det på typ fem minuter ! han måste va en superhjälte eller nån (':

senare ikväll: frågestunden startar.. ska bli spännande ! ^^

jag föredrar sånthär att hoppa till:

Name The Pet – Sunshine

bättre än growl (y'

/elsa ♥





sticker nu ! (:

kameran följder med i väskan iallafall .. (:

har lagt på lite smink, ätit lite mellanmål och nu ska jag alldeles strax gå ut till tåget ! (: ska bli jättekul att slippa sitta hemma och smöra ikväll, speciellt när det blir att hänga med massa roligt folk :D


måste rusa ! skriver ikväll, och tyvärr har jag inte hunnit med frågestunden än :/

/elsa ♥

13.37 !

kvällen kommer bli elit ! överväger att ta med kameran in till stan så jag kan ta lite saftiga bilder på rockkarusellen osv, men jag är inte riktigt säker på om jag orkar släpa på den.. ^^ om någon timme tar jag bussen in till stan igen och möter upp ludwig och noah, och sen vet jag inte riktigt vad vi gör.. kanske går på stan eller drar hem till nån av stadsborna.. :P julias planer ändrades lite så hon droppar nog in senare, eller kanske inte alls :( får se hur det blir med det..


min nya tidnigsvägg (kom på att ni inte sett nån riktig bild av det..) ! jag blev jättenöjd, speciellt eftersom att vi fick med kinesiska också (:


är typ 95 % säker att jag kör igång frågestunden nu i efermiddag, i ett tidsinställt inlägg. sen låter jag den vara öppen över helgen och stänger den väl på typ måndag eller tisdag.. (: ska bli spännande, det pirrar nästan lite i magen (mest eftersom att detta är något heelt nytt för mig, plus att det kan hända att det går åt skogen..) ! ^^

Kings Of Convenience – Homesick

/elsa ♥

lite bråttom

så hinner inte ladda upp nån bild..

nyss sprutade jag på mig lite parfym (oj va intressant). men asså titta här, igår, så glömde jag det ! :o för första gången i mitt liv så glömde jag att spruta på parfym, så jag gick runt hela dagen i skolan och kände mig typ inte färdig än.. x) bara för att jag är jag (a'

idag ska jag hem snabbt efter skolan, och sen åker jag och julia in lite senare för att träffa ludde och noah. jupp, julia ska också med ! (: sen vid sex tänkte vi gå på rockkarusellen som några i min klass ska spela på, och sen ska vi gå på ungdomsmöte i pingskyrkan med filip. förhoppningsvis blir det någon timme kaj sen, om jag eller julia kan fixa skjuts hem på nått set, men annars får vi ta tåget hem klockan åtta.. (:

måste rusa !

skriva brev

sitter här nu och försöker få ihop ett brev till mitt fadderbarn assitan i mali i afrika. det går ju sådär.. sidan är fortfarande blank.. hah ! x) det är ju det där med att skriva på engelska, och att komma på nåt bra att skriva om. typ den kalla vintern. det är ju spännande för små barn i land där det alltid är varmt.. eller aah ^^


annars har jag åstakommit ganska mycket idag känns det som.. jag kom ganska lång (eller aah) med matten hemma hos julia, för hon typ visade mig hur man skulle räkna, eftersom att jag är så smart så jag glömmer bort allt.. >.< sen ringde vi till ludwig och bestämde det sista tills imorgon osv. sen ringde vi till hanna och pratade lite med henne om allt möjligt.. måste ju uppdatera henne om allt drama som händer i skolan ! ;) när jag kom hem pratade jag med erik i säkert mer än två timmar, och det var bara riktigt gött att höra hans röst igen ! vi har inte pratat/setts på föör länge nu och det måste verkligen bli snart. helst innan nästa förträff som är långt borta i april D:

The Shivers – Joanna

tror att jag länkat låten innan men nu alldeles nyss bestämde jag mig för att det här är min och eriks låt. och ja, det besluten var helst mitt. han vet inte ens om det än.. häähähä (y'

ska bli gött med fredag imorgon. de senaste dagarna har jag vart jättetrött på morgonen så ska bli skönt med helg + sovmorgon också.

men aja, gonatt med er ♥

sitter i telefon

med såkallade "ed-erik". var ett tag sen och det är underbart att höra hans röst ! (': vi ska ju gå på samma konfirmationsläger i sommar och det kommer bli så jävla najs!


skriver mer sen för kan typ inte skriva nu x)

kväll onsdag 8/10-2008

"idag var det studiedag, ledigt från skolan. från igår till idag sov jag och julia och maya hos mayas pappa i drömstan, lägenhetsområdet där alla invandrare bor. vi bakade kanelbullar och chokladbollar och sen gick vi till ica och tittade i affärer och låtsades att vi var ett fjortisgäng." HAHAHA jag vet ! >.<

vi lekte mycket sånt när vi var mindre. typ dektektiver osv..

"när vi gick tillbaka satt det några tjejer vid en lekplats mitt i drömstan.

tjej 1: vilken klass går ni i?

jag: sexan. *stolt*

tjej 2: jaha, det ser ut som om ni går i ettan..

maya: va bra, då är vi iallafall äldre än er!

visst är maya smart! :D "


Las Ketchup – The Ketchup Song (Aserejé) - Spanglish Version

↑ nostalgi om den.. ! fast vi lyssnade nog på den lite mer några år tidigare.. typ på den tiden när vi brukade sjunga kareoke hemma hos maya.. haha ! :D

hos julia

sitter nergosad i julias säng och jobbar med den oändliga matten.. suck



skriver mer när jag kommer hem, puss


datasalen

sitter just nu i datasalen. vi har precis haft matte, men nu har vi en kort rast imellan den och NOn. vi har vikarie idag, min gamla hemkunskapslärare från förra året.. (:



↑ seriöst, världens sötaste bild på länge ! :o (och ja, mest för att det är en elefant med..)

/elsa ♥


torsdag

vaknade 05.19 och var hur pigg som helst, men jag tvingade mig själv att somna om.. 05.50 när alarmet ringde var jag så trött så det finns inte.. attans ! >.< 

nu när jag ändå inte har något att skriva om så kan jag ju ta planerna om imorgon.. eftersom att mina föräldrar inte har möjlighet att skjutsa hem mig sent på kvällen ifall jag skulle vilja tillbringa kvällen där så har vi pratat om att bara träffas efter skolan.. typ de jag var med i lördags. filip, philip, ludwig + noah nu då.. ^^ aja, de sista detaljerna bestäms nog idag i skolan så jag ska inte säga föör mycket ^^


idag bestämde jag mig som ni ser att använda min jättecoola kermit the frog-tröja.. har inte haft den på ett tag eftersom att jag inte tycker om att ha det så tajt vid halsen, men det sket jag i idag :P till det har jag matchat så gulligt med röda sockar.. hihi ^^

Newton Faulkner – Lipstick Jungle

frukosten väntar !

puss ♥

en lat cambild


jupp.. tro det eller ej. för första gången sen jag köpte systemkameran så har jag varit så lat att jag nöjd mig med camen.. men suck ! >.< som ni ser är jag nyduschad.. satte mig lite i bastun efter snabbduschen också. har inte satt min fot i den bastun sen några år tillbaka men jag uppskattade verkligen lugnet som flög omkring i luften därinne. nån gång skulle det vara roligt med en bastukväll för tjejerna i klassen.. men det kanske är lite överskattat att tro att man skulle kunna tränga in 12 pers i det pyttelilla rummet. eller ah, vad vet jag ? ;)

jag håller tummarna för att jag inte är lika trött imorgon som jag var idag. det var verkligen hemskt och jag hatar att vakna och vilja somna om ! D:

imorgon ska jag också gå förbi skomakaren innan trumpetlektionen och hämta ut min väska som vart på lagning. den gick sönder i höstas men varken jag eller mamma har orkat lämna in den förrens för några veckor sen då mamma bestämt tog med den jätteunderbara skinnväskan in till stan ! (: det blir som sagt mitt uppdrag att hämta den, klar för användning. det taggar jag ! :D

Me And My Army – The Only One

/elsa ♥

when you see a spider on your wall..


trött som en kundvagn

halvsov på orkestern. höhöh

dagen har varit super, med massa skoj redan ifrån imorse. förutom att jag var så otroligt trött. asså ärligt. men när jag äntligen vaknat till lite efter att jag tagit på mig kläderna för dagen osv så gick det bra (:

linnea bjöd mig på både en semla och fanta ifrån cafét, och eftersom att en pöjk vid namn daniel var sjuk idag så har han lovat mig en semla på nästa tisdag istället.. hähä :D jag blev också erbjuden att bli buren överallt.. plus att jag fick låna davids underbara humörtröja !

jättesnygg ! (':


sen när jag precis skulle lämna skolan för dagen så kom en liten (eller aah, jättelång är han..) grabb i musikklassen i sjuan (jonas) fram till mig och gav mig världens gulligaste kort ! :o det var två apor som satt på en motorcykel och inuti kortet hade han ritat massa grejer.. ^^ så kul att folk lägger pengar på ett facebook evengemang ! ^^

och jag tänkte faktiskt vara så modig att jag tänkte ha en liten frågestund inom en liten framtid.. ja, jag är medveten om att jag har ca 40 läsare/dag, och att jag som högst får kommentarer från typ tre av de på ett inlägg. jag är också medveten om att de flesta som läser ser mig nästan varje dag eller vet vem jag är iallafall.. så varför fråga mig om nånting när man redan vet allt? ;) fast då är det knepiga att det gör ni inte alls ! ^^ vet alla tillexempel hur gammal jag var när jag lärde mig cykla, eller vilken färg jag föredrar att killar har som ögonfärg? ;) det finns hur många frågor som helst och jag tänker svara ärligt på det jag kan.. sen är det ju lite förnurligt för man kan ju döpa sig till vad man vill om man vill ge frågan anonymnt! (: typ "gråa greta" eller "henning".. mer om det when the time comes..

Richard James – Aphex Twin - Avril 14th

/elsa ♥

onsdag !


så aah, det är ju typ min speciella dag då då (a' det var en liten fis i sjuan som fjäskade till det lite och gjorde ett evengemang till min ära, men det är väl bara ett plus för min del ? (: folk har börjat erbjuda sig till att köpa vad jag än vill ha i skolcafét osv. det är ju ganska chill om man säger så.. eftersom att det är enda dagen i veckan som vår lunch ligger så sent på dagen. det ändå jobbiga är att småsexorna kommer på språk idag så cafét kommer vara bokstavligen fullproppat, men det får inte förstöra min underbara dag ! (': får la trängas om jag måste.. *fniss*


dresscode + fail smile'


nu tänkte jag gå ner och ta mig lite flingor och mjölk, och sen bär det av in mot stan och skolan.

Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag

tjing ! ♥

Dag 30 - ett sista ögonblick.

om jag skulle dö. den allra sista känslan jag vill känna innan jag slocknar är nog glädje. bara glädje. jag vill känna mig så älskad att det svämmar över och värmer upp mig. sen ska det vara ljust. typ vitt. och lugnt. och ingen ska gråta. jag vill inte lämna livet med några olösta problem, utan jag ska ha rett upp grejer med folk som jag helst av allt inte hade velat pratat med om jag visste att jag skulle levat. jag vill ha massa blommor överallt och så vill jag se mina kompisar le. inte gråta. gråta får man göra på begravningen (y'

Sam Tsui – If I Die Young (originally performed by The Band Perry)


och detta var också det sista inlägget till månadslistan. tro det eller ej.. och nu ska jag sova (:

I'm back

har haft fullt upp hela dagen med gossarna, och där är anledningen till min underbart sega uppdateringen. vi har kollat på film och bara haft kul på mitt rum. de åkte för bara typ tjugo minuter sen, men det gör inte mig nånting. desto längre det roliga varar, desto bättre ! (:

fick tyvärr inte så mycket kort, varken ludwig eller noah var särskilt sugna på det.. suck. men som sagt så hade vi massa annat skoj, bland annat noah som till 90 % var den hippieaste människan jag träffat.. typ >.<

nu har jag iallafall myst ner mig ordentligt på min säng med en kopp honungsvatten (och inte vilken kopp som helst, utan rogers renkopp!). den enda belysningen jag har är värmeljus. kan det bli mysigare ? (':


Stacey Kent – Les Eaux De Mars


typ som jag då.. fast med te och utan filt.. höhö ^^

ska slänga in ett snabbt inlägg till månadslistan och sen ta och lägga mig.. gött (y'

/elsa ♥


for the first time in my life

har jag ett hål i tänderna. wow. asså, jag finner inte ord. jag blev stum (eller aah, typ..) i tandläkarstolen, när jag fick beskedet.. man typ, "noooooooooooo". inte coolt.

jag kom tillbaka till skolan typ nästan exakt när gympaidrotten var slut. det var chill att inte ta med gympakläder. slipper ta med de på torsdag också för då har vi teori, och på torsdag nästa vecka har vi bad. chill.

eftersom att jag jobbade så hårt på matten, kom jag försent till musiken. eller aah, jag glömde tiden.. men det är typ samma sak.. ;) och på musiken bestämdes det att jag ska spela trummor. HAHA. trummor + elsa = kaos. men det ska nog gå bra, tillslut..

på NOn skärde läraren upp en liten skogsmus i cam, så vi såg allt på storbild. det var.. lärorikt.. typ. och ganska vidrigt också >.<


där är jag. nyss. ni kanske undrar vart grabbarna är. jo, de stannade kvar i stan en stund för de skulle typ fixa massa skit. typ. så jag måste ta en buss in sen vid fyra och hämta upp dom, så tar vi bussen/tåget hem igen sen. lite jobbigt så men det ska nog gå bra.. gossarna är ju liksom stadsbor och inte så vana vid att ta sig runt med buss ut till småbyar ute på landet, så jag tänkte guidea dom lite (:

Feeder – Feeling A Moment

nu ska jag ringa några snabba samtal och sen ta mig en macka eller nåt ^^ är lite smått hungrig.. D:

/elsa ♥

morgonens:

har haft fullt upp hela morgonen med att plocka upp grejer ifrån golvet, men det är inte riktigt klart än. dessvärrre hinner jag inte mer och måste äta frukost.

sen blev det bestämt igårkväll att ännu en grabb kommer hit imorgon. noah heter han. säg hej noah. hej noah. (y'

jag tänkte också visa er en liten grej jag hittade nere i förådet, som jag tyckte skulle passa perfekt i mitt fönster. en gammal kandelaber. jag fick ta upp den till mitt rum på förutsättning att jag inte tände den.. sa mamma. jag har bara tillåtelse att tända värmeljus, men jag nöjder mig gott med det. har ändå ganska många värmeljus.. (:

ganska snygg va ? ;)

 

och så dagens jag-bild.. najs bajs


är jättehungrig nu så måste verkligen gå ner och ta mig nåt snabbt innan tåget går. ja, jag tänker ta tåget. det blir perfekt när jag ska vara hos tandläkaren halv nio, så slipper jag vänta lika länge som jag skulle fått gjort med buss.. (y'

Mazzy Star – Into Dust

/elsa ♥


fääääärdig !

hela kvällen har jag och mamma haft fullt upp med tidningsväggen, och nu är den äntligen klar ! :'D det ska få torka över natten och i morgonbitti ska vi flytta tillbaka sängen och hänga tillbaka gardinerna osv.

imorgon ska jag också till tandläkaren, så jag missar de två första lektionerna och får som plus på det sovmorgon på 20 minuter.. det är gött ! (:

sen så pratade jag med hanna förut. hon har ju nyss opererat halsmandlarna och nu lät hennes röst helt annorlunda ! det kommer nog ta ett tag att vänja mig tror jag ^^ men gud vad jag saknar henne ! :( ♥


↑ en gammal bild på mig och hanna ifrån när hon, jag och GS firade det nya året 2010 med massa raketer och roliga kort.. det var tider, hah ! :D

aja, det är sent och jag borde redan sova..

Kings Of Convenience – I Don't Know What I Can Save You From

och sen tänkte jag bara påpeka det, att musiken jag länkar är sånt jag lyssnar på just nu och sånt jag tycker väldigt mycket om. så förvänta er inte nåt nytt och fräscht i varje inlägg.. just sayin' ;)

/elsa ♥

Dag 29 - min favoritplats.

för att åstakomma min favoritplats behövs:


sen spelar resten ingen roll.. ♥

Michael Silverman – Relaxing Oasis

"honey, I'm home!"

aah, jag kom nyss hem. dagen har gått rätt fort, men jag har haft otroligt ont i magen heeela dagen ! den bubblar och pyser och beter sig inte som jag vill. ska nog ta den till en lydnadskurs eller nåt. typ.

nu har jag som sagt precis kommit hem, och på schemat står det städning, städning, städning.. har tummat med mig själv idag typ 647 gånger (aah, på ett ungefär..), att jag ska städa mitt rum när jag kommer hem. och nu är jag hemma. så jag måste städa mitt rum. suck. nej men jag ska troligtvis få mindreårigt gossbesök imorrn och då kan ju inte rummet se ut hur som helst.. kan ju skrämma iväg pojken.. och det hade ju inte varit vidare coolt.. hähhä

men jag kände mig på lite myshumör så jag bytte om. till pyamas.. (y'


aja, ett tidsinställt inlägg till månadslistan som jag skrev igårkväll kommer om nån timme.. sen är det bara en dag kvar att skriva ! (:

Le Kid – Oh My God

↑ och jag kan inte riktigt sätta fingret på om låten är bra eller dålig.. den är deffenitivt bättre när man inte ser de pinsamma artisterna på scen.. (som enligt mig skulle passat bättre på en cirkus, men alla tycker ju olika..). det enda som fångade min blick var de enorma godisarna.. men ni vet ju hur jag är ;)

/elsa ♥

" mornin' ! "

vaknade tidigt och var hur pigg som helst. som valigt då, den första dan av skolan efter ett lov.. imorgon däremot, kommer jag troligtvis ligga och waina över att jag vill ha minst två timmar till under täcket, men det kan vi ju ta när det händer .. (:

aah men asså typ, mitt fejs ville inte fasta.. inte så coolt nej.. :/


dagen ser ut som så här att vi börjar med teknik med vår supersöta tekniklärare hamid, för övrigt har han typ blått hår. lite gulligt så där. sen har vi språk. jag kommer nog få tillbaka mitt prov om jag tror rätt, och jag blev faktiskt nöjd med resultatet.. VG, liksom, inte så dåligt för att va jag ;)
sen är det lunch. min mage har bråkat lite med mig i några dagar så får se hur mycket jag äter.. :I efter det har vi arbetslagstid och sen hemkunskap. har för mig att vi ska laga köttfärsås där eller vad det nu var.. skitsamma >.<

trumpetlektion har jag också. har inte hunnit öva så mycket men det ska nog gå bra.. (:

aja, ska ta mig en liten frukost nu och sen bär det av med bussen till skolan. ska verkligen bli kul att träffa alla igen. har saknat så otroligt många så otroligt mycket ! :(

Lars Winnerbäck – Kom änglar

/elsa ♥

like wohoho

okej, detta är seriöst inget stort. men jag är överlycklig. en fräsch citrusdoft ifrån främmande länder.. kan det bli bättre ? :D det bästa är nästan att märket är så litet i sverige så att det typ inte märks, och den nyssutkommna parfymen har inte kommit till svenska butiker än.. (':


den är perfekt för mysiga sommarkvällar i sommarklänning..

och förlåt för att jag gjort så stor grej av det, men jag typ älskar parfym.. höhö. det har till exempel min familj fått gå igenom på semestern, när jag kom varje morgon och luktade olika.. pappa lärde sig alla mina olika parfymers namn och brukade gissa vilken jag hade på mig varje morgon då jag kom ner till frukost.. hiihih ^^

tänk vad underbart att ha råd att köpa hur många goda parfymer som helst ! ^^

skitsamma.. jag antar att den enda som bryr sig om det här är jag.. haha ! >.<

Marina And The Diamonds – I Am Not A Robot

godnatt säger jag iallafall..

/elsa ♥

inte så kul..

tapetklistret tog slut så vi hann typ bara att göra halva väggen klar.. suck. men förhoppningsvis avslutar vi imorrnkväll när mamma kommer hem.


men aah, som ni ser så har vi redan hunnit en bra bit ! (: har fått upp svenska tidningar, engelska tidningar och spanska tidningar.. det bästa blir till sist där det syns bäst.. japanska !

sen vill jag bara lägga till att imorgon kommer bli en speciell dag, inte bara för att det är första dagen i skolan efter lovet (suck), utan att jag kommer inviga en jättemega underbar grej som jag och mamma köpte på kanarieöarna.. vad det är får ni veta senare ikväll.. (y'

Ludwig Bell – Kärlek slutar alltid med bråk

/elsa ♥

just nu:


today's the day !

idag ska det ske, det är bestämt nu. jag ska bara plocka upp lite från golvet osv och dra undan sängen så ska vi börja tapetsera min blivande tidningsvägg ! kan knappt vänta tills jag får se resultatet ^^


↑ supergammal bild (och vääääldigt överredigerad..) på tidningsväggen #1 som befinner sig i min garderob.. den är på svenska, men den som kommer växa fram i mitt rum kommer vara på massa andra språk, till exempel japanska och franska ! ^^

M.I.A. – Paper Planes

"all I wanna do is bom bom bom bom , sckhrrirk, pling, and take your money.."

aja, har massor att göra så bäst att jag sätter igång ! I'll be back later ;)

/elsa ♥

kyrkan, here I come !

ska snart åka till kyrkan, fast först ska jag äta. mannagrynsgröt. asså shit va gott det är. bästa gröten. förutom tomtegröt. hihih (a'

jag sov gott och drömde sådär, ni vet, så man inte riktigt kan komma på om det man var med om i drömmen var dröm eller verkligenhet.. lite mysko sådär (: julia komme också till kyrkan, och efteråt ska jag och mamma åka förbi målaraffären och be om råd för tapetseringen av tidningspapper som ska ske inom en snar framtid. kan knappt vänta ! ^^

annars blir väl dagen bara till att städa och skita på min matteinlämning som jag får allvarligt damp på, bara så ni vet.. >.< sen måste jag klippa naglarna också.. de börjar bli ganska långa :|


The Real Group – A Lifetime Takes A Lifetime To...

↑ och ja, jag vet att jag la ut samma låt för bara några dagar sen, men det är den jag lyssnar på just nu och det känns som men sån dag, där man ska lyssna på den.. x) man blir typ glad, av den.. eller nåt.. (:

/elsa ♥

hemma nu efter en galen dag,


galna gossars gulliga klubb. bara för att jag var äldst bland oss idag (a'

nej men vi har typ kollat på film hela dagen och suttit vid datorn.. sen avrundade vi eftermiddagen med att gå till donken och tjocka oss, och sen gick vi hem till luddis igen.. och kollade på mer film. höhhö

jag har haft ont i magen hela dagen och vart väldigt trött också, så det blir nog att krypa ner i sängen snart och hoppas på att man får va piggare imorrn ! ^^

godnatt med er ! ♥

hemma hos luddis,

vi har blegat på film och ätit ben&jerry's. mums ! massa roliga kort har det också blivit, eftersom att gossarna har en tindens av att se otroligt roliga ut.. hähähä
jag ska stanna här tills efter melodifestivalen, för att jo, jag är cool. vi ska köpa godis sen. och mysa. sa luddis. hahahah.
ne men snart ska vi dra till donken för att alla är hungriga förutom ludde för han är glutenfri. så han blir inte hungrig. han fick ingen glass. hähhähä
förlåt. jag är oseriös.
hejdå.

drar in till stan,

hinner egentligen inte blogga men jag är busig hööh (:

tar med kameran in till stan så bra som jag är, så det blir uppdaterat med saftiga bilder på mig and the boys ;) förhoppningsvis skjutsar pappa mig hem.. annars vet jag inte riktigt hur jag ska göra x)


tummen upp för dresscode..

Beyoncé – Single Ladies (Put A Ring On It)

/elsa ♥

bildbomb ifrån furtenventura:


och med det säger jag godnatt. godnatt ! (:

kallt !

usch jag fryser. sitter i morgonrock och fingervantar.. kallt som sagt.

vi kom nyss hem ifrån vara och konserten. det var fan bra. riktigt bra faktiskt. det blev två extranummer haha ! >.<

The Real Group – A Lifetime Takes A Lifetime To...

just nu sitter jag på mitt stökiga (-.-) rum och myser rumpan av mig. har tänd rökelse, bland annat en ny som jag köpte på furtenventura.  "green apple" heter den.. passar ju mig ! ;)


senare ikväll eller kanske imorgonbitti kommer den (för vissa av er, typ linnea.....) den efterlängtade bildbomben ifrån kanarieöarna. eftersom att det är ganska stora filer det handlar om (eftersom att bilderna är tagna med min systemkamera) så tar det lite tid att ladda upp och aah.. ni fattar typ själva >.<

imorgon taggar jag att träffa lilla luddis och stora starka filip J, som jag faktiskt träffade redan idag på stan efter att jag klippt mig.. (: faktiskt så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men det kommer säkert bli superkul ! ^^

/elsa ♥

drar iväg nu..

.. i vår fagra volvo ! känns gött att den snart ska skrotas då vi köpt en ny bil som kommer kanske redan nästa vecka ! (: det blir spännande.. ^^

och jag måste bara påpeka hur scchuuukkt kallt det är här. asså man dör. seriöst. mina fingrar är stela av kyla fast jag sitter inomhus liksom ?! D: usch och blä :(


lite kladd jag ritat på resan... tror detta kommer ifrån stranden faktiskt. och ja, jag är duktig. inga hästar här inte.. (y'

Jason Mraz – Details in the Fabric

"hang on, help is on it's way."

hadé gött, återkommer ikväll ! ♥

konsert ikväll !

ska på konsert i vara med päronen ikväll. vi åker om nån timme typ tror jag.. ^^ det är typ "the real group" som de heter, en grupp som sjunger a capella.. hoho

kom precis hem ifrån staden där jag klippte mig i typ mer än två timmar ?! jo men det var typ för att jag skulle slinga det så det tog lite tid.. (y' det blev ganska rakt i topparna men det är ju inte som om jag ska springa runt och platta det varje dag så det kommer typ inte märkas :p aah, annars blev jag väldigt nöjd faktiskt ! (:


och höhöhö, mitt rum ser fortfaranade ut som det gjorde imorse, om inte värre.. suck

förresten, jag kom på det att jag inte uppdaterat de sista två dagarna från månadslistan än nu när jag vart utomlands. det får bli i helgen nu så jag blir klar med det innan skolan börjar igen.. just so you know ;)

Three Dog Night – Shambala - Single Version

/elsa ♥


försöker städa..

fast aah, de går ju inte så bra >.< måste egentligen städat klart till halv två då jag och mamma ska åka in till stan. gissa vad jag ska göra ? :D jo, vi har faktiskt beställt en tid hos frissören.. hih ^^ var vääääääldigt länge sen jag klippte mig, typ två år :s sist var i sexan när jag var hos sigrid på tjörn.. då klippte jag så kort att jag hade stubb i nacken, och efter det har jag bara låtit det växa. var onöjd med frisyren ett tag så jag började ha tofs HELA tiden, och sen fick jag ne mössa när jag fyllde år osv osv. aah ni kan ju historien ;)


en jättefin osminkad egobild.. "that's soooo eeeellsaaaaa (in the future I can see..)"

minns ni det programmet ? :D hahah, kom ihåg det när jag och pappa satt bänkade framför hanna montana.. så bra är jag (y'

det finns lite planer inför kvällen också, men det är inte säkert hur det blir än.. mer om det senare helt enkelt ! (:

/elsa ♥

hemma

och jag finner inte ord. jag vill tillbaka. usch. det är så jävla kallt här. jag typ slutar inte darra. buhuhu. kallt.


och jag känner mig väl typ som den där hunden. fast jag får stå på egna ben, för jag är en människa, inte en hund. liksom hallå ? hahaa

Taken By Trees – Julia

snart ska jag sova, skriver mer imorgon... (:

/elsa ♥

hemresa,

aah, den sker om typ två timmar. NOOOOOOOOOOOO. jag vill inte. det är kallt hemma. typ -17. buhuhuhuuhuhuhuhuh

igårkväll åt vi på en väldigt dyr och fin restaurang precis vid stranden, så man hade jättefiin havsutsikt o man satt ute som vi gjorde. efterrätten åt vi på stället med den flörtige servitrisen, vilken jag faktiskt fick en kram + puss på kinden av ;) sen gjorde jag misstaget att skynda mig hem med erik för att inte behöva gå själv, så jag missade att säga hejdå :( det var inte så coolt..

som sagt kollade jag på film, i rymden finns inga känslor. den var riktigt söt faktiskt, även om jag inte brukar tycka om svenska filmer ^^

efter att jag packat klart allting så ska jag ner på stranden och aah, gissa vad  ? :P jag och pappa ska bada i saltvattnet för sista gången innan vi åker, så vi sitter med saltvatten i håret på flyget. imorgonbitti när vi vaknar i våra egna sängar hemma i lidköping, då kommer vi kunna skryta med att "för ca 24 timmar sen, så badade vi i havet."


bilder ifrån igårkväll.. höhöh

nästa gång jag bloggar blir det ifrån sverige. suck

/elsa ♥

sista måltiden

kommer ske inom en snar framtid (typ 40 minuter..) så jag måste faktiskt skynda mig lite nu... waaah !

dagen har som alla andra dagar varit lugnt och skön. jag låg på stranden med mamma och pappa och var med om växlande molnighet medans jag ritatade lite på baksidan av ett mer eller mindre obetydligt papper.. lite färg hoppas jag på att jag fick, emellan molntussarna, men man vet ju aldrig ;)

sen såg jag på en film som vanligt.. dear john. det blev bokstavligt en pöl efter alla mina tårar jag fällde under filmen.. svar: ja, jag är en lipsill..

efter det stod jag på toan hur länge som helst och torkade tårar, och funderade hur länge det behövde göras innan jag kunde sticka ut och synas bland folk.. sen gick jag och mamma till diverse affärer och inköpte en viss liten underbar jättekul grej som jag inte tänker berätta än vad det är.. suck on that ! :P det får bli en liten överaskning till senare.. höhöh (':


över här en bild ifrån när det nu var.. vi gick längst stranden och såg två kameler ligga och sola (ja, sola.. även fast det var smått molnigt höhöhö). turister som vi är gick vi fram och tog massa smaskiga bilder.. tummen upp för det ! (:

aja, måste kila.. har massor att göra nu innan sista kvällsmaten här på ön. ja, det innefattar att byta om, sminka mig osv.

puss ! ♥

sista dagen..

och det känns la sådär.. haha. mitt humör lyckades sjunka typ 800 km igår kväll och det har la inte direkt bättrat sig.. eller jo, typ liiiite. men det räcker inte, höhöh


en bild i brist på andra bilder.. från igår kväll när servitrisen (iklädd mammakläder då hon bar omkring på sin bebis..) skärde upp eriks fisk.. höhö

ne men ärligt jag är inte på humör. skriver senare, ska sola nu.. ;)

/elsa ♥

som sagt..

det blev en lat dag, bortsett ifrån att jag gick lite i affärerna inne i centrum med mamma och pappa. jag köpte några armband + rökelse. mamma köpte några jättecoola örhängen och pappa stack efter att ha tröttnat alldeles för mycket.. höhö


annars har dagen som sagt varit väldigt slö. jag tittade på ännu en film (lat som jag är.. höhöh). sen satte jag mig med mamma och pappa och åt hamburgare..


efter kvällsmaten tänkte jag iallafall vara lite duktig och ta en promenad, om inte det drar ihop sig och börjar regna.. det har funnits i luften nästan hela dagen :/

/elsa ♥

sååååå less.. !

är så trött på allt tjat runt alla hjärtans dag. min facbook är spammad av massa "jag älskar dig!" -skit.. är det så viktigt att säga det kan man väl hålla det utanför facebook ?! suck -.-


aja..

gårdagen var ganska slö förutom ridningen.. idag blir det väl till att lata mig ännu mer.. lägga mig lite i solen, gå tillbaka dit vattnet slog mot stenarna.. äsch, vad vet jag >.<


har tyvärr inga andra bilder som är värda att se.. (vet inte om denhär är det heller) + att det tar tre år att ladda upp typ bara en bild ! D:

så aah, återkommer senare med förhoppningsvis mer bilder osv.. höhöhö

/elsa ♥

alla hjärtans dag,

och aah, jag firar det inte alls ! x)

fast igår fick jag ett hjärta av grädde på tallriken till efterrätten, av dendär servitrisen som var med på kort här om dagen.. lite gulligt sådär ^^

idag red jag och pappa, och mamma följde med och tog kort. killen som också kallades "the boy", hämtade upp oss på hotellet en timme sent i sin superdammiga och hästluktande bil.. och jag blev förälskad i "the boys" armar. tänk er rödbruna, starka och friska, unga armar med lite utnötta snören på.. jag döööööööööör


aja, igår kväll när vi kom hem efter kvällsmaten lånade jag eriks dator och kollade på film. jag tittade på how to train a dragon, ingen gråtfilm direkt men jättesöt verkligen ! ^^

erik väntar på att få internet nu så jag antar att jag måste sticka.. :( hinner tyärr inte ladda upp mer bilder när jag sitter på hästen men det kommer nog en bildbomb med sånt jag inte lagt upp än när jag kommer hem..

/elsa ♥

tillbaka efter en lååång promenad !

har precis tagit en lång promenad längst stranden, ända ut till spetsen där vågorna slår mot stenarna. väldigt häftigt att se..


det var jätteskönt att bara strosa längst med stranden och då och då kika bland sand och sten för att leta fram snäckor osv. mamma och pappa stannade vid hotellet och åt glass och drack kaffe.

innan jag gick ut såg jag på en film. remember me. robert pattinson var med i den, och jag satt och dreglade hela filmen.. (inte direkt men ni fattar vad jag menar..). dock så var det jättesorgligt slut så jag satt och verklgigen dööööögrina. asså hulka typ ! >.< ni vet ju hur jag är när jag ser på sorgliga filmer ;) det är typ därför jag försöker undvika att se föör sorgliga filmer tsm med folk jag lätt skämms för. och ja, killar ingår i den kategorin.

snart ska vi gå och äta. ska bli spännande att se vart det blir ikväll, med tanke på att stället vi åt på igår inte alls var nån höjdare ! imorgon blir det att rida på (som joar skulle säga) hamburgare... eller aah, hästar.. mamma ska följa med och ta kort, sa hon. så jaa, vänta er treeevliga, rödmosiga bilder på mig och pappa när vi sitter i jättesöta ridhjälmar.. haha ! >.<

aja, puss på er !

/elsa ♥

söndag,

igår var verkligen en lat dag. jag sov bort ungefär två timmar av eftermiddagen och stannade annars enbart på mitt rum och lyssnade på musik och lånade eriks dator för att titta på film. det blev bolt. och ja, jag är så mogen att jag satt och grinade som en bäver. live with it ! >.<

och just nu för nån minut sen kom en tjej fram till mig och undrade var det var för en kamera jag hade. hon var inte från sverige och hennes föräldrar pratade nåt konstigt språk, men hon pratade jättebra engelska. hon hade glömt sin laddare till sin egna kamera och undrade om jag kunde ladda det åt henne. och så snäll som jag är svarade jag att jomen klart att jag kunde ladda det åt henne ! ^^ så jag antar att det var dagens äventyr.. (:

för några dagar sen när vi var påväg till en restaurang för att äta, så stoppade en man oss och började klippa i papper en figur som liknade mig.. eller det var meningen iallafall.. sen ville han såklart att vi skulle betala för att få den, och det skulle kosta oss 5 euro. 60 spänn. för en papperbit.. man typ WTF?! hahahah, nej men vi köpte den, även fast det var jävligt dyrt, och jag tänkte att ni skulle få se den legendariska pappersbiten.. höhö


faktiskt så ser det inte ut som jag förutom bollen.. surt

och sen så har jag faktistk inte så mycket mer att säga.. huum ? har inga nya roliga spännande bilder ifrån igår, inget nytt om idag..

jag återkommer senare idag/ikväll med troligtvis fräscha bilder från dagen osv.

chao ! ♥

lördag,

dagarna flyter totalt ihop och jag fick en känsla av att det var måndag imorse när jag vaknade ? haha >.<

påtal om måndag så har vi fixat horsebackriding nu, och det sker som sagt på måndag morgon, halv tio.. men det ska bli riktigt kul även fast det är tidigt på morgonen ! :D

igårkväll åt vi på en restaurang, som hittills är min favorit. det var god mat, trevlig personal, god mat och trevlig personal.. (: jag bad om att bli fotat tillsammans med servitrisen och han gick med på det ! >.<

 

↓ sen erbjöd sig en annan sevitris att ta kort på familjen ! (:

↑ jag och en zorro till storebror. han ville gärna vara med på kortet eftersom att det fanns en hanna montana glass i menyn.. mogen storebror ? svar: ja ! (:


bortsett ifrån det så var menyn allt ifrån normal.. x) den innehåll grejer som fried goat baby (hur barbariskt låter inte det liksom ? >.<), shoulder of lamb (om man la till the innan lamp så lät det som ett hårdrocks band enligt min bror.. ), rabbit canarien style (ännu en barbarisk rätt..) och till sist grilled T.bone steak (som erik tyckte lät som att äta en t-rex.. ). som sagt.. dit vill jag gärna gå nån mer gång.. ^^

när vi kommit tillbaka till lägenheten bestämde jag och erik oss för att ta en promenad i månskenet, och det gjorde vi. vi gick längst med klippkanten som vätte ner mot det ändlösa havet, och gjorde det vi gjort alldeles för lite i vårt liv: vi pratade om allt mellan himmel och jord. vi gick jättelångt och sen vände vi och gick ännu längre tillbaka, och jag villades bort av allt prat så jag glömde helt bort mina enorma skavsår. när vi kom hem sen igen och jag såg mina fötter i ljuset, blev jag nästan mörkrädd. märkena efter klackskornas snören hade gått ner djupt i huden och på ena tån hade det börjat blöda så det rann längst med tårna. nu har jag blåsor på undersidan av båda fötterna och får nöja mig med att gå runt i conversen i några dagar framöver för att inte förvärra det hela.. >.<

idag har det varit ganska blåsigt hela dagen och det är faktiskt första dagen sen vi kom som jag har haft långbyxor på mig hela dagen hittills.. jag åt först frukost med mamma och pappa och sen gick vi tillsammans till en liten marknad som hölls lite längre upp från hotellet. marknaden var full av försäljare som skulle göra allt för att sälja sin varor och man fick alltid tänka efter innan man stannade vid ett stånd så försäljaren inte kom fram och började prata om priser osv.. då fick man på så lättförstålig engelska man kunde förklara att man bara var där för att titta.. ^^


jag köpte iallafall en enkel hippebyxdress i massa olika färger. har ingen bild på den än så länge men jag antar att ni får se bild på den förr eller senare ! ^^

nu har jag planer på att ta mig en promenad längst stranden och kanske ta mig mig min älskade twilightbok. nämnde jag förresten att jag blivit värsta episka fanet av twiligt ? ;) jag har nästan läst ut min bok och igårkväll efter att vi kommit hem efter promenaden fick jag låna eriks dator och kolla på eclipse (som jag faktiskt inte sätt förrens just då..). jag antar att mitt intresse smittat av sig ifrån erik, som helst random vet när nästa film kommer ut i serien. nån gång i novembrer. N-Ö-R-D-!

nemen hej hopp nu sticker jag.. ha en fortsatt trevlig kväll ifall jag inte skriver mer senare ! (:

/elsa ♥

dagens äventyr:

sen jag skrev sist har jag hunnit byta om säkert två, tre gånger, stött på en sliskig trädgårdsarbetare, stött på hundratals sliskiga spanjorer i speedos, kommit ännu några kapitel i den troligtvis mest mesiga roman jag läst, badat i iskallt (men ändå rätt behagligt) saltvatten, fått en knappt märkbar (men ändå märkbar) bikinilinje, ätit glass, hittat en jätterolig palm som såg ut som en annanas, fått skavsår från klackskorna.. osv osv. det händer verkligen sjukt mycket här ! (:

snart ska jag gå upp till den delen av staden där det inte kryllar av hotellägenheter, på jakt efter en brevlåda.. har ett litet vykort jag måste lägga på brevlådan så snabbt som möjligt ! (: efter det blir det nog en träff med reseledaren här i hotellobbyn för att prata lite om det där med att rida lite. sen väntar kvällsmat och det blir spännande att se vart vi äter ikväll ^^


stranden

 


fanta strawberry.. har aldrig sett den i sverige, men riktigt god var den iallafall ! (:



hoppig bild på mig inne i lägenheten.. stackars de som bor under mig ! >.<

 

aja, nu ska jag dra mig.. ni får ha en fortsatt trevlig kväll i kalla, myyysiga sverige.. hahah :D

/elsa ♥

furtenventura !


det är verkligen skönt med lite semester. precis vad jag behöver ! här borta känns det som man är i en annan värld.. det är varmt och soligt och det känns bara som att alla problem stannade kvar hemma i lidköping och lät mig resa bort utan att behöva bekymmra mig över det.. jag ser det lite som en rehab, eller vad man nu ska säga ^^

igår kom vi ju hit. flygresan gick bra förutom lite skakeliskak här och där.. jag sov knappt ingenting, istället ägnade jag min tid åt att kolla på toy story 3. den fick jag se på utan ljud eftersom att mamma inte ville köpa hörlurar för 60:- till att börja med.. men jag övertalade henne tillslut :P det märktes verkligen hur charterresa allt var ! x) likaså där vi bor nu.. det är som lägenheter i världens turistort ! man ser nästan ingen spanjor, det är bara tyskar och fransmän osv.. >.< hittills har vi inte sett nån riktigt spansk restuarnang än heller.. det är mest  hong kong skit osv.. x)

igår som sagt.. vi chillade mest och kollade oss omkring i den lilla staden (eller turistorten haha ! ) och jag måste erkänna, jag känner mig som värsta finnen.. alla tyskar går omkring med pepparkaksben och så kommer jag där med ben som snövit.. DET är inte kul ! D: mamma försöker trösta mig med att de vart där betdligt längre men ändå liksom, det är pinsamt >.< så efter jag skrivit klart dethär bär det av ner till stranden (eller la plaza.. WOHOO) för att få lite solbrända ben.. (eller ahh, försöka..). jag köpte också en bok på flygplatsen.. första boken i twilightserien.. jag skämms ärligt talat lite över mig själv, men liksom, en boklus som jag nästan måste läsa den ! x) och faktiskt, så har jag kommit lite längre än till mitten.. *fniss*

efter vi ätit kvällsmat igår gick jag till min och eriks lägenhet över mammas och pappas. erik var ute och utforskade den nattliga staden under stjärnhimmeln, så jag var själv där uppe. jag la mig i badkaret (svar: ja, vi har ett badkar i lägenheten.. lyx ! ). direkt efter det gick jag och la mig på balkongen och skådade natthimeln ovanför. det kändes jättebra att slippa massa interjackor osv för att kunna ligga utomhus och slappna av, och jag kände bara enormt lugnt. konsigt med tanke på omständigheterna.. (nivet, stjärnor, måne osv...)

idag har mamma lovat mig att vi ska gå till en glassbar vi passerade igår påväg hem efter kvällsmaten.. det ser jag fram emot ! plus att jag och pappa pratat om att vi ska utforska ön till häst.. svar: ja, det kan man faktiskt göra (: vi fick med ett blad med tips för turister ifrån apollo, och det fanns ett ställe i närheten där man kunde rida.. woho ! :D

ne, nu ska jag skynda mig ikapp mamma och pappa som redan gått ner till stranden.. bruna ben, here I come !

återkommer troligtvis ikväll.. hoppas ni har det bra där hemma i kalla, trista, gråa, tråkiga sverige ! :P

/elsa ♥

hörde jag solsemester ? :D

ja för det gjorde jag ! det här blir sista inlägget på svensk mark antar jag, men jag är säker på att jag skyndar mig att blogga så fort vi kommit fram och fixat internet osv.

ska bli riktigt gött att komma iväg och möta solen en vecka.. har packat ner mina solbrillor och klackskorna, plus massa klänningar ! man får ju passa på ;)


liten bild på söta yaya ^^ jag sitter liksom osminkad i morgonrock och glasögon så en bild på mig skulle ju liksom inte gå för sig ! >.<

sen kom jag på det att.. jag har tappat bort en av mina parfymer ! D: den jag hade hela tiden i sommars + i höstas, men som jag slutade använta till vintern när den luktade för sommringt.. och nu är den borta.. suck. aja, jag får nöja mig med mina tre billiga H&M-parfymer på resan, passar ju lika bra nu när så många har dom så man knappt vill använda dom själv ^^ jag känner liksom minst fyra stycken som har en av dom x)

The Sweptaways – Tjörn

tänker alltid på sigrid när jag lyssnar på den ! ^^ kanske har något med att göra att det var just sigrid som visade den för mig ^^ hoppas på att träffa lilla sigge pigge snart, känns som att det var alldeles för länge sen ! sist var här, (dock är bilden flera år gammal).

gonatt med er, önska mig lycka till på resan ! ^^ ♥

Dag 28 - min favoritsport.


jag har i hela mitt liv varit bollrädd. och jo faktiskt, rida är en sport. lägg märke till att man är med och tävlar i hoppning/dressyr osv.

för det mesta så ångrar jag att jag slutade rida :/ pappa pratar faktiskt om att vi ska börja igen han och jag (ja, pappa har också ridit). då skulle vi båda två rida på stor häst och det vore askul ! ^^

Barnens Bästa – Min Ponny- Gullan Bornemark

well thank god

First Aid Kit – I Met Up With The King


jag har varken städat eller packat. jupp, så bra är jag.. HÖHÖH

blir att stanna uppe sent ikväll och blega film osv, så jag blir riktigt trött inför flygresan imorrn. älskar att sova bort tiden när man flyger, så vaknar man och typ, "wow, har jag sovit såååå länge?!" så är man framme (:

och nej, det blir inga bilder på mina sommarkläder. snyft. nej men asså det hinner jag inte och orkar inte ^^ ikväll ska bara bli en mysig hemmakväll med film och mys ! ^^


nej, jag är inte drogad, fast det ser så ut på bilden.. höhö

/elsa ♥


praoen avslutad,

jag kom nyss hem och är verkligen trött överallt ! idag blev jag invaderad av en alldeles egen fanclub.. massa små söta tjejer ifrån 2a hängde efter mig på rasterna och försökte skydda mig emot killarna i deras klass som försökte brotta ner mig stup i ett. haha, i själva verket var det barnen jag praoade hos förra gången, och de var väl bara glada att se mig.. ^^ fast jo, det var som en fanclub.. ;)


de hängde ärligt efter mig överallt och när jag stannade, stannade dom >.<

innan alla de små barnen fick sluta gav de mig varsinn söt liten kram ! ^^ faktiskt så var det killarna som gav mig de mest riktiga kramarna.. tjejerna gav mig flera stycken var istället ^^ sen måste jag bara tillägga att en av de små söta killarna i 1b där jag praoade såg exakt ut som en liten fezbebis ! :'D

sååå söt ! ^^


på bussen hem satt jag med mayas storasyster emma. vi samtalade om dåliga låttexter.. hahahha ! x)

Sanna Nielsen – Empty Room

lyssna på texten ! :o typ , "men mitt liv fortsätter.. precis som  måååånen ! " liksom wtf ?! >.<

aja, nu ska jag ta mig lite fil och müsli och sätta på nån film innan packningen börjar :)

trevlig morgon ! (:

och det firar jag med att vakna av väckarklockan och massor av tummen upp :D idag är sista dagen som jag är hemma i lidköping på en vecka. sista praodagen också.. känns ganska lagom egentligen det som jag har gjort hittills. det blir ganska tjatit efter ett tag.. >.<

när jag kommer hem blir det packning för hela slanten.. om ni har tur kan ni nog kanske få hänga med genom kameran och se alla mina söta sommarplagg jag ska ta med ! ^^ det bara skriker klänning om kanarieöarna (':

hela morgonen har jag faktiskt lyssnat på ola.. hhm ? jag vaknade upp till overdrive och fortsatte sen med all over the world.. aah, så bra är jag ! x)

aja, snart ska jag ta och äta en rejäl frukost. start med mjölk. sött och gott ;) men först (för ovanlighetens skull) en outfit bild.. kan knappt tro det, att jag lägger ut en bild på min outfit ! (!!) >.<


och för att inte verka för konstig lägger jag ut en bild på mitt face också..

 

mycket tummen upp som sagt.. :D


Ola – Overdrive

Ola – All Over The World

/elsa ♥


alarm, check !

har ändrat volym och signal, och hoppas bara rejält på att jag ska slippa försova mig för en gångs skull och kanske hinna morgonblogga också ! ^^

imorgon blir det nog mest att städa lite på mitt rum och packa inför utlandsresan ! (: det börjar närma sig nu :P kan knappt vänta tills vi landar där ute på den lilla lilla ön mitt i atlanten ! :D kommer bli awsome :')

sen var jag med om en liten incident innan.. helt utan anledning hittade jag inte linslocket till systemkameran och fick totalpanik ! sprang runt i hela huset som en dåre och rotade bland allt möjligt för att hitta det x) mamma hjälpte mig faktiskt att leta lite i slutet, men det var som som hittade det. i min egen säng ! så bra är jag (:


nu taggar jag en sista dag med den söta klassen 1b, och sen bär det av mot fjärran länder ! wooho :'D

ne nu ska jag sussa.. eller aah. försöka. ni vet hur jag är .. x)

Kings Of Convenience – Winning A Battle, Losing The War

/elsa ♥

Dag 27 - mina rädslor.

jag är äckligt rädd för spindlar, höga höjder också.. och min storebrors rum, det luktar konstigt >.<

fast i och för sig... jag läste nånstans att de värsta rädslorna är invändiga. typ rädslan att bli lämnad.. det är ju en mardröm liksom. det är verkligen någonting jag aldrig i hela mitt liv vill gå igenom igen. att typ mista någon man behöver.



house väntar !


dag på stan = dålig uppdatering.

kom faktiskt inte hem förrens för typ en timme sen, så ni fattar ju att jag inte hunnit blogga så mycket haha ! x)

btw så försov jag mig imorse igen.. precis som igår -.-' får verkligen hoppas på att det inte blir som en dålig vana nu ! får se till att fixa högre alarmvolym och bara hålla tummarna ! ^^

och jag tänkte på det idag.. alla småbarnen på min praoplats går verkligen runt i mjukisbyxor ! :o nu skojar jag inte asså, ärligt, verkligen alla gör det ! x) helt jättesjukt >.<


↑ min fot + en liten gullig tjejs rumpa (y' här satt vi också uppe på "repen" som vi kallade det när jag gick på skolan.. (:


och så fick jag ett litet nostalgiskt ögonblick när jag upptäckte käpphästarna som jag flitigt lekt med på kvällsfritids när jag var liten.. men mogen som jag är tittade jag bara. höhöhöh

och just nu i denna stund fick jag reda på att jag fått VG på tyskaprovet ! känns rätt gött iallafall ;)

iallafall.. när dagen på skolan var slut så satte jag mig på stadsbussen mot stan med ingen som helst aning om vad jag skulle göra.. det enda jag visste var att jag kanske bestämt träff med någon och att jag kanske skulle bli uppringd av nån annan som också ville träffa mig.. eller aah, ni fattar typ >.<

karl långis skulle jag träffa på torget (kaaanske) men när jag åkte förbi i bussen såg jag honom inte, så jag antog bara att jag missförstått efter vårt snabba samtal igår. därför satte jag mig i min ensamhet och inväntade ett samtal ifrån luddeplutt.. plötsligt kom karl in genom dörrarna och undrade vad jag i hellskotta gjorde där, och inte på torget ! x) hahahh så jag hängde med honom och väntade medans han klippte sig, och sen gick vi tillsammans till åhléns och mötte upp ludde och noah som tillslut hade ringt mig efter att ha skrivit massa sms om att de inte orkade.. hmm ?

vi gick först in på stadium och sen stack vi för att söka upp ett café att sätta oss på.. på vägen till ett café träffade vi på hanna och emelie som också ville fika... vi satte oss på söderströms. karl tog en chokladboll för 16 spänn.. (!!!), jag tog en semla och hanna, emelie, noah och ludde valde att ta maränger för bara 8kr/styck ! :o billigt om man jämför med chokladbollen som liksom var typ tre gånger mindre >.<

vi lämnade fiket och rörde oss runt runt runt på stan och bara glodde i massa affärer.. till slut delade vi på oss.. emelie stack till apoteket, karl mötte upp en annan kompis och vi resterande drog oss hem till hanna. på vägen dit lyckades jag och hanna driva skiten ur småpojkarna :D ska nog inte gå in mer på det men grymt kul va det ! ^^

vi chillade mest på hannas rum innan det var dags för mig att sticka så jag skulle hinna med den senaste bussen hem. plutten + noah hängde gulligt med mig till busskuren och gjorde mig sällskap :') bussjävlen var försenad men bara för att gossarna var villiga att frysa för mig så var det inte så illa ;)

nu känner jag att det blev lite mycke text, så får väl avsluta typ här.. x) återkommer senare istället (y'

/elsa ♥

konstigt..

det är så himla mysko hur man kan ändra humör så snabbt so jag kan. ena stunden var jag superglad, men nu vet jag inte vad jag är. typ arg eller nåt. jag vet inte. kan inte riktigt känna det själv. för det mesta känst det bara tomt liksom. jag vet inte vad jag känner. och då är det ju lite svårt att veta vad man känner.. >.<

lite sorgligt att det regnar nu också, men när man tänker efter så är det ju otroligt mycket bättre än snö ! helt klart ^^


plus att planerna för imorrn blev inställda. suck.

Jason Mraz – Details in the Fabric

/elsa ♥

chill måndagkväll,

den tillbringar jag två meter ifrån pappa + allsång till beatlesmusik. kan det bli bättre ? :D svar: ja, om bergenwall slutade ringa mig på skype 60 gånger i sekunden.. liksom efter andra gången han ringer, "nej jag kan fortfarande inte prata.. ". efter typ femte gången, "fattar du trögt ? jag kunde inte prata för två sekunder sen och du ringer ändå ?! >.<" och så vidare..


plus att det finns planer för morgondagen.. väldigt mysko och ovanliga planer.. men skitsamma ! :D mer om det senare när jag vet lite mer.. (:

aja, nu ska jag öva trumpet och sen blir det nog att chilla framför tv..

puss ♥

Dag 26 - i min necessär.

tråkigt nog så har inte jag nån necessär.. >.< men eftersom att jag ut och resa inom några dagar bara (!!!) så kan jag ju visa er vad jag ska ha med mig typ.. (: ni kan väl se det som grejer jag är i behov av under 7 dagar.. typ :]

och sen så är jag ju så lyckligt lottad att jag köpte en systemkamera igår, så ja, jag har lekt mästerfotograf hela eftermiddan.. :p



↑ vi börjar med det praktiska.. linser, linsvätska, pincett, nagelfil, ansiktkrämer, deo.. bla bla bla..



↑ vi fortsätter med ännu mer praktiskt.. snoddar, tandborste, borste.. osv osv.



↑ och nu till det mest viktiga. smink, smycken, parfymer.. "variation", det är mitt måtto ! (: kort och bra >.<

och jaa.. man kan väl säga att jag har ett problem mindre nu. tack vare månadslistan har jag redan packat min såklallat "necessär". en vanlig blå tygpåse jag bara tar fram när jag ska sova borta.. ^^ fast nästa problem är typ dubbelt så stort.. :s vad ska jag ta med mig för kläder ?! >.<

besöksrekord igår ! :D

igår hade jag faktiskt besöksrekord på bloggen. har aldrig nånsin haft så många besökare som jag hade igår ! ^^ 66 stycken var det närmare exakt (':

sen vill jag bara klarlägga det lite om kameran nu innan nåt annat, efter som att jag fått väldigt många frågor om det i kommentarerna. jag köpte en systemkamera igår på onoff, för er som har missat det.. det är en canon EOS 550D- 18 megapixlar. supermega bra är den och jag är jättenöjd ! (:

nu till annat.. imorse var jag smidig och försov mig lite lagom sådär på första dagen av praoen.. höhö. som tur var kom jag på att jag lika väl kunde ta tåget in till stan när jag ändå skulle fått vänta på resecentrum. så riktigt så försenad blev jag inte, fast jag försov mig över en halvtimme. jag praoar som sagt på råda skola i 1b. eleverna var jättesöta ! ^^ jag fick förhöra några på deras svenskaläxa. de läste grejer för mig ur en läsbok. typ, lena metar. mor är rar. ja, ni fattar >.<

efter lunch var jag först ute på en jättelång rast med pluttarna. småkillarna lekte bollta, men istället för en vanligt tennisboll så använde de sig av en lite gul plastspade ? visst har de livlig fantasi alltid x)

sen hängde jag med halva klassen och hade "musik" med stefan. eller aah, musik och musik. han satte på en videofilm med mora träsk, så fick alla barnen stå framför TVn på mattan och försöka sjunga med och göra rörelser till... kreativt det också (: stefan var faktiskt väldigt lik min engelskalärare, fast kanske några år yngre.. + att han inte spelar golf >.<

skoldagen var slut redan tio i ett, så det var bara för mig att åka ner till dalängen och hämta matteböckerna. men om jag kommer lyckas med matteinlämningen vet jag dock inte O.o jag fick gå ifrån dalängen till resecentrum, och jag valde helt klart fel väg att gå. jag hade en klump i magen hela vägen hem.

resten av dagen lär gå åt till att fota allt möjligt med min älskling, och förhoppningsvis tar jag och städar i mitt rum också. av nån konstig anledning blir det alltid stökigt där ! :o


känner att det blev väldigt mycket info osv.. höhö . nu ska jag iallafall gå ner och ta en macka och kanske sätta på en mesig film ! ^^ ni vet ju hur jag är ;)

Carpark North – Just Human

/elsa ♥

snart duschen,

tänkte bara uppdatera med lite nya fräscha bilder på morgondagens lunch ! (:

mmmh, plättar ♥


jag tänkte ta med socker också, och mjölk såklart ! ^^

snart blir det duschen för mig och sen går jag och lägger mig. måste vara pigg och utvilad imorgon när jag ska springa efter sjuåringar hela dan ;)

/elsa ♥

rolig-grimas.com

och ja, jag är kär. i min kamera. (':


aja, som ni såg tidigare så har jag gjort klart svenskan nu och det är hur skönt som helst att jag är färdig ! (: vid halv tre åkte jag och mamma till onoff och köpte min älskling... precis i tid till utlandsresan ^^ så ni fattar ju vad resten av min eftermiddag gått åt till.. höhöh (y'


snart ska jag äta kvällsmat med min familj och sen väntar faktiskt att titta på solsidan ! :o trodde aldrig jag skulle säga det men programmet har ju fått så läskigt bra kommentarer i både tidningar och på nätet, och inte minst av alla mina kompisar (typ filip..) så jag tänkte att jag skulle ge det en chans. men bara en.. >.<

30 Seconds To Mars – Kings and Queens

/elsa ♥

what a feeling ! :D


skriver mer sen :) men JAAAAAAAAAAAAAA !!! :D

inget kan stoppa mig nu (':

woho ! :D


jag tänker inte berätta än, det får ni se när jag kommer hem ingen ! (':


/en överlycklig elsa (y'

kväll lördag 6/2-2010

"igår såg jag på film hemma hos olle med julia, hanna, josef, elin, edith, sara, ahlberg, filip j och olle. det var det värsta jag varit med om! D':

....

första filmen vi såg var linas kvällsbok. efter det skulle edith och sara hem. ........ fyfan.

idag kom julia och vi bakade kladdkaka och såg på film. jag är så glad att hon finns för mig ♥ vid sju åkte vi in till stan på 7up. ... det var bara jag, julia, gurra och oliver. vi hade jättekul ! :D "



om jag minns rätt var detta ifrån en annan gång på 7up, då vi hade stadsorientering ! (:



Dag 25 - det här saknar jag.

oktober 2010.


The Fray – Over My Head (Cable Car)

(skrolla ner så hittar ni dag 24 (y')

söndag,

idag lär det bara bli plugg.. måste få klart den där jävla svenskan om jag så ska dö på kuppen.. eller aah.

sen har vi hittat en kamera också, som det troligtvis hänger på. en canon. skulle vara riktigt kul om vi han köpa den innan resan till kanarieöarna men det är ju såklart inget måste. fast jag vill jättegärna helst ha den innan mars när jag ska åka till göteborg med hanna, på vår 1 årsdag ♥

jag hade tänkt åka in till kyrkan idag men pappa skulle åka in en timme tidigare för att delta i styrelsemötet, så jag orkade inte >.<

och några goda nyheter är att mamma eller erik troligtvis kommer ta med sin dator till kanarieöarna så jag kommer kunna blogga ! (: tänk er nya fräscha bilder (kanske till och med tagna med en systemkamera !) på god mat, fina vyer osv. det kommer bli perfekt ! (:

Owl City – Hello Seattle - Version 2009

nemen nu ska jag ta en liten frukost framför TVn och sedan väntar det att begrava huvudet i tråkigt skolarbete.. huum huum

/elsa ♥




facerapad..


jag måste ärligt ge beröm till min underbara bror som gjorde detta ! (': jag fick flera sms med frågor om det var sant, och folk skrev till mig på msn och facebook och undrade också ! x) det var bara GS som fattade att det var en facerape, alla andra trodde på det.. >.<

kollade iallafall på en film förut. tror den gick på tvåan eller nåt.. ? ^^ grymt häftig var den iallafall, fast jag tvivlade i början.. ^^ being john malkovich hette den .. riktigt häftigt ! (:

och nu till nåt annat, men liknande..


ett måste att kolla ! :'D det är typ japanska dolda kameran eller nåt.. ^^ så underbart rolig är den :')

och förlåt för att jag inte lagt upp uppdatering kring månadslistan idag.. gör det imorrn, lovar ! ^^

ne, nu ska jag sova efter alla dagens äventyr.. ojojooj ^^

gonatt ♥


melodifestival..

asså jag finner inte ord. det sög. asså allvarligt.


nu väntar en mystiskt film.. höhö


sitter och samtalar med Shakespeare..

väldigt intressant..

jag: så.. vad har du gjort idag..?

shakespeare: njaaa, JAG HAR LÄRT MIG ATT SHAKEA RUUMPA!!!

jag: åh. aha... vad roligt.. för dig..

shakespeare: JAG ÄR HYYYPEEER! ATT VARA ELLER ICKE VARA, EN MIILKSHAKE ! JAG ÄR EN MILKSHAKE!! 

jag: aha.. men eeh, aah.. jag.. eehm... ska nog.. typ gå nu..

shakespeare: JAG ÄR EN MILKSHAKESPEARE! HOLY COOOOW !!

jag: eehm.. heejdå shakespeare..

shakespeare: DU KAN KAAAALLLA MIG MIIILLKSHAAAAKESPEARE!!!! :'D



Semyon Bychkov – Tchaikovsky: The Nutcracker, Op.71 / Act 1 - No. 2 March

↑ blev på väldigt mycket humör för balett.. alla blir det ibland ^^ man får bara lust att hoppa omkring och dansa som en jävla pelikan eller nåt !  >.< vet ni, att jag faktiskt har sett på baletten nötknäpparen på en proffisionell scen i berlin ? :D det var några år sen, men jag minns det jätteväl ! ^^ särskilt hur jag och sigrid (hon var också med) hoppade runt i pausen och var på väldigt mycket baletthumör.. höhöh

aja, har precis städat verkstan och gästerna börjar redan strömma in.. kom på att det är melodifestivalen ikväll och det är ju typ min plikt att kolla på det .. x)

/elsa ♥



Dag 24 - det här får mig att gråta.

huuum...

minnen, deppig musik, sorgliga filmer, känslosamma bilder.. sen har jag en tindens av att börja storgrina när jag bråkar med nån samtidigt som jag är enorm trött och tillplattad.

asså det är verkligen ett svårt ämne det här.. ^^ så jag kan väl helt enkelt dela med mig av lite skit..

depp.

när man är på dåligt humör tar den musiken sönder en, men när man är på bra humör kan man skratta åt hur otroligt sorgliga låtarna faktiskt är ! >.< det borde vara förbjudet att skriva sånna låtar x)















och nu får ni inte tro att direkt när jag ser en sånhär bild så börjar jag rågrina ! x) ne asså om man är deppig så plågar man sig själv liksom med att titta på bilder och lyssna på musik.. det är ju så ^^ och sen tillslut orkar man inte plågas mer och då lägger man av :)

och som gengäld för deppbomben så lägger jag ut denhär också.. (bara för att den är så söt ^^) :


kämpar på..

sitter fortfarande och kämpar med den fördömda svenskan .. -.- om ungefär två timmar ska jag snabbt gå till verstan och städa där, sen blir det att plocka upp lite snabbt på mitt rum innan gästerna kommer. ja ni hörde rätt. gäster. vi ska ha knytkalas. hahah hade inte jag nån aning om ! >.<

sen har jag och mamma pratat lite om systemkamera, och vi är väldigt nära en underbar lösning nu ! :D det är bara att få med pappa på noterna, sen kan vi åka till onoff och inköpa min älskling ! (':

nylig bild.. svenska är inte det roligaste liksom.. höhöh


saknar min lilla söta sigrid också, och förhoppningsvis kommer hon och hennes mamma, samt bella, hit redan nästa helg och hälsar på oss ! ^^

Jaerv – Mormors Önskevals

och troligtvis blir det att fixa med tidningsväggen nu i veckan, typ måndag eller tisdag ? (:

/elsa ♥



lördag,

vaknade för någon timme sen. var riktigt gött att bara ligga och dra sig i sängen ! ^^

sen har jag suttit med mamma och disskuterat hur vi ska fixa mitt rum. planerna är faktiskt att vi ska ha gjort färdigt tidnigsväggen innan torsdag när vi åker, och förhoppningsvis blir det att sätta upp hyllor också (:

på torsdag kommer julia och olivia och ska sova hos oss en natt till, och på torsdagmorgon bär det av mot varmare länder ! :D det ska verkligen bli riktigt roligt (':

planerna för dagen är först och främst att skriva sckhitmycke på svenskainlämningen och sen får jag se lite vad som händer. det skulle ju va gött att ha dammsugit rummet och så kom jag på nu att shit jag måste städa toaletterna i verkstan ! :o aja, gör det senare.. typ i eftermiddag :P

rödmosig, morgonpigg elsa.. (y'

hittade en systemkamera på nätet för bara 5000 :- ! funderar på att slå till på den men jag vet inte... den skulle va bäst i test stod det, men hur är det egentligen med samsungkameror ? är dom bra ? ^^

aja, får se hur det blir med det. blir nog först efter resan som jag köper den tror jag :) kankse väntar till mars till och med, eftersom att det bara är en vecka kvar av februari när jag kommer hem ifrån kanarieöarna.

Imogen Heap – Hide And Seek

/elsa ♥





B1 & B2


jupp.. så bra är vi ! (:

jag hade en riktigt rolig kväll med roligt folk. först hängde jag lite med julia och maya och vi fixade värsta backslicken på en grabb vid namn felix.. riktigt flashig blev han ! :D sen kom hanna och ludde och filip och philip och julia och maya stack. vi satte oss med några småttingar i sjuan och tittade på när ruben trollade.. resten av kvällen bara flöt förbi och plötsligt så ringde mamma, och man typ ; "shit är klockan redan halv tolv ?!"


sammanfattning: sjukt rolig kväll med sjukt knäppa folk ! (:

Cover Guru – Party In The U.S.A.

sen vill jag bara tillägga att resan är bokad och klar till kanarieöarna ! vi lämnar sverige nu på torsdag och är borta i en vecka. ska bli riktigt gött att ta fram lite lättare kläder och bara resa till sommaren i en vecka. det är precis vad jag behöver ! ^^

nu ska jag snart sminka av mig och sen blir det att sova och ta en rejäl sovmorgon. behöver verkligen det efter de sena kvällarna i veckan.. imorrn blir det plugg, plugg, plugg och förhoppningsvis ska vi kämpa med tidningsväggen också, eftersom att vi inte gjorde det idag. men vi får se vad som händer.. ^^

gonatt med er iallafall, puss på er ! ♥

hemmakväll, no thanks !

woho, jag blir inskjutsad till stan iallafall ! :D som sagt ska jag åka till café kaj och hänga där med lite vänner :) roligt, på riktigt ! :D


jag idag, plus att jag har scarfen på mig som jag hade förra veckan. (:

kan nog inte skriva så mycket mer just nu, sitter i skype med några stycken och ska sticka om nån timme :) skriver mer när jag kommer hem ;)

/elsa ♥

tidningsvägg !

mamma kommer snart hem och hon kommer hem med ännu en utländs dagstidning.. :D denna gången blir det en på engelska. så då har jag alltså tre olika tidningar på tre olika språk, att sätta upp på väggen .. (: kommer bli ganska snyggt tror jag ^^ i framtiden ska jag sätta upp hyllor på den väggen också är det tänkt.. det kommer ju en kontainer ifrån usa med massa saker ifrån min farmor och farfars hus, som de inte ska ha kvar. där i kommer också en flasksamling som jag ska få plus massa andra spännande saker ! kommer passa perfekt på den väggen :D tänkte sätta upp lite bilder på klassen också, eftersom att det är en så bra klass menar jag ^^

aja, har inte ätit sen lunch så får ta och äta lite snart.. håller fortfarande tummarna för att mamma ska bli pigg och vilja skjutsa hem mig ifrån kaj ikväll, för det var dit jag planerat att åka. har blivit efterfrågad nämligen ;)


och så en bild ifrån NOlektionen igår.. vi kollade på en jättemesig teknad film om blodet eller nåt, och det var inte så uppskattat av killarna. de halvsov igenom hela skiten hah ! x)

/elsa ♥

Dag 23 - den här månaden.

februari.

ja, månaden började ju inte riktigt med något glädjeskutt, men jag klagar inte :)

på söndag är det samernas nationaldag.. det ska nog inte firas på nåt särskilt sett förut att jag lär pilla på min samiska renskinnsväska lite extra mycket d:


sen är det ju prao nästa vecka.. själv ska jag praoa på min gamla skola i råda. fick reda på igår att det blir en etta jag ska praoa i. 1b skulle jag tro.. klassen i röda stugan (: veckan efter nästa vecka (alltså om en vecka), är det sportlov. mamma är sugen på att åka på solsemester, men jag vet inte riiktigt hur det blir med den saken :P skulle ju vara kul att åka nånstans men det skulle nog vara rätt gött att stanna hemma och bara vila upp mig lite ^^

den 14:e februari är det också alla hjärtans dag. den kommer la se ut som nåt i stil med..:

 

nu var bara det en ren gissning men ändå.. (: bättre än så blir det iallfall inte ! >.< och kyckling är rätt gott (:

 

den 16:e fabruari har julia namnsdag, och jag säger grattis nu eftersom att jag troligtvis kommer glömma av det då.. höhöh .

 

GRATTIS JULIA ! :D


resten av månaden blir väl som vanligt typ. hårdkörning för vårkonserten och massa av plugg. har en matteinlämning som ska in v.8. lagom roligt..

 

 

 


hemma ifrån skolan,

och min dag har varit rätt så bra. efter det som hände igår har jag bara fått acceptera tanken och efter att den accepteran är gjort så har det faktiskt gått bra .. ^^ eller aah, så bra som det kan gå.. liksom, varför lägga energi och tankar på någon som inte ens ser en ? ;)

dock failade jag med engelskaglosorna, men istället gick tyskaprovet riktigt bra ! (: hoppas på ett VG iallafall ^^

på musiken övade vi först vår acapellalåt och sedan hade vi uppspel med de andra grupperna. tänker inte berätta vad det var för några låtar, det blir en överaskning till vårkonserten vi ska ha. men jag lovar er, det kommer bli nått allra extra ! (:

plus att jag städade lite snabbt i mitt skåp innan lunchen. ska ju vara borta ifrån skolan i två veckor nu (prao/sportlov), så det kändes ganska rätt att ha städat så jag kommer tillbaka till ett rent och snyggt skåp !


vi fick sluta lite tidigare och det var ju nästan lite tur, för då hann jag skynda mig förbi musikskolan för att hämta min trumpet. hade ju egentligen trumpetlektion igår, men jag glömde helt bort det ! :o

joar var gullig och hängde med mig, och vi hade en mysig promenad längst med lidan ^^

Oren Lavie – A Dance 'Round The Memory Tree


ser ni där, gräsmattan precis vid slutet av bron? där satt jag i somras med hanna och robert.. det känns väldigt långt bort faktiskt :(


(klicka på bilderna för förstoring..)

eftermiddagen kommer nog att spenderas med att skriva ikapp några inlägg till månadslistan, så ni kan ju hålla utkik efter några tidsinställda inlägg om ni skrollar ner, eller så är det bara att kolla i arkivet för det abstrakta.. (:

förhoppningsvis åker jag in till stan ikväll också, om mamma orkar köra. men mer om det senare isåfall (:

/elsa ♥


22:48 - kvällstankar.

kom nyss hem ifrån en helkväll med musikprofilen. blandade känslor höhö. på hemvägen kom jag äntligen fram till en underbar sak. hur skitigt det än är så har jag mina vänner. alltid mina vänner. jag satt längst bak i bussen och lyssnade på musik med elin, samtidigt som vi kollade ut genom bakrutan och skådade allting som vi åkte ifrån. skövde är en vacker stad faktiskt.

Sam Tsui – Halo

när vi lämnat skövde bakom oss la jag mig i ett hörn med hanna och filip och bara gosade ner mig tillsammans med dom i en enda stor hög. att blunda och låta bussen vagga en. tanken slog mig som så många gånger innan, men nu var den stark. jag kommer att klara det här. med lite kompisar så går allt. två är bättre än en. det är som hanna alltid säger när jag är nere: "jag är som din pojkvän elsa, den enda skillnaden är bara att jag aldrig, aldrig, kommer dumpa dig."

även om det här är svårt för mig, så ska man aldrig titta bakåt. ögonen är satta i fram av en anledning. man ska blicka framåt.



dock tänker jag bli en fågel i nästa liv. bara för enkelhetens skull ..

gonatt ♥





Dag 22 - det här upprör mig.

om det är något som upprör mig så är det folk som är taskiga. ibland kan man tro att de inte har några känslor alls ! :o typ sånna man sett på filmklipp där de torterar hundar osv. eller sånna som är allmänt respektlösa.

folk som trycker ner andra. att kalla nån bög tillexempel är inte okej. inte när den man kallar bög inte är bög nånstans. det är bara omoget och dumt att gå runt och säga dumma grejer till personer som faktiskt tar åt sig och blir ledsna. man blir liksom inte snyggare av att påstå att nån är ful. så funkar det inte.

orättvisor upprör mig också. varför får vi mat men inte dom tillexempel.. andra världskriget var en väldigt orättvis och upprörande händelse...

och det här var inte riktigt min grej.. höhö

hos hanna !

har precis kommit hem ifrån skolan. dagen började rätt piss hahaha ! känns lite bättre nu men jag gruvar mig fortfarande för ikväll.. men vi sparar dom problemen tills senare (:

här kommer lite bilder ifrån gympalektionen.. för en gångs skull var det en någorlunda rolig lektion, och för en gångs skull hade jag glömt mina gympakläder.. (sa ju att min dag va piss ! >.<)





bilderna kanske blev lite ihoptryckta.. men skitsamma ! :D

elin vill ha datorn nu, så jag låter henne ^^ skriver mer sen när jag kommer hem, men det blir inte förrens vid halv tio kanske ^^ ska ju på musikal med musikklasserna 8-9.

förlåt för seg uppdatering, men it is what it is and it is what it is ! ^^

puss på er ! ♥

just nu..


..skriver jag om denna intressanta tant.. HÖÖHÖHÖHÖ

hemma efter en lång dag..

fast det känns nästan som att alla mina dagar är långa nu för tiden ^^

har för övrigt haft en väldigt bra dag faktiskt. har haft massa kul med kompisar och jag har bara en riktigt bra känsla i magen ! (':


vårsolen sken starkt idag på mina fina pompisar ! ^^


nu har jag tyvärr massa skolarbete att ta itu med så uppdateringen kommer troligtvis ligga lågt ikväll.. suck

plus att mamma nyss kom hem med ännu en utländs tidning till min blivande tidningsvägg ! :D denna gången blev det på franska.. magnifique !

Camille – Pour Que L'amour Me Quitte

/elsa ♥

Dag 21 - det här får mig att må bättre.

oftast när jag är ledsen så låter jag mig vara ledsen till jag bestämmer mig för att jag inte orkar vara ledsen mer. då går jag helt enkelt upp och tar tag i mitt liv tills jag blir ledsen nästa gång och sjunker ner till botten igen.

men om det är någonting som får mig att må bättre så är det hanna. faktiskt. eller kanske kompisar i största allmänhet, men hanna har den där speciella förmågan att få mig glad.

det bästa när man har vart nere ett långt tag är också att festa, dra på typ disco eller nåt ! ^^ först tagga upp med riktigt bra taggmusik, typ:

Hannas och elsas spel lista !

hanna gjorde den spellistan när vi skulle tagga unför nyår eller nått sånt tror jag ^^ hon har ju världens bästa bas på sitt rum så det är bara dunka dunka som gäller ! :D

man gör iordning sig så man ser nästan fööör sminkad ut, och sen sticker man. på dansgolvet kan man bara släppa loss och glömma allt annat, musiken liksom fyller en, och basen känns i hela kroppen. just då känns det som att det inte finns någonting man inte klarar av. där spelar det inte någon roll. ingenting spelar någon roll där. man bara är. jätteskönt ^^ synd bara att de lagt ner parken :/

dock brukar dagen efter en sån stor fest alltid vara skitig .. man är trött och vill bara sova bort hela dagen, för det finns verkligen inget annat man vill eller orkar göra.. x)


men fortfarande. mitt svar är hanna.



sitter i skolan,

och är så busig att jag bloggar lite, hihih

snart har vi lunch och jag är jätteglad för jag är jättehungrig. fick typ inte i mig nån fruukost för ajg bloggade.. inte så bra. bloggen tar typ över mitt liv haha ! >.<


titta vad jag hittade ?! :D pretty..

och sen vill jag bara tillägga att jag hatar powerpoint. punkt.

/elsa (:

 


godmorgon era fisar ! :D

har sovit rätt gott inatt, somna ganska fort för jag var trött.. fast jag drömde massa skit om typ verkligen allt som kretsar i mitt huvud just nu och det var väldigt rörigt .. nu försöker jag minnas så mycket som möjligt, trots att jag nog faktiskt inte vill minnas ? >.<


idag blir det orkester efter skolan, sen sticker jag nog hem direkt skulle jag tro..

men nu måste jag verkligen äta !

Hurts – Stay

puss ♥

somnar nu,

ska precis sova, tänkte bara klämma in ett inlägg först :D


↑ den är verkligen sååå sann ! ibland hör man verkligen inte vad nån säger, så måste man fråga om och om igen vad det var den sa  ! >.<

men skitsamma.. (:

tänkte bara tillägga också att jag blev jämförd med en ko idag igen. inte första gången. ojojoj.


aah, man finner ju vissa likheter.. höhö

James & Karin – Jag Kånner En Ko

gonaat ! (:

Dag 20 - det här vill jag göra innan jag dör.

innan jag dör vill jag vara med om äventyr. jag vill fullfölja mina drömmar. jag vill gifta mig. stort kyrkbröllop. skaffa barn. jag vill göra nåt annorlunda och random. typ rida på elefanter. eller ta hand om en föräldralös apa. åka genom usa, från kust till kust. resa ut i rymden vore häftigt också... eller åtminstonde flyga luftballong eller åka helikopter. vandra inkaleden verkar ganska häftigt också.. eller bara åka till ett riktigt coolt land med mycket kultur ! ^^

sova under bar himmel med nån jag tycker om ! verkar inte det mysigt ? ;)

fira nyår i nån enorm storstad.. typ new york eller nåt :D uppleva midnattssolen i norraste norr. se en musikal på broadway. åka på ridsemester (igen). köpa hund.

det finns så otroligt mycket man vill göra, men kankse inte kommer.. ^^ men nåt jag faktiskt ska göra, det är att bungy jumpa !

 

btw så finns videoklippet, som skulle kommit upp igår, på bloggen nu. bara att skrolla ner tills ni ser det ! (:



äntligen hemma..

och så har jag tid att blogga nu också.. känns som att jag misslyckat totalt det senaste dygnet med att tillfredställa mig själv genom att blogga. för ärligt, jag mår bra av det. och när jag inte hunnit blogga så mycket nu så har jag haft typ, ångest, eller nåt.. eller det går inte riktigt att beskriva.. så vi lämnar det (:


en bild ifrån idag när vi väntade på stadsbussen efter skolan.. carro var väldigt mån om att få med sin matlåda med fisk i.. undrar varför >.<

efter skolan följde jag hanna först hem, och sen stack vi direkt till musikskolan för hon skulle ha pianolektion. jag satt och väntade där i sällskap med joar som väldigt intresserat lyssnade på allt jag hade att säga.. hhööhö

när hannas pianolektion var slut skyndade vi oss iväg för att hinna i tid till gympapasset på friskis & svettis (visst är vi duktiga ? ) som började klockan fyra. när vi kom fram såg vi inte julia (som också skulle va med..) nånstans, och började bli oroliga att hon inte kommit än. så i hissen gjorde vi några misslyckade försök att ringa henne.. men iallafall. när vi kom in på själva verksamheten var inte julia där heller.. hanna tog upp samtalet med hon bakom kassan och frågade om passet vi skulle på, och hon sa; "jo men det är ju inte förrens fyra.". och när vi kollade på klockan så var hon tio i tre ! hahhaha så fail  x)

så vi gick ner först till ungdomsmottagningen och fixade lite grejer och sen satte vi oss på cafét på första våningen med sebbe och simon. hanna tog en dietbar och bjöd mig på en kopp te :')

sen kom julia och vi gick upp och körde gympapasset, som fick mig att känna mig som en tjock allbatros som inte fattar nått haha !  x) plus att avslappningsmusiken i slutet var riktigt deprimerande.. suck

aja, nu ska jag ta mig en liten matbit och sen blir det att ladda upp videoklippet som skulle kommit upp igår, där jag visar mitt hus ! (:

/elsa ♥

RSS 2.0