Artrage Studio.. :3

jo, snart åker vi till var det nu är vi ska :) haha ^^ förut fick jag chokladhjärtan från kära släktingar, och jag bjöd alla runt bordet som en riktig allvarlig vuxen. men jag höll mig till saft, kaffe är liiiite för smaksatt för min smak.. höhö..

förresten.. jag fick en fråga om programmet jag gjorde headern i...



så nu tänkte jag att jag ska tala om det för alla andra också :) programmet heter Artrage Studio, men jag har tyvärr ingen aning om hur man får tag på det, jag fick det nämligen av en kusin.. men jag antar att man kan ladda hem det någonstans  på internet, så det är väl bara att pröva sig fram.. ^^



så ser verktygen ut.. och som ni ser kan man rita med olika penslar och liknande.. typ som kritor, överstryckningspennor mm.. det finns också massa mallar för bokstäver och en massa massa olika roliga typsnitt.. man kan väl helt enkelt säga att det är som paint, fast mycket, mycket bättre! :) om man ger programmet och en själv tid kan man göra massa roliga och coola grejer! men om man vill ladda upp bilderna på sidor såsom facebook och bilddagboken måste man print screena och kopiera till paint, för det är något med formen på filerna eller nått, konstigt.. ^^ här kommer också lite exempel på bilder tänkte jag.. :





dom har ju jag gjort.. men här kommer en som jag hittade på nätet.. and it is awsome!



länk finns här

det var väl allt för mig, nu ska vi verkligen jättesnart åka iväg! :)

/elsa

Miley Cyrus?

jo, jag tänkte... bror min la ju till massa musik på ipoden, och då menar jag verkligen ALLT möjligt ^^ från piratrock till disneygrejer.. haahah. men iallafall, han la också till Miley Cyrus. ( jag kan väl medge att han är lite av ett hanna montana fan.. han har tom en affisch på väggen..!) jag har faktiskt fastnat för lite låtar av henne.. tex Party In The U.S.A. den är JÄTTEbra!

Miley Cyrus – Party In The U.S.A.

jag blir apglad av den! lyssnade lite på den när vi åkte in i stora Minneapolis påväg till mall of america. man blir helt upprymd av glädjen på nått sett och nu känner jag att jag bara rabblar massa skit.. haha! men iallafall..

vad tycker ni?



några andra låtar av miley som jag tycker är värda att lyssna på är:

Miley Cyrus – 7 Things

Miley Cyrus – Can't Be Tamed

Miley Cyrus – Fly On The Wall

7 Things är nog min andra favorit om jag måste välja.. mmhf! :D

förresten, jag kollade på ganska mycket Hanna Montana i USA, eftersom att det kändes ganska värt nu när det inte var dubbat och skit.. ^^ det är ju MYCKET bättre på engelska! Likadant med Zack och Codys Ljuva Havsliv, hahah de var jättebra, jag gillade det :) speciellt eftersom deras humor är så himla mysko x) och allt konstigt som händer och situationerna dom hamnar i! ^^ aja.. :)



//elsa


good times, good times.. :)

jo gud va jag sov inatt! :D elr jag la mig ju vid halv tre och vaknade runt sju, men jag är ändå glad! :D jag brukar ju inte somna förren på morgonen ^^ om jag fattade rätt så skippar vi att åka till släktingar och fika idag, utan istället kommer några andra släktingar och fikar här, jag fattar inte riktigt grejen men aa ^^ det blir ju ändå prästbesök sen så dagen är ju inte heeelt ändrad.. det regnar lite ute, och gud va tråkigt vädret är igentligen! D: aja..





jo, där har ni mig med en ny tröja som jag köpte i USA! :) samma affär som jag köpte brillorna faktiskt :) affären hette Garage tror jag.. och jag slår vad om att det snabbt skulle bli julias favoritaffär om hon satte sin fot där ^^ det fanns mycket grejen som jag kan se på henne, höhö :3

sen ser ni nog också mitt hål i örat! *ängelkör* det ser ju inte föööör mesigt ut, för att va första örhänget, elr va tycker ni? :)

/elsa


ny design, va tycks? :)

jo, jag var lite trött på den förra.. haha ^^

sen har jag skapat kategorier, bara för att..

Det "konkreta" och Det "abstrakta".. konkreta kategorin står för vardaglig skit, typ som allt möjligt liksom ^^ abstrakta kategorin står för typ lite mer ovanliga grejer jag lägger upp, typ youtubeklipp, musiklänkar och listor som den jag gjorde i förra inlägget.. :) säg till om ni tycker det är opassande, haha! ^^

snart ska jag försöka sova, trots att det inte kommer gå sååå bra, troligtvis.. igår somnade jag ju först sju på morgonen och det skulle inte förvåna mig om samma sak upprepades.. men man får ju hoppas på det bästa! :D imorrn får jag dessutom inte sova ut, utan måste gå upp vid elva och göra mig iordning.. vi ska nämligen och fika hos en släkting, och sen bär det av till min prästs familj som av en slump är uppe i skellefteå samtidigt som vi, haha lite konstigt va?! ^^ det blir en låång dag och jag är som mest pigg på kvällen, så jag gruvar mig lite, men håhå jajaj, vad jag hoppas att det blir bra ändå :)

aja, sov gott och dröm sött.

/elsa ♥

i'm so busy got nothing to do..

därför kan jag ju ge lite onödig info bara för kul skull :)

1. Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit låten som jag och maya sjöng med till när vi åkte pop-expressen på grönan.. vi älgade och skrek och det lät nog inte.. super.. hahah, men kul var det!

2. USA har dom mest underbara tröjorna, det går bara inte att förklara! jag har köpt två T-shirtar till mig själv och en present, och presenten är nått jag gärna skulle behålla själv, bara av dess coolhet..

3. det enda som jag har gjort idag är att ligga i sängen, har inte ens lämnat mitt rum. kan ha nått med att jag somnade vid sju i morse men jag vet inte.. ^^

4. jag älskar musik med gitarrbitar som i tex den här: Marit Larsen – Fuel som julia skickade till mig, och som jag blev förälskad i, direkt! jag har dock massa annat bra på ipoden som jag bara inte klarar mig utan, mysiga grejer, hu så mysiga!

5. jag älskar att ta egokort med camen, det är en absolut underbart kul grej! förlåt ^^

6. jag passar inte i solbriller, men har köpt två par ändå bara för att dom var fräna.

7. jag vill ha en iphone av hela mitt hjärta, och ångrar starkt att jag inte köpte den i USA!

8. jag kan lyssna på nästan all musik, utom extrem hip-hop och liknande..

9. jag älskar att läsa kissies blogg, bara för att hela grejen är så mysko, hahah.

10. det mesta som jag gör är onödigt och aa ^^ ni fattar själva :)

och sen en bild på det..



säg hej till jacob! hahahh..

ne nu ska jag göra nått med mitt liv. kylskåpet, här kommer jag!

/elsa






sverige nu :)

jo, nu är jag i sverige! :D iförrgår reste vi i 23 timmar, och oj fan va tråkigt det är att flyga! :o vårt plan var det sista som lyfte från minneapolis pga storm. sen stängdes flygplatsen.. hahah. jag sov nästan hela flygresan till ammsterdam, minst sju timmar var det iallafall! wow :D ingen film, bara ren sömn.. härligt! doxk var det lite guppigt i början och det gjorde att jag var guppig i magen hela resan, kanske varför jag inte ville titta på film.. höhö. så när vi klev av i ammsterdam så fick jag sätta mig i emoställnig i en av dom där läskiga tunnlarna direkt när man kommer ur flyget ni vet..? haha. jo sen kom dom med 2 liter vatten och erbjöd mig att åka i en såndär golfbil. nejtack! ^^ så mycket vill jag inte skämma ut mig, men det hade ju vart kul! ^^ sen åt jag sushi, och oj va gott de va! sen till stockholm.. där sa vi hejdå till pappa och erik som tog tåget till lidköoing. lyckostar! jag och mamma flög vidare till mormor, jag skulle gett allt för att slippa sätta mig på ett flyg igen men aja, det var ju bara 40x30 minuter för vi mellanlandade i sundsvall :I plus det så satt jag ju inte med mamma utan två femenima skellefteåbor i min ålder, med stor fjortisstämpel! hahah ^^ det var ju lite mysko att höra dom prata, dom pratar ju så olika, men dom klädda sig ganska likt.. haha ^^

natten efter att vi kom hem var jobbig, jag var vaken till halv sex och sov till ett.. och natten till idag var ännu jobbigare, då jag inte somnade förren sju iallafall och vaknade vid tolv trots att jag skulle med mammma in till stan på morgonen och hoppa in i duschen ^^ hoppas det blir bättre iallafall.. hahah.

och sen min första bild på LÄÄÄÄÄÄNGE!



jag och mannen i sombrero, ojojjooj.

sen  så vill jag bara tillägga att nu har jag, som alla har väntat på, tagit hål i örnonen :D det blir några vanliga små grå kulor, inget särsklit. men jag hoppas dom blir bra för jag måste ju ha dom under robin hood och kommer inte kunna ta ut dom på flera veckor! ^^

aja, hade bra sålänge så återkommer jag ;)

/elsa

flyga imorrrn...

nu sitter jag har, hos farmor och farfar, och har stor skuldkansla for er.. imorrn satter jag mig pa flyget och nasta mandag kommer jag till lidkoping. antligen! jag langatar ihjal mig efter mina kompisar och aa! :D men en nyhet har jag dock, jag har kortelfeber... eller som man kallar det i usa: the kissing disease. hahaha gud vad folk skamtade om det och gissa vad jag skamdes?! x) doktorn sa ocksa: no kissing boys! och gav mig en road blick, jag undrar om hon aven menade tjejer hahah, hon kan ju inte ha vetat om jag var homosexuell (som jag inte ar..men om jag var det ..) sa skulle det ha blivit lite mystiskt, hoho.. aja, jag gar pa piller nu, som gor min hals storre sa det inte ska gora ont i halsen nar vi flyger, men nar medicinen tar slut kommer jag bli JATTE trott, och plus i kanten blir ju annorlunda tid pa det, sa gissa om jag kommer va trott?! ^^ men men, i skelleftea kommer det nog inte spela saa mkt roll, det blir nog att va uppe lite pa natterna och titta pa film och ga pa promenad och prata i telefon med nattglatt folk och vara inne pa datorn med mammas nya mobila bredband..! :) sen aker vi natttag hem och sen ar jag fullt redo att traffa kompisar igen! hoppas jag ^^

aja, onska mig lycka till pa flyget, och att vadret kommer vara bra och inte stormigt, som farmor horde att det kankse skulle bli av en granne.. hmm?

sen skriver jag i sverige igen och forsoker messa folk sa gott de gar! :D

/elsa

sista hela dagen i kusinernas hem..

imorrn kommer mamma och pappa och hämtar mig och erik, så åker vi till farmor och farfar i st.peter. en vecka till, sen åker vi hem, heeela vägen till sverige, det känns konstigt ^^
kan meddela att huvevärken är som bortblåst, men ont i halsen har jag.. uuu va ont det gör! hoppas bara att det går över innan nästa vecka, så jag slipper att ha ont i halsen på flyget, det hade ju vart en mardröm! min kost består btw mest av rostade mackor och vattenmelon, eftersom att det är såååå gott och när grejer är gott så får man helt enkelt svälja ändå, fast det gör ont ^^ imorrn blir det att packa, och man kan väl medge att jag har en HÖG på min resväska på annas rum med mina grejer, så det lär ta ett tag ^^ hahah

/elsa

världens upplevelse idag, gissa vilken? :P

jo, vi åt på donken! :D och ALLT var dubbelt så stort! en stor svensk läsk blev en liten läsk här. jag drack inte upp min, orkade inte ^^ tilloch med ketchupkopparna var större, hhahah x)

sen har min hals bara blivit värre, nu är det som en kniv i halsen varje gång jag sväljer, så jag börjar fatta grejen med att spotta, hahaha, men såklart måste jag hålla mig inomhus, såååå jag måååååste ju såklart svälja, om och om igen.. urk! ibland när jag är riktigt trött och inte tänker så mycket så händer det att jag kommer på mig själv att vara såhääääääääär nära på att spotta inomhus, på golvet! haha, inte så bra, men jag hinner alltid stoppa mig själv som tur är :)

efter vi hade ätit på donken så åkte vi och tittade på farster sara och kusin erin när dom övade inför deras musikal "Footloose", och det var skoj! :D dom hade denhär enorma scenen med massa rullande skolkorridorer och kök, haha, dom rullade tilloch med in en kyrka! :D i mitten typ så smög jag och anna ut och åkte till subway (där hon jobbar..) och plockade undan lite grejer, och stängde och så.. ^^ det var skoj, jag lånade faktiskt ett subway-förkläde och en subway-keps! :D naaajs ;)

inatt står jag över husvagnen, lite synd ändå, det är så himlans kul att va där ute med hög musik. när man går mot den och det är ljust i fönstrerna och man hör beatlesmusik därifrån.. bara så underbart hippie, man blir glad! :D men igårkväll ville jag sova tidigt, och var den första som la mig. sen vaknade jag nån timme senare och dom andra pratade jättehögt och hade på fööör hög musik för att kunna sova, och min hals gjorde ont, och jag svettades överallt! urk! såklart blir man ju irriterad när man inte kan sova, så jag blev lite arg och bad dom sänka sina röster lite. men jaa, det var ju inte sååå sent, och dom ville va uppe längre, var inte alls trötta, så jag var bara en jobbig börda, och det förstår jag ju fullständigt. sen vaknade jag ju tidigt, ovh när jag skulle kolla på klockan vaknade cal och kollade trött på mig, och såklart fick jag skuldkänslor! haha ^^ så jag gick tillbaka och la mig lite till, för att inte öppna dörren halv åtta och väcka alla.. det ska inte upprepar, för det var jobbigt både för mig och dom.. istället väljer jag att sova inne inatt, och isåfall ha svårt att sova ändå utan deras höga röster och så ^^

nu ska jag gå och äta vattenmelon, även fast jag lider så otroligt varje gång jag sväljer.. ^^ det är ju så OtROLIGT gott! haha ^^

/elsa

MOA, världens bästa plats. inte riktigt, men nästan :)

jo, jag köpte väl inte alls rikigt vad jag hade tänkt mig.. inga byxor, inga skor, ingen iphone.. :( aja, lite småsaker och några tröjor. jag tänker inte rikigt gå igen allt, för det orkar jag inte. hahah
vi åkte på morgonen vid åtta, jag var uppe med tuppen. pust! annars har jag mått ganska bra, men att undvika solen i usa är verkligen inte lätt, hahaha ^^ smått ont i huvet, och JÄTTE ont i halsen är vad jag typ gått igenom idag.. och det är ju amerikas STÖRSTA shoppingcenter, så inte undra på att jag var trött i benen heller! fyra våningar, och i mitten en mindre nöjespark med ganska många (faktiskt..) olika berg och-dalbanor och liknande. dom har också alla dessa mystiska affärer, såsom typ flippflopp affärer, barnspa, ASdyra grejer, balklänningar (och jag prövade faktiskt några stycken, men dom var smått förstora över bysten, men det kommer ju trots allt gå några år innan jag verkligen behöver en balklänning så det är väl inte nått stort problem.. än.. ^^).. men jag har ganska mycket pengar kvar nu så det blir nog shopping i skellefteå också! woho :D

aja, snart ska vi gå ut igen, vi har börjat sova i husvagnen igen bara för att det är kul :)

och sen är det ju inte alls såååå lång tid kvar tills vi åker, bara mindre än två veckor D:

/elsa

tillbaka till.. aa vad det nu är..? x)

jo jag känner mig ganska levande nu efter ett par dagar med olidlig huvudvärk. urk! men nu händer det grejer! mamma som såklart överreagerade satt hemma i St.Peter och läste i nån mysko läkarbok, och jag har visst.. värmereaktion?! så jag får helt enkelt feber av att vara i solen.. hmm? great job, elsa, perfect! man ska iallafall äta mycket frukt och dricka mycket, och utan NÅGRA omständigheter inte vara ute i solen i bikini. jotack, hejdå solbränna -.-'

kusinerna ska nog åka till stranden idag, men det blir nog för mig att stanna hemma.. shitans också! D:

aja, hejdå sålänge, hade bra :)

/elsa

zombie!

ärligt talat, jag har blivit en zombie! urk! (eller så börjar jag bara bli sjuk..) förut kollade vi på en film, no reservations tror jag att den hette. jag grät, och jag grät. egentligen var den inte sååå sorglig men huvudvärk gör mycket. i mitten av filmen tog jag två huvudvärkstabletter, det var visst inte farligt sa min faster :) och det var det ju inte, men det hjälpte inte ett skit heller.. -.-' efter filmen fick jag mystiska gråtattacker, hmm? jag känner mig som hon den läskiga tonnåringen som var på reklamen ett tag, som typ låg med rinnande smink i ett badkar och typ "bra gjort brorsan.. blablalbla..", fast utan det rinnande sminket, utan badkaret och alkoholen.. och den mysko braiga brorsan som gjorde hennes kväll.. haha

I'm obvious sick, no doubt about that!

eheheh jag vill inte vara sjuk!! D':

och sen kan jag ju inflika att gråtattackerna var om hur jag inte kommer ihåg hur mina kompisar i sverige pratar längre, eller jag kommer ihåg vissa saker, skratt, vissa ord, aa :P typ olles ty, hannas skratt, linneas adjö natten riddare.. julias och mayas rapplåt, roberts jaja, då vet man det.. och så rogers rörelser när kören inte lät som han ville. jag saknar alla jättemycket helt enkelt!

aja, snart ska jag sova, och jag ser fraaam emot det! en god natts sömn är vad jag behöver (och kanske ett par huvudvärkstabletter..)

/elsa

storm! :D

jodå, det stormar alldeles förskräcligt! :) vi såg en trädgren gå av och träden är nästan helt böjda! man praktiskt taget SER regnet och vinden flyga en liten bit över marken och himlen skiftar färg pga blixtarna! om strömmen gick nu skulle jag jublat och hoppat, seriöst! ^^

annars så har jag haft huvudvärk i tre dagar i sträck, tagit två piller, och känner mig täppt i näsan och hostig, WYF?!?!?! inte nu, inte i usa! D:

btw så ska vi kanske åka till mall of america! :D där ska jag kanske, kanske köpa en iphone, dom kostar liksom bara typ från 99 dollar till 199 dollar, det är typ 2000 spänn ;o men det är ganska stor chans att den är låst, ni vet med abonnemanget, och då måste man olagligt låsa upp den och aa  ^^ men annars vore ju det värsta kapet! :D annars köper jag skor för pengarna (converse), och kläder ^^

aja, det var väl typ allt..

hade gött och njut av sommaren! :)

/elsa

hot, hot, hot!

har solat skiten ur mig nu, är glödande överallt även om jag duschade. ska nog ut och lägga mig i solen lite imorrn med! :) nu ger man allt asså.. :D

nu har hälften åkt hem, så vi behöver inte sova i husvagnen längre. det känns tomt nu, när det bara är sex vuxna, sex barn och två hundar kvar.. HAHAHAH ^^

/elsa

fick mitt namn i pannkakor! :'D

jaa :D james stekte amrikanska pannkakor och gjorde ett E, ett L, ett S och ett A. sen fick jag dom på en tallrik! gud va snällt (aa'

idag ska vi nog åka till stranden igen, fast det finns typ ingen sol.. men det är jättevarmt och tjockt i luften.. ^^

jag har inte sååå mycket att skriva.. så jag hör av mig! ;)




sam sam :)

sitter här med kusinen sam och tittar runt på nätet :) han försöker läsa allt som står och det är så gulligt när han säger fel! hahaha ^^ dagen blev bra med kanoter och aa ^^ fast när vi kom fram till platsen vi skulle ringa hem och få dit skjutsen så var mobilen våt så.. aa ^^ de tog ett tag.. :)

LUKE IS A WIERDO! seriöst ^^ han har totalförstört min facebook x) hahah ^^

/e

som en boll kommer all skit tillbaks tilll mig..

gissa vems födelsedag det är idag? jag fick hjjärtstopp när jag såg de.. och samtidigt lyssnade jag på Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag , så ni kan bara gissa att jag blev deppig. urk!

men iallafall...

natten spenderades  i husvagnen igen, och jag sov som en stock till tio. *stolt*

nu sitter man här precis vid pingisbordet och får bollar på sig rätt jättemycket.. gud va tragiskt allt blev! :(

jag har nyss hittat två låtar jag drogade på flyget btw :)

30 Seconds To Mars – The Kill

30 Seconds To Mars – From Yesterday

wow va bra dom är! (a)

nu ska jag dra igen, hahaha

vi kanske ska paddla kanot sen.. höhöh

/elsa



gissa var jag sov inatt?! :'D

japp, nu har det hänt, det som alla väntat på. jag, elsa, har för första gången sovit i husvagn. det borde firas! ^^
jag kan förklara.. HELA släkten är här nu, vi är väl typ 17 pers och mer ska komma.. alla åtta barnen fick trängas i en ganska stor och rymmlig husvagn, medans dom vuxna enades om sängarna i huset :) vi i husvagnen somnade väl inte förren två. vi spelade apples to apples och åt geleormar. en viss person la in en geleorm i micron och efter fem sekunder så var den slajmig och kladdig. hahaha

jag vaknade vid tio, och det är coolt, så aa ^^

jag har märkt en läskig sak! :S det är nån som använder mitt spotifykonto, FÖRUTOM mig! det stoppas ibland och så står det typ att det har stoppats för att det används nån annan stans :S asläbbigt!

aja, nu ska jag dra, och så påpekar jag att internet är så segt så det inte går att ladda upp bilder :(

/elsa

regn, sol, regn..?

aa, vädret ändras hela tiden.. hmm?

det var skoj att bada, inget fel med det :) men i slutet regnade det så vi gick och satte oss i bilen och åt stringchease. det var faktskt inte så gott men jag åt upp min :) erik stannade hemma dessvärre, vm kallade. och spanien vann, fast jag bryr mig inte ^^ när vi kom hem kollade vi på en film, men jag minns inte vad den hette, den var bra iallafall 8) och förlåt att det inte kommer några bilder, och jag HAR försökt men det går ärligt inte att få upp några, det tar så skitans låååång tid ^^ höhö ^^

jag drar typ nu, har en förvånad och lång kusin hängande över axeln så ^^

/elsa

snart bada :)

kyrkan var lååång, men det gör ingenting :) när prästen bad så spelade en dam långa toner på orgeln så det lät som på film, coolt va? ^^ mycket är som på film här, och erin åt pizza precis som på sims :') och man kan få pizzan levererad till sitt hus. it's the american shit!

nu ska vi åka så hejdå :D

vakna nyss, lite ballt huh? :)

jodå, här är klockan runt nio och hos er är det typ fyra? shitans asså x) jag vaknade nyss, sov för första gången sen jag kom till kusinerna i en riktigt säng med lakan ^^ dom förra nätterna har jag sovit i tält utan liggunderlag och på soffan i sovsäck.. så det var rätt skönt att sova inatt :) idag ska vi kankse åka till sjön och bada igen , som vi gjorde i förrgår. det var otroligt varm i vattnet! åsuuum! :D det var bara vi kusiner som åkte, förrutom erik, han låg hemma i några timmar och lyssnade på musik.. hmm? aja, så anna körde. hon har ju körkort ^^ det var asroligt! tänk om erik skulle köra bil.. hahah ^^ men det är inte säkert att erik följer med idag heller för det är ju grejen med vm som jag inte alls följer.. hahah ^^ har inte ens sett en enda match x) men det är väl holland-spanien? höh ^^

men nu fick jag höra att det är mindre än en timme kvar innan vi åker till kyrkan så måste rusa ^^ har inte klätt på mig än ^^

/elsa

WAKA WAKA EH EH! :D

sitter här och dunkar dunkar i mina nya (uuuursöta) rosa hörlurar och dunkar waka waka -> Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)

förut åkte vi in till Litchfield och kollade på The Watercade Parade. jag ska förklara lite vad det är för något:

The Watercade Parade är en parad som varje år hålls i Litchfield. Det är som en hyllning för Litchfield, eller typ en festival.. det är ett låångt program som börjar klockan sex, för att inte hålla rum mitt på dagen då det skulle vara alldeles för varmt. paraden innehåller allt från djur till män i killt.. traktorer, brandbilar, musikkårer, reklam för shower... allt finns med! och visst går det folk utmed kanterna och kastar ut gratis godis till pupliken.. *mmmmm godis*.. anna och cal (två av mina kusiner) var med i Litchfields Highschool Marchingband. det var asgrymt! dom typ sprang och höll på, världens nummer! jag måste erkänna att jag blev väldigt imponerad. faktiskt..! ^^

internet är otroligt segt, så det kommer inga bilder..

GISSA VAD JAG GJORDE NYSS?! :D

jag duschade i regn! :D

låt mig förklara mer i detalj..

det apregnar just nu, och det åskar och blixtrar. asså nu menar jag äkta amerikansk regn, äkta amerikansk åska och äkta amerikanska blixtar. extremt. jag stod ute på ballkongen och beundrade allt, då jag plötsligt kom på att det var första gången jag verkligen var med om nått sånthär. så jag bestämde mig för att duscha. med kläderna på förstås ^^ det var askul! :D

aja, ni fattar själva hur himlans kul det var! :D men jag borde va lite social nu med min kusin så aa.. ^^

hoppas nån läster, hahhaah ^^

/elsa





min dator nudå.. :)

åöäåöååöäåöäåöäåöäåöäåöäåöäåöäåöäåöäåöäåöäåöäåöäåöåäöäåöäåöäåöäåöä

GAHAHAHAHAJAGAHAHAGAHAH :'D


SpongeBob – The Best Day Ever - ja alltså, jag känner mig bara överlycklig nu sååå.... :)

mina föräldrar har kommit nu (äntligen) med datorn (ÄNTLIGEN!) så nu står dom bara och pratar typ.. jag har börjat tänka på engelska nu, creepy or wuuuut? D:

skriver mer sen när jag inte har två kusiner som hänger över mig och vill se allt jag gör (och när jag har kopplat i kameran med bilderna..)

/elsa :)

hos kusinerna nu.. :)

och dehar lar ocksa bli ett kort inlagg, bara for att papeka att jag verkligen lever.. :) inatt har jag och kusinerna sovit i talt och jag vaknade saklart tidigt och kunde inte somna om.. aja, shit happens! ^^ nu sitter jag inloggad pa msn och latar mig.. at nyss varldens sotaste fruskost, usa ni vet.. hahaha
imorrn eller overmorrn kommer min dator, jag orkade inte ta med den igar, sa mamma kommer med den :)

hoppas ni inte glommer av bloggen nu nar jag anda tar fran min ack sa dyrbara for att kludda ner lite skit om hur det gar och sa.. ytrsstsaf fs 8)

hejda da...

/elsa :D

USA! :D

jaa.. for det forsta sa sitter jag pa farmors dator (som inte kan skriva de tre sista boksaverna i alfabetat..). mamma och pappa har akt och ska kopa en sladd till datorn som passar i ameriknaska uttag.. :) det ar ju..bra :) imorron aker vi till kusinerna och darifran kommer jag kunna skriva fran min egen dator, men  far se hur mycket jag kan skriva med tanke pa att jag inte har traffat kusinerna pa flera ar.. ehmm.. ^^ ville bara uppdatera lite snabbt sa ja.. nu drar jag.. ^^

/elsa

på tåget.. :)

sitter nu på tåget mot stockholm efter en vecka i ed! :) roligare läger får man nog leta efter, och nu stannar vi i hallsberg.. ^^ visst är internet en trevlig uppfinning? och ännu trevligare att man med hjälp av en kod på sin biljett kan surfa gratis på internet på tåget! :) jag har varit inne på bdb, facebook, msn.. och spotify! :D gud välsigne spotify, amen! gahaha ahah hah :D
här kommer lite bilder från ed, fast jag tog inte så många bilder, inte som förra året, men dom bilderna försvann ju när jag bytte dator :(



på bild så är det jag under, josef över, erik bredvid och davids fot.. för övrigt var det ganska tungt, ja... och bilden tog fanny.. :)



davids fötter...



en till bild som fanny tog.. :) erik och david :)

och nu laggar internet alldeles jobbigt och jag börjar må illa så det är nog klart för mig snart ^^ jag förväntar mig inget internet på ett tag så dehär blir väl det sista på några dagar.. :)

/elsa



RSS 2.0