Hemma efter en trevlig kväll

Trots att det blåste otroligt ifrån sjön så hade jag i stort sätt en otroligt bra kväll. Jag åt en jättegod middag hemma hos Noah efter att ha legat ute i solen med datorn och Noah samtidigt som vi lyssnade på roliga 50-tals musik. Sen åkte vi till Skogshyddan där vi tänkt att fira valborgsmässoafton. Kom på att det heter valborgsmässoafton, inte valborgsafton. Höhöh. Iallafall så blåste det som attans så det blev ingen brasa, och det gjorde att folk helt enkelt stack. Plus att vi hittade mannen med min cykel, den jag hade förra året alltså. Vi fick aldrig chansen att snacka med honom, men jag är ändå inte så värst sugen på att få tillbaka den.. cykeln jag har nu toppar allt, så är det bara ! ^^

Den förra cykeln, förra året.


Nu blir det till att sova, är verkligen supertrött !

Karen O And The Kids – Worried Shoes

/Elsa ♥

Lockigt hår

Det blev ovanligt bra lockar idag ! ^^


Känns lite dumt med TVÅÅ cambilder på en dag, ursäktar för det haha, och jag känner verkligen starkt att jag skämmer bort er med alla mina kamerabilder.. ^^

Nu bär det av till stan om några minuter, för en trevlig kväll hoppas jag. Känns lite dumt att jag inte hann ta en bild på det jag har på mig, för jag har verkligen vart fyndig och blandat en klänning och en kjol, hur smart är inte det ? :D Känner att detta är min smarta dag, liksom, två nya ovanliga tavlor på väggen, OCH det här. Herregud. Jag har överträffat mig själv.

Everly Brothers – All I Have To Do Is Dream

Ha en bra valborgsafton ! ♥

Poesi för kungar


Rätt najs. Sånt här gillar jag, det ger dagen en helt ny kant. Eller typ en halv kant. Orkar jag städa rummet blir det defenetivt guldkant redan innan jag åkt in till stan ! (:

Dungen – Du Är För Fin För Mig

Helt enkelt, i samma rum där jag hittat lampan igår hittade jag dessa två tavlor som föreställde en kung och en drottning (fråga mig inte vilka det är för jag vet inte, dock vet alla andra i min familj, haha !). Jag lät kungen vara, och tejpade fast pappersark på drottningen. Jag ville inte ta bort själva drottningen ur ramen då ramen är såpass gammal att det vore en risk, så jag satte papper på glaset istället. När jag känner för det är det ju bara att byta papper liksom, smart va ? (;

Uppe med tuppen

Eller ah, jag vaknade vid nio, men det är ändå tidigt känns det som.. för att vakna till lite satte jag  mig framför TVn och tittade på Ariel. Jag hade hoppats på nåt med stil, som barnprogrammen vi hade när vi var små, men jag fick nöja mig med Ariel.. vad är det för värld vi lever i ? -.-

Idag blir det mest plugg, men eftersom att det är lördag ska jag unna mig lite chill också. Fick liksom inte nog av det igår kväll.. höhö. Kanske blir det städning också, för det borde verkligen bli av.

Och helt plötsligt fick jag en superbra idé på en alternativ "citatvägg". Ska se om det finns möjlighet att utöka denna tanke idag, så att säga.. spännande spännande !


Ha en bra dag ! (:

Alla dagar tar slut

Nu ska jag alldeles snart sova, för jag är så otroligt trött ! ^^

Först tänkte jag däremot dela med mig av en liten grej jag brukar göra själv, eller i sällskap. Skriva listor över allt möjligt ! ^^ Detta var ifrån nån gång då jag skrev en lista med Jakobs och Noahs hjälp.

Blåa saker:

· Svenska flaggan
· Elsas ögon
· Tampongförpackningar
· Facebook
· Havet
· Elsas lakan
· Bläck
· Vägskyltar
· Jeans
· Kalle Ankas hatt
· Jakobs kallsonger
· Blåsippor



Owl City – The Saltwater Room

Godnatt på er, hoppas ni sover gulligt ! ^^

[Det kommer nog fler listor i framtiden, så jag lägger de helt enkelt i "Ur Frans&Freja"]

Linnea på bild

Skrynkliga lakan bevisar vår existens.
Vi var bara en skugga,
om man jämför.
Där borta levde folk sina liv. Sina vanliga liv.
Vi var tvugna att sluta andas.


Walking the road of happiness


Eftermiddagen har spenderats med underbara Linnea. Bland annat fotade vi lite som ni kanske märker.. ^^ Skoj skoj.

Nu den senaste timmen efter att Linnea åkte med bussen hem, har jag pysslat lite med en gammal lampa jag hittade i källaren. Troligtvis har det vart ett gammalt kontor där nere bland dammet en gång i tiden, men nu har vi förråd där. Eller typ vinkällare. Massa vin finns där iallafall, typ österikiskt vin som visst är superdyrt. Wow. Iallafall så lämnade de förra ägarna av huset kvar den där smutsiga lampan, och cool som jag är blev jag förälskad i den. Jag är jag liksom, jag älskar gamla och mystiska saker. Pappa tror att lampan är ifrån 40-talet, och bara det är hur awsome som helst liksom ?! ^^

Förresten så snackade jag nyss med Noah i telefon, och vi planerade lite inför imorgon. Det är ju valborgsafton då, och det ska firas. Inte för att jag vet vad det är vi firar men det är ju mysigt med brasor och sånt.. ^^ Från början var det tänkt att jag skulle joina en klassfest av nåt slag (vet inte så mycket om det), men planerna ändrades ^^ Vad ska ni göra på valborg?

Nu blir det kvällsmat med familjen. Grillad kyckling luktar det som, haha. Nej, men ärligt. Det blir grillad kyckling.

Ha en fortsatt trevlig fredag ! (:

Känner ni sommaren ? (':

Aah det gör iallafall jag ! Så otroligt starkt känner jag den, speciellt när jag har så mycket fotsvett som jag har idag. Usch ! :s

Plus att jag fortsätter med mina blommor.. haha ! ^^


Just nu är jag hemma och jag hann inte blogga imorse och snart ska jag in till stan igen och HÄMTA MIN MOBILTELEFON EFTER LAGNING och möta upp Linnea. Eller jag menar, MÖTA UPP LINNEA. För det ska också bli kul ! (:

The Real Group – A Lifetime Takes A Lifetime To...

Jag läser nog ett kapitel i min bok innan det bär av. För att stilla hungern lite liksom.. ^^

/Elsa ♥

22.28

Ska alldeles strax lägga mig, men först tänkte jag bara säga godnatt ! (:


Okej. Erkänn. Det är tagg för mardrömmar efter denna läskiga brud. Waaaahh.

Läsig kväll

Har spenderat min kväll begravd under mitt mysiga duntäcke, läsandes my book. Jag har väl helt enkelt blivit beroende, och det är inte så coolt. Har liksom ett par saker jag hellre gör än fastnar i en bok, men inte ens gudarna kunde hindra mig.. :(

Jag lider av total bildbrist, så jag bjuder på denna härliga bild ifrån sjuornas konsert. Hoppas ni överlever.. ^^


The Beatles Tribute Band – Twist And Shout

Nu blir det att äta frysta bär som mamma tinat upp ur frysen, och sen gör jag iordning mig för kvällen. Trots att jag får en liten sobmorgon imorgon pga att jag får äta frukost hemma hos Noah, så vill jag vara trevligt utvilad till engelskaprovet. Den här gången ska det gå bra !

/Elsa ♥


Remember

Har ganska nyss kommit hem ifrån staden. Trumpetlektionen gick över förväntningar, alltså riktigt bra enligt mig. Det förvånade mig att jag spelade rätt grejer nästan överallt, trots att jag knappt spelat stycket alls ? >.<

Sen var jag ju hos Noah i några timmar också, och vi låg mest och spelade tetris som vanligt. Jag älskar tetris. Noahs mamma Tova var faktiskt så gullig att hon bjöd in mig på frukost imorgon, hur gulligt är inte det ?! (':

Random pic jag tog för typ 30 sekunder sen. Så bra är jag.


Snart blir det mat, det luktar gott i hela huset ! Mums säger jag ! (:

Evan Rachel Wood – Black Bird

↑ Låten gav mig såndär läskig, sommarlovig, tom känsla ? Hur läskigt är inte deeet ?! D: Ni vet när man inte har nåt alls att göra, och bara sitter på sitt rum med öppet fönster och dricker saft och har tråkigt.. hade helt glömt bort hur det kändes ! :o Fast jag dricker inte saft...... >.<

/Elsa ♥

Hubbabubba

Sitter hemma hos Noah och tuggar hubbabubba. Rätt gött. Skriver mer när jag kommer hem. Ha det gött, hubbabubbakompott ! :D

Torsdag

Jag kör på kjolen idag. Dock med nylonstrumpor. Men det gör ingenting ♥

Idag har vi idrott i skolan och för en gångs skull ser jag faktiskt fram emot det ! Jag gissar att det blir till att springa spåret med Elin, precis som vi gjorde ett par gånger i höstas om jag minns rätt. Det enda jobbiga är ju allt jag behöver bära med mig idag.. eftersom att jag glömde trumpeten igår, får jag ta med mig den idag. Plus gympakläder och lite skolböcker.

Förresten, så kollade jag upp på nätet hur det går för min mobiltelefon som är på lagning. Det stod att den är klar i verkstan, men den verkar inte vara skickad än. Den är lagad iallafall ! (: Nu återstår bara att vänta tills den kommer till Lidköping.

Random bild jag inte lagt upp.. aarrg


Min parfym jag använder idag heter Spring Lady, och det är verkligen vad jag kommer känna mig idag ! Kjol, nylonstrumpor och klackskor. Plus min älskade trenchcoat. JUSTE jag har inte visat den. Om jag kommer ihåg lovar jag att visa den sen när jag kommer hem. So that's half a promise.

Ha en trevlig dag allihopa, hoppas ni njuter av vårsolen lika mycket som jag gör !

Över trädtopparna flyger inga fåglar, poff


Nu ska jag snart sova. Först blir det att läsa ännu mer ur min vampyrbok, den som gav mig mardrömmar igårnatt..

Imorgon blir en ny dag, och det ser jag fram emot. De flesta dagarna jag strosar igenom nuför tiden ends up rätt bra ändå, känns bra. Allt känns bra på nåt konstigt sätt.

Marcy Playground – America

Swore she could see the apple trees
And she said "ooo ooo oh I never wanna leave
Ooo ooo this place
Ooo ooo yes I always wanna be
Right here"

Hoppas ni sover bättre än vad jag gjorde igår, puss ♥

Cembalo

Som de flesta av er vet så ingår jag i en rätt så väldigt musikalisk familj.. ^^ Jag har bland annat en pappa som äger ett orgelbyggeri och en mamma som frilansar som konsertorganist.

För några veckor sedan lovat jag min mamma dyrt och heligt att hon skulle få kompa mig nån gång när jag övade trumpet, men det hade inte blivit av än. Så nu tog vi tillfället i akt och körde igenom några stycken, bland annat detta. Mamma kompade med just en cembalo, som i stycket jag länkade. Vi är ju liksom en samlarfamilj.. ^^ en oräklig mängd instrument har vi bland annat samlat på oss, plus att pappa samlat på sig massa bilar ! >.< Två bilar ifrån 60-talet vad jag vet, osv osv. Höhöh. Care.


Trevlig kväll.

" Who whisper secrets with lightning lungs?"


Kom hem ifrån staden för någon timme sedan. Fick hjälp med pluggandet till engelskaprovet på fredag av Noah, min räddare i nöden. Han är rätt bra ändå, men för att jag är jag, så är det jag som uttalar Qubec rätt. Suck on that ! d:

Nu blir det tetris + plugg. Bra kombination. Väldigt. Borde plocka upp lite på mitt rum, men för stunden känns det ganska nödvändigt att det får vänta. Ska ju plugga. Och spela tetris.

/Elsa ♥


"Don't panic, we have it !"

Jag fick en fråga ifrån en läsare om hur man lägger upp youtube-klipp i blogg.se. Det finns massvis av bloggar som förklarar just det, men eftersom att jag inte har nåt liv tänkte jag ta tag i det själv. Hööhh.

Okej, leet's start. Till att börja med har ni ju ett videoklipp på youtube som ni vill klistra in i ett inlägg.. under alla videoklipp på youtube finns några flikar man kan klicka på, bland annat "Dela". Klicka där och fortsätt med att klicka på "Bädda in" lite längre ner.



Texten i rutan som är markerad i blått ska ni sen kopiera. Skapa nytt inlägg på bloggen och skriv det ni vill skriva, eller så väntar ni med det senare. När ni vill ha in klippet öppnar ni "HTML" uppe bland verktygen.


Då kommer det upp en ny sida där ni ska kopiera in koden ifrån youtube klippet som ni kopierade. ↓


Sen är det bara att klicka på uppdatera så kommer det upp en orange ruta där ni skrivit, men förehandsgranskar ni så ser ni klippet tydligt som det kommer se ut.

Hahah, hoppas ni fattar ! ^^

Godermorgon i denna sal !

höhöh, här taggar vi julsånger >.<

Morgonen går medan jag spelar tetris och lyssnar på mysig musik. Jag gillar mornar då man inte behöver stressa. Jag borde stressa. Men det gör jag inte. Vill jag, kan jag äta frukost i stan om så behövs. Men då behövs pengar, och det behövs.

Inatt drömde jag massa läskigt. Först att vi åkte i en jättebrant backe på rolerblades, och sen att vi jagades i en mörk skog, i tunnelbanan, i ett övbergivet hus osv osv, av en ung, blond och väldigt, väldigt snygg, blodtörstig vampyr. Jag gissar på att jag läser Twilightböckerna väldigt mycket för intensivt.. anledningen till att jag läser böckerna är för att jag vill få reda på hur det slutar, om Bella blir vampyr, om hon gifter sig med Edward osv osv. Och man kan inte börja läsa fyran direkt, utan det är bara att bita ihop och läsa böckerna innan först. Och jag klarar det ganska bra.. Jag är på trean nu, och jag i stortsätt drogar boken. Författaren skriver väldigt bra. Hihih

 

Future Of Forestry – Speak To Me Gently (Twilight Album Version)

↑ Låten lyssnade jag supermycket på i vintras när allt var downie brownie, och det har typ vart ett avbrott med den sen mobilen gick sönder. Nu hittade jag den på spotify, happy times !

Nu blir det att äta frukost och sen dra mig iväg till skolan.

Ha en bra dag ! (:

Godnatt på er

Päronen tyckte det var sent så det blir väl till att sova trots att jag har sovmorgon imorgon.. 08.26 går min buss och ja, det är rätt chill. Hihihih

"Ibland känner jag mig för snabb för att färdas med tiden.
Tårar rinner inte alltid nedåt,
fåglar måste inte flyga mot himlen, de kanske fastnar.
Vi solar oss i glamorösa komplimanger
hoppas att vi överlever.
Vi fastnar i sommarnätter
när vi är för snabba"


Bästa bloggen. Herregud.

Sov sött ♥

Linnea du har då inget liv ! >.<



Du är då för söt ♥

Jomen jag har faktiskt haft annat för mig idag. Jag glömde till och med mobilen i väskan på ljudlös, så mor och far ringde efter mig och var superoroliga.. höhöh. Pinsamt ^^

Snart är det House herp derp ! :'D Ärligt talat, det är mitt liv. Han är bäst. Eller serien är bäst. Det är själva House som gör House bra, om ni fattar ? (:

Bild som knäpptes för bara några minuter sen för att jag kände för det. Där ser man vad bra hyllorna kan användas.. som kamerastativ !


Phoebe Snow – Poetry Man

Sångaren till denna låt. Phoebe Snow, dog idag. Pappa kom in och informerade mig, fast jag inte har en aning om vem hon är. Dock är musiken mysig, så jag antog att jag kunde länka den lite gulligt så ^^

House väntar ♥

Tisdag ? :o

Det känns verkligen som måndag, hur jag än tänker ! >.<

Just nu sitter jag och skyndar i mig frukost, snart bär det av mot tåget. Hoppas ni får en bra skoldag osv osv. Heeejdå

The Knight of Nights said knightly goodnight


När jag var mindre brukade min familj faktiskt titta på sånnahär turneringar på somrarna, eftersom att Erik var så otroligt riddarfixerad. Det annordnades i småstaden Lövstabruk dit vi brukade åka på såkallade "orgelveckor" på somrarna, då mamma spelade i kyrkan och vi åt Piggelin från soveniraffären.. DET är sommarminnen, helt klart !

Imorgon blir det skola igen efter ett trevligt lov, och vi börjar ovanligtvis tjugo över åtta. Jag tar tåget in till stan och sen blir det skolbio på morgonen. Chill !

Godnatt på er, sov så gott ! ^^

Jag skapar mig en himmel

Desto mer jag lägger till i mitt rum desto bättre blir det. Jag har redan åstakommit en hel del känns det som.. väggen med grammofonskivorna, tidningsväggen, mina böcker i fönstret.. och nu har pappa äntligen hjälpt mig att sätta upp hyllorna ! (': Jag har själv spikat upp fotona, men det kommer komma upp ännu mer, tro mig. Jag har redan några helt underbara bilder på Julia och Maya som bara ska skrivas ut, sen kommer de också upp ! Nästa gång jag träffar Sigrid ska jag plåta några bra bilder också så hon också hänger på min vägg så småningom, och såklart klassen osv osv ! Jag älskar att man bara kan lägga till massa, massa grejer till mitt rum hela tiden, utan att det blir knökat utan bara ännu, ännu bättre.


Forest City Lovers – Minneapolis


Rätt gött

Haft en väldigt trevlig dag idag. Det känns rätt troligt att det faktiskt var den bästa måndagen på länge. 90 % av dagen har nog spenderats i solen, och jag har ätit två glassar. Det är gött. Speciellt när den ena glassen var en riktig god strutglass, och den andra var gratis för min del. Jag och Jakob satte oss i trappan vid fotbollsplanerna där bland annat Noah och Ludwig spelade, och vi bara satt där. Vi snackade, njöt av den extrema vårkvällen och jag njöt av min kjol som jag älskar. Sen spelade vi lite fotboll vid sidan av alla andra, och för en gångs skull njöt jag även av det, att skratta och göra mål och missa mål och allt vad det var. Det var en bra dag.

Jag älskar min kjol. Linnea, anteckna gärna det så du inte glömmer ♥


När jag kom hem fick jag mig också en härlig överaskning på mitt rum när pappa hade hjälp med med lite stuff. Bilder kommer. Åh, härliga dag.

Forest City Lovers – Country Road

Ute i solen

Jag och Noah har precis kommit hem ifrån Birgers där vi åt varsin strutglass. Sommar. Just nu ligger vi ute i solen på Noahs gräsmatta och bläddrar i skolkatalogen. Trevligt. Snart bär det av mot Råda där jag ska fortsätta min kväll med Jakob, för Noah har fotbollsträning.

Nu sticker vi snart till Råda. Ha det gött !

Älskade kjol

Nu bär det av till stan och Noah i min älskade prickiga kjol. Jag älskar min kjol. Det kommer verkligen bli en sommarfavorit, tro mig !

Det kommer verkligen bli en bra dag, det känner jag på mig. Speciellt nu när jag har min älskade kjol på mig. Vi ska äta glass. Jag tycker om stämningen min kjol ger mig. Det är mysigt.


↑ Sånna här bilder kallas "pinup"  vad jag vet. Jag vill ha hennes kappa. Jag vill ha hennes handskar. Gärna benen också, de var fina. Och klänningen + bältet, det gör hela kappan. Ge mig.

Glenn Miller – Peggy The Pinup Girl

Det finns en sån "pinup"-bild inne på Sibylla vid resecentrum här i Lidköping. Varje gång jag är där glor jag sönder på den där affischen. Älskar sådana affischer, de är så fräna ! ^^

Aja, hoppas ni får en bra dag i solskenet, det tänker iallafall jag ha ! (:

Puss ♥


Make it gold

Lockigt hår, finner inga ord ♥


Jag älskar min locktång. Plus att jag inte haft boll uppe på huvet på hur länge som helst, utan det har vart bollar i nacken eller utsläppt. Så bra är jag. Synd är det bara att nu när skolan börjar kommer jag inte ha tid att sitta och locka håret varje morgon, och det är verkligen synd. Buhuh.

John Mayer – Heartbreak Warfare

Frukost väntar, sen blir det förhoppningsvis att sätta upp hyllorna. Vi lanar tetris.

Röd måndag

Det är ju som söndag idag eftersom att det är typ annandag påsk eller nåt ? ^^ Pratade med Noah igår och det blir att åka in till honom vid två sen.

Hihi, just nu ligger Julia och sover så gulligt i min säng ^^ Jag är lite diskret och spelar tetris och känner mig bara allmänt lugn, antar att det har nåt att göra med att jag bara ser grönt när jag kollar ut genom fönstret (':

Hittade en bild på mig och Julia ifrån konserten ! (:


Snart blir det att hoppa in i duschen för min del och sen äta frukost. Får hoppas att Julia vaknar snart, hah ! ^^

/Elsa ♥



Sleepover med Julia

Blev lite sopntant med Julia sådär på kvällskvisten.. vi satte oss på lekparken och samtalade om allt (verkligen allt) mellan himmel och jord och sen gick vi hem till mig och sen till Julia och sen till mig, och är sitter vi nu. Spontant.

Julia själv, snyggingen själv ! Plus att jag var bäst och tog bilden.. >.<


Nu blir det tetris och tetris och sen sova. Får se vad morgondagen har att bjuda på, men sticker jag in till stan så blir det först vid två, så det blir sovmorgon. Känns gött.

Nerina Pallot – Mr King

Godnatt på er ♥

Moving never took so long

Bildbrist - gammal bild.

Ohbijou – Make It Gold

Klockan tickar medans jag spelar tetris. Har lyckats nörda mig upp i rank rätt bra nu för att vara jag, och jag antar att det är mest på min brist på grejer att göra. Får hålla tummarna på att morgondagen blir lite mer spännande än vad denna dagen vart, fast det är ju röd dag.. nästan inga bussar eller tåg alls och där är en anledning till att resan till Kinnekulle som jag och Lisa planerade blev inställd.. suck.

Skype

Fick ett spontant samtal på skype. Det var trevligt, gjorde typ min dag efter att den blivit totalförstörd. Tack skype (:

Har ganska nyss kommit hem ifrån gudstjänst #2 som gick hyffsat iallafall. Och så en trevlig på på det..

Det var ju, trevligt.. (:


Ikväll blir det grillpartaj med Julias farsa, och det ser jag rätt mycket fram emot då min dag inte haft nåt annat att bjuda på. Innan det hoppas jag på att få upp hyllorna på väggen.. sen har det kommit upp en idé i mitt huvud om en jättecool sak som jag vill införskaffa. En glödlampshimmel i min garderob. Helt enkelt hänga upp massa, massa glödlampor i taket..

Porcupine Tree – Trains

/Elsa ♥

Söndag

Har precis kommit hem ifrån kyrkan där jag sjöng i kören och spelade trumpet. Hann inte blogga imorse men skitsamma, solen skiner ! (: Nu blir det att åka iväg till ännu en kyrka och spela trumpet igen tillsammans med Julia, och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Nåt roligt hoppas jag på iallafall ! ^^

Sadface + ihopknölade läppar.. hah ? >.<

Anders Widmark – I Denna Ljuva Sommartid (Psalm 200)

Önska mig lycka till ! (:


Fest hos mig, woohoohoh

Rättare sagt så har mina föräldrar fixat ett enormt knytkalas i flera år nu, just vid påsk. Det var faktiskt förvånandsvärt trevligt för att vara en såndär tråkig fest som är oblikatorisk att man dyker upp på eftersom att man är paryhållarens dotter. För det mesta chillade jag med prästens dotter, som alla säkert förstår, är helt ofarlig. Förutom mot sina bröder. Jag skulle offrat mina armar för att inte behöva vara hennes småbröder. Det är typ självmord.

Lisa. Niiiice cheey.


Nu blir det skype med coolt folk. Yoo.

James Blunt – Stay The Night

Godnatt på er, sov så mysigt ! ^^

Lunnelid

Hamnade tillslut hemma hos Jakob i hans soffa. Jag, Jakob och Jacob har precis vart på världens vandring i Lunnelids skogar. Nu sitter vi framför en film, Herkules ! :D Känns bra.

Hoppas ni har det bra i detta fina väder. Plus att vi har ätit strutglass i solen. Rätt gött.

Jag vill ha Pegasus. Nu.

Sticker nu !

Först blir det dock att smörja in benen, haha >.<


U2 – Sunday Bloody Sunday

Ha en bra dag hörrni ! (:

Lördag

Igårkväll stängde pappa och mamma av internet av nån anledning så jag kunde inte blogga när jag kom hem ?! D: Nu är det iallafall fixat och allt är frid och fröjd ! (:

Jag steg upp ganska tidigt med min enorma träningsvärk efter partajet i torsdags, och började städa lite. Jag har fortfarande lite kvar att göra innan jag är helt fri från sånt och kan ta tåget in till stan halv elva. Plus att jag har värsta allergin. Näsan rinner som Niagarafallen..


..och näsan rinner som Niagarafallen (← för mer effekt..).

Nu blir det som sagt att fortsätta städa lite och sen öva trumpet med mamma.

/Elsa ♥

Hos Julia

Kvällen avrundas ganska gött med minilan hemma hos Julia. Vi sitter helt enkelt alla tre och är allmänt osociala med varsin dator. Rätt kvinnligt. Förut åt vi grillad lax. Det var ganska gott faktiskt. Älskar maten som Julias pappa lagar, för det blir så enkelt på nåt sätt. Mina föräldrar blandar i massa bönor  och senap och skit i allt de lagar, men det gör inte Julias pappa. Minns ni när jag åkte skidor med Maya och Julias halva familj ? Då levde jag helt enkelt i "matlyx", spaghetti och köttfärssås, korv, jättegod soppa osv osv. Himlen. Fast i och för sig, mammas blomkålssoppa är rätt go. Slår i princip allt.


För det mesta sitter jag mest och tittar igenom gamla videoklipp och bilder. Just nu ögnar jag igenom klippen ifrån resan till Göteborg jag gjorde med Hanna, hennes kompis Elin, Noah, Ludwig och "Ed-Erik". Här finns klippet jag la ut på youtube. Good times.

The Cataracs – Top Of The World

/Elsa ♥

Ipad

Tjenare gott folk ! (:

just nu sitter jag hemma hos Maya och pillar med hennes ipad som jag är rätt förälskad i. Julia och Maya klipper gräset och jag sitter och latar mig inomhus för att internet inte räcker ut i solen. Men jag klagar inte. Ikväll blir det nog grillning och kanske nån film för min del. Det är problemet med Julia och maya, att de inte alls är lika insatta i film som jag är. Det är liksom mitt bästa tidsfördriv. Seriöst. Plus att jag är bäst på att se filmer om och om igen. Helst disneyfilmer ska man se flera gånger, så man lär sig replikerna. Det är mys. Och orginellt. Inga fel.

Nu ska jag spela spel. Känns bra att höra gräsklippsljudet genom den halvöppna dörren. Det vrålar sommar om det. Hemma hos oss måste gräset också klippas. Jag tycker om det ljudet. Brum brum. Brum är röd. Punkt.

Ovanliga tekoppar

Detta är typ allt i ett. Väldigt praktiskt. Eftersom att mamma är helt nere i te så var det liksom en självklarhet att alla i familjen ska ha deras alldeles speciella tekopp/kanna. Pappa däremot, som enbart dricker kaffe, blev en outsider och fick ingen kopp/kanna. Han får nöja sig med en kaffekvarn med siluetter av nakna dansande kvinnor på.. en present från mamma till pappa. Det är kärlek.

 

Villa Nah – Time For Tea

Nu åker jag med pappa och Erik in till stan för att handla, släppa av Erik och hämta upp cykeln. Kul kul.

Bye ! ♥

(Lång)fredag

Morgonen har gått åt. Har lagt tid på att duscha, sova, läsa, sova och läsa. Nu äntligen, vid halv två, sitter jag vid matbordet med min andra skål yoghurt och flingor. Gott.

Dagen kommer också gå åt. Eftersom att Maya och Julia ska sticka iväg till Skara och för att bussarna inte går idag så att jag kan spendera tid på gossarna, blir det för mig att hålla till hemma och göra nödvändiga saker. Städa, måla andra lagret till hyllorna som ska upp på väggen, lata mig och lata mig. Sånt gillar jag. Kanske att pappa tar trucken till stan så vi kan hämta min cykel hos Noah som fått punka. Typiskt alltså. Men pappa vill laga punkteringen så snabbt som möjligt för då kan han göra det samtidigt som han lagar punkteringen på sin egna cykel som också fått punka av nån häftig anledning.

Kanske ger solskenet lite tid också med att sitta UTE och läsa ? d:

The Ark – You, Who Stole My Solitude

Nu blir det tetris och tomater. Tomater ♥

If you ever would be mine

Sitter nu hemma efter en helt jätterolig och galen kväll i Folkets park. Känner mig allmänt risig och har ont i nästan varje ben i kroppen.. det går vilt till på dansgolvet ! Nej men ärligt.. man har väääldigt ont i vaderna efter två timmars konstant hoppande. Men jag antar att man får leva med det för att ha kul ! ^^ Sen så ramlade jag på rygg också när jag skulle gå ner i bryggan.. så bra är jag, och nu behöver jag verkligen en ordentlig massage. Snyft.


Nu blir det att tagga ner med några glas mjölk och tetris, och sen väntar ännu mer nertaggning med min gooa bok jag läser för att jag är så bra. Passar på att dra ner rullgardinen för en gångs skull så inte solen väcker mig imorrnbitti, där med ännu längre sovmorgon. Sen får vi se vad dagen bjuder på ! (:

Godnatt ! ♥

Parken yoo !

Nu drar jag och brudarna iväg på en förhoppningsvis grymt rolig kväll ! (: Vi taggar och taggar och taggar, då vi kommer att cykla barbent bort till parketten. Huuu. Kallt. Men förhoppningsvis är det värt det. Hoppas jag.

LMFAO – Party Rock Anthem


It takes a fool to remane sane

Ikväll blir det partaj partaj i folkets park och parketten ! (: Det fick jag reda på imorse när jag gjort mig hemmastadd på en stol i Noah kök samtidigt som jag löste sodoku. Det var Noahs mamma som såg det i tidningen att det skulle bli discodisco för högstadiet i Lidköping och det tackar man ju inte nej till då det ganska sällan är disco för högstadiet i Lidköping nu för tiden.. ^^ Iallafall blir det att sticka dit med Maya och Julia runt tio sådär, och innan det ska vi göra iordning oss hemma hos Julia i stan ! (: Nån gång måste jag klämma in att möta upp Jakob och Noah också för Jakob är skylldig mig pengar som jag ska använda till inträde.. ^^ Lite invecklat men haha, whaaat ever ! >.<

Jag och Julia senaste gången vi gjorde iordning oss tillsammans inför en festlig tillställning. Den gången var det en fest hemma hos Hanna, och jag är säker på, att alla hade väldigt roligt den gången ! ^^


Nu ska jag föna håret, sen packar jag ihop mina grejer och drar mig till Maya, eftersom att det är hennes mamma som ska köra oss till stan. Hoppas ni får en lika rolig kväll som jag hoppas på ! (:

Inna – Hot - Play & Win Radio Version

Torsdag va ? >.<

Det blir alltid så när det är lov, att dagarna liksom flyter ihop och blir en enda mojja.. jag fick tänka länge innan jag kom på att det faktiskt är torsdag idag, mest eftersom att det är nu idag på torsdag som jag ska öva trumpet med Julia i Råda kyrka. Så coola är vi.

Well, that's me today. Kjolen köpte jag igår på Monki.


Snart bär det in mot stan för nya äventyr, eller kanske bara lite sömn.. ^^ Trumpeten hänger med och så tuggummi då, min trogne vän. Ha alltid tuggummi i väskan ! :>

Yann Tiersen – La Redécouverte

Ha en bra dag ! (:


Shit pommesfrites ! >.<

Asså jag tror att det är jag som lider mest utav mitt ickebloggande för tillfället.. men men (: Har precis målat några brädor som så småningom hamnar på min vägg som hyllor.. kanske målar ett lager till imorgon, men det räcker redan, tyyp ^^

Var ju annars i Göteborg idag och det var good times ! (: Köpte faktiskt en enormt gullig kjol ^^ Sen köpte jag ju hyllorna också, men det visste ni ju sen innan att jag skulle göra :)

Jag idag på restaurangen vi lunchade på :} Lägg märke till att jackan/koftan jag bär tillhör Julia.. nån vacker dag ska jag köpa den ifrån henne ! ^^


Nu blir det en fortsatt chill kväll för min del. Imorgon blir det att öva i kyrkan inför söndag då jag och Julia ska spela trumpet i Mellby. Sen blir det nog att umgås lite med "det vanliga umgänget", tills päronen är klara i stan efter deras innebandyavslutning med kyrkan. Svar: Ja, min kyrka anordnar innebandy för de som vill varje torsdag. Lite knäppt, men vissa verkar uppskatta det.. hmm ? :>

Godnatt på er säger väl jag, och jag håller tummarna för att jag ska tänka lite mer blogg imorgon, mest för min egen skull.. haha ! x)

Perfume Genius – Look Out, Look Out

Puss ♥


Götet snart

Har sovit hos Julia inatt och igår kollade vi på film och den var bra och så sov jag och Maya i en säng och Julias lillasyster väckte oss och nu sitter jag hemma och har ätit frukost hos Julia men jag sitter hemma för att jag ska blogga för att det är beroendeframkallande. Punkt.


Som sagt så blir det att inhandla hyllor. Annars hänger jag bara efter Hanna och Julia som har andra saker att köpa. Kameran hänger med och jag håller tummarna för att dagen ska bli okej iallafall.. höhhö

Me And My Army – Me And My Army

Återkommer med bilder när jag kommer hem, ha en bra dag ! (:

Drar till stan ! (:

Blir till att träna, träffa kompisar, springa några äreenden åt moder, lalalll.

Kommer inte hem förren efter åtta och då blir det troligtvis att titta på film med Julian och Maysan (:


Ha en bra eftermiddag + kväll ! (:

Godmorgon solstrålar ! (:

Hela morgonen har jag samtalat med moder om min tidningsvägg. Idag tänkte vi lacka den för det måste göras, och nu nån gång i veckan tar jag tåget till Göteborg och inhandlar lite hyllor ifrån Indiska (kan hända att vi sticker till Trollhättan istället). "Ed-Erik" bor ju i Göteborg, så hoppet steg upp för mig att kanske träffa honom, tills jag kom på att han spenderar sitt lov i Linköping. Wannabe Lidköping, jävla Linköping..

Nån gång i framtiden ska jag också köpa spetsgardiner har jag tänkt.. tycker det ser så himla bra ut i ett fönster där solen sipprar in, plus att det ser bra ut i skuggan också ! ^^ Faktiskt så har min mamma och pappa spetsgardiner till ballkongsdörren i sitt sovrum. Ser så himla fräscht och mysigt ut ! (:

Mysig bild från Google, hihih ^^


Evan Rachel Wood – Black Bird

Nu blir det att göra iordning mig och äta frukost. Sen väntar det att lacka tidningsväggen och sen vid två tar jag bussen in till staden. Trevligt trevligt ! ^^

/Elsa ♥

"Singing the songs, thinking this is the life."

Amy Macdonald – This Is The Life

Efter att ha badat och vunnit några macher i tetris känner jag mig ganska färdig för ikväll, så nästa anhalt blir huvudkudden ! (: Imorgon är en ny dag och jag har väl typ halvfärdiga planer för det.. men nåt kul blir det, det är ju trots allt lov ! ^^

Egopic of typ igår.. >.<


Känns lagom gött att somna med smink på sig men jag orkar inte ta ett enda steg ! x) Får bli en rolig suprise för spegelbilden imorgon att se allt kaos som kommer att hända under mina ögon :'>

Sleep tight ♥

Jag som inte brukar tipsa.. ^^

Kom ganska nyss hem ifrån staden där jag inte fick en enda bild tagen.. höhö. Jag köpte iallafall ett cykellås ^^

Ja, som sagt så brukar jag inte tipsa er om andra bloggar, men det här kan jag inte hålla mig ifrån. Det är faktiskt en tös, som jag inte vet någonting om förutom att hon borde bli poet. Eller typ, göra film av sitt liv. Jag vill leva mig in i hennes liv, se hur hon har det. Se hur hon gömmer sig i Antons skuldror.

"Tiden går medan jag dricker honungste och talar med Anton i telefon. Hans röst är den vackraste jag vet. Vi låter tiden gå, och vi väntar till helgen. Det är vad jag gör på vardagarna, väntar på fredagarna. Vi klarar oss med varandra och varandras ryggar. Jag kan gömma alla mina hemligheter i dina skuldror. Kyss mig.
"

www.famn.blogg.se



Två timmar senare..

Och har de flyttat sig ifrån sängen ? Svar: Nej. But that's just how we do it ! >.<


Snart bär det av för Jakob med bussen och lite senare kommer jag och Noah också in till stan med min cykel som vi ska köpa lås till (': Vi cyklar upp till Råda där Jakob bor och troligtvis hälsar vi på min och Jakobs gamla skola också, för att visa Noah "kinisen" som vi kallade det.. >.< Ni vet den där kinesgungan som alla lärare envisades med att kalla "kompisgungan" bara för att man kunde sitta flera stycken på den och ha roligt.. höhö

Kameran hänger med och jag kommer hem vid åtta. That's about it.. (; Ha en bra kväll !

The Graaab Grus

Snabb översättning: Grabbarna bus.

Vi har varit ute i solen, i skogen.. kollat på film och stekt ägg i min storebrors blommiga stekpanna. Manligt på hög nivå.

Barry Manilow – Mandy

↑ Låten Jakob alltid vill lyssna på..

Leonard Cohen – Hallelujah

↑ Låten Noah alltid vill lyssna på..

Barry Manilow – Mandy

Leonard Cohen – Hallelujah

↑ Låtarna jag tröttnat på lite smått..



Vi hörs senare ! (:

"Leta och du skall finna"

Titta vad jag hittade ? :D Jag var nere och kollade efter en bok i mammas arbetsrum (som hon förövrigt inte använder till något annat än att förvara böcker i..) och hittade denna skönhet..


En smörkärna.

Det är ett arv ifrån min mammas farfar. Närmare bestämt ifrån Skellefteå. Ganska coolt va ? :P

Vakna med solen på kinden

Så ska det va varje morgon ! (':

Jag har sovit som en stock men vaknade ändå tidigt. Jag tycker om att vakna tidigt, då missar man liksom inte halva dagen ^^

Mitt lakan.. haha fyndigt Elsa ! x)


Snart kommer nog grabbarna också, och först måste jag hinna med att plocka upp lite från golvet och göra iordning mig ! Panik till 110 %.. >.<

Hittade också nyss ett oskickat brev till mitt fadderbarn Assitan.. det var skrivet i fabruari, och jag skickade det visst inte.. nu måste jag skynda mig att skriva ett nytt brev där våren kommer med också, och inte bara den kalla vintern !

Ha en bra dag, puss ♥



Min älskling

Rostigt brun, mysig, knarrig.. vad mer kan man begära ? ^^ Då gör det liksom ingenting att det inte finns nåt cykelstöd eller att ploppen på däcket glappar lite.. den är perfekt ! (':


Bilden är ifrån blocket eftersom att det är för mörkt för bilder nu.. men cykeln står lugnt och lydigt bakom garaget i väntan på soligare tider på dagen ! (:

First Aid Kit – I Met Up With The King

Nu blir det film + äpple, sen sova. Lägg märke till den perfekta fullmånen som var läskigt stor och orange för bara några timmar sen.. den har lugnat sig lite nu, men oj vad jag älskar månen ! ^^ Godnatt på er ♥


Kan det bli bättre?! :D

Om bara några minuter bär det av med pappa till Kvänum för att köpa en alldeles speciell liten sak ! ^^ Liksom, ska man ändå köpa den, varför inte slå till direkt ? :P

WOOOHOOOOOO

Skriver sen, puss ! ♥

Sommaren knackar på

Har ganska nyss kommit hem ifrån staden där jag chillat med Noah och Jakob hela dagen.. (: Vi har lekt "sommar-leken" i princip hela dagen. Vå satt ute på gräsmattan nästan hela eftermiddagen, Noah och Jakob kastade boll medans jag kladdade i ett ritblock. Solen har vart uppe hela dagen och Noah tog till och med på sig shorts. AMAAGAAD. What a feeling. Sommar.

Liksom, när jag steg av tåget i Lovene, kände jag redan doften av grillat. När jag kom upp på vår uppfart var dörren till dem gamla verkstan öppen och solen sken in på trucken och pingisbordet. Maskrosorna har börjat växa längst väggen. Röken blåste ifrån vår grill och det bara luktade sommar ! Mamma hade tagit ut utemöblerna och hängt upp tvätt utomhus på torkstället.

 

Amanda – With or Without You (arr. S. Ljungman)

Nu väntar grillad kyckling och potatis. Ha en bra söndagkväll allihopa ! (:

Jag + bokmärke

Var ni också sånna att ni samlade på bokmärken när ni var små ? :P Höhö, jag hade några allbum men jag var inte riktigt nåt bokmärkesfreak, men det var min mamma ! (: Hon har fortfaranade kvar en liten grön pappburk med massa söta bokmärken, och jag funderar hela tiden på att rama in några utav dom för att dom ser så gamla och fina ut.. ^^


Perfume Genius – Learning

Aja, ha en bra dag ! (:

Söndag


Håller på att göra iordning mig för dagen. Först väntar kyrkan, sen blir det att stanna i stan och chilla med kompisar. Visst är jag cool ? Chilla liksom. Yo.

Bloggar snabbt innan jag åker också, men nu väntar locktången ! (:

Moulin Rouge

Kvällen har gått åt till att glo på film med päronen + bror. Moulin Rouge. Jag grinade som en jävla ko. Sevärd film.


"And that's all I've got to say about that."


Nicole Kidman – Come What May

Godnatt på er, imorgon är en ny dag (förhoppningsvis roligare än idag också..). Sov gott ! ^^

Lördag kväll - kunde vart bättre ?

Svar: Ja. Denna dagen har jag mest bara suttit. Hela kvällen har jag suttit.

Egopic of the day. Enjoy.


Lägg märke till en 97 % fullmåne.. så otroligt vackert ! (': Tänk er en amerikansk natthimmel till det, som grädden på moset. Ögongodis !

/Elsa ♥

Framtidsyrke: städerska

Det är iallfall framtiden om cirka tjugo minuter.. längre fram vet jag inte, då satsar jag hellre på typ brandman eller prinsessa (:

Plus att solen tittat fram nu, och kan man vara gladare än jag för det just nu ? (': Känns riktigt lockande att ta den korta promenaden bort till verkstaden nu när solen lyser sådär vårigt ! ^^

Random bild för att jag har tråkigt..


Kanske blir att ta mig en liten springtur senare idag, men vi får se hur det blir med det. Liksom, springbyxorna ligger i tvätten. Höhöh. Hej ilandsproblem ? >.<

Bret Michaels – Every Rose Has Its Thorn

Hoppas att ni får en fräschare eftermiddag än jag iallafall som får tillbringa den till att torka bajs typ.. >.<

/Elsa ♥



Barnsliga burkar


Ja, ni ser rätt. Detta är inget mindre än helt vanliga godisburkar ifrån Hemköp/Willys. Har samlat på mig dom en efter en för att få lite extra söt förvaring ! ^^

Bow Wow Wow – I Want Candy

Lördag

Och jag kommer att spendera min dag på ett väldigt tråkigt sätt. Skolarbete, städa toaletterna i verkstan, plocka undan lite ifrån igår osv osv. Rätt trist. Ge mig jordgubbar.

Perfekta frukosten, eller vad tycker ni ? ;)


Dock blev det en halv grapefruit för mig i morse.. mamma och pappa hade redan ätit upp mannagrynsgröten när jag kom ner.. :(

För övrigt är det bara sommar jag vill ha just nu. Värme, åkrar och ängar, gamla rostiga cyklar, blommiga klänningar, sitta ute och läsa, äta glass vid fontänerna på torget, gå på promenad med en hund, öppna fönster, äpplen..

SeLest – Född den 4 Juli

Ge mig sommar.



00.25

Noah åkte hem för typ en halvtimme sen och vi hade helt enkelt en helt väldigt rolig kväll (: Det bästa är att han är exakt lika duktig som jag på att verkligen "have a really good time" trots att man inte gör ett piss ! Matten blev klar och vi åt chokladpudding och kollade på film och jag grinade som vanligt. Höhöh..

Väldigt redigerad bild ifrån konserten igår, tagen av Caroline.


Nu blir det att läsa mig till sömns så jag slipper ha massa annan skit i huvudet när jag somnar.

Coldplay – Don't Panic

Godnatt med er ♥

Mattenördarna

Nördar. Det är vad vi är. Speciellt Noah som frivilligt hjälper mig med matten på en fredag ?! Man liksom, åååkej om du vill såå >.<

Black Eyed Peas – Let's Get Retarded


När allt är klart och fixat blir det film eller nåt. Hamburgare tror jag också. Min pappa är rätt bra ibland.. (:

Hemma för ett ögonblick

Kom ganska nyss hem ifrån skolan och sitter nu och gnager på hur jag ska göra mitt "mattehus". Om en halvtimme tar jag tåget till stan igen och hämtar upp Noah som följer med mig hem sen. Han är visst värsta mattesnillet och ska hjälpa mig med resten av inlämningen som ska va klar och skickad ikväll vid midnatt !

*Sitter och skissar på värsta coola huset*


För säkerhets skull hänger matteboken med i väskan in till stan om det skulle dröja för oss att åka tillbaka hem igen.. man vet ju aldrig liksom ^^

Tegan And Sara – I Know I Know I Know

Hejsvejs så ses vi senare ! (:

Fredag

Känns gött med bara en skoldag kvar, och sen mer än en veckas lov. Det ska utnyttjas väl kan jag lova ! >.<

Dock kommer dagen handla om väldigt mycket plugg, har bland annat en matteinlämning som ni kanske vet, som har deadline ikväll 23.59. Kul fredagskväll för mig kan jag lova..

Bild från igår då jag träffa min älskade Björn utanför musikskolan. Det gjorde väl mer eller mindre min dag.. ^^


Sen vill jag gärna att ni antecknar det här: Jag har parfymen köpt från Kanarieöarna på mig idag. Det är min himmel typ.

Taylor Swift – White Horse

Nu blir det frukost, sen drar jag mig mot stan och skolan. Juste.. jag har prov idag. I tyska. Det var verkligen inte lika coolt.. antar att jag har ganska mycket panik för typ, allt. Mest de modala hjälpverben. Usch och fy.

Wish me luck ! D:

Jukebox

Precis hemkommen ifrån en underbar dag/kväll sitter jag nu på mitt rum med enbart tända ljus som lyse. Kan det bli bättre ? Svar: Ja, om jag hade jordgubbar och inte var så sjukt kissenödig.

Håller just nu på att gå igenom lite bilder ifrån dagen som gått, och jag kan ju passa på att bjuda på ett par ifrån konserten som blev riktigt lyckade ! Det var Caroline i min klass som fotade under förmiddagskonserten, som sjuorna spelade för alla andra sjuor och musikklasserna. Det var på kvällen Jakob kom men eftersom att Caroline redan tagit massa kort behövde inte han göra det (:


John Mayer – Stop This Train - Live at the Nokia Theatre

Nu ska jag snart avsluta ett samtal i skype och sen sova. Taggar skoldagen imorgon eftersom att det blir sista dagen innan påsklovet. Wooohooo

Godnatt på er, inatt drömmer jag om ett nattligt bad under bar stjärnhimmel, in the creek.

Försovmorgon #2

Kändes ganska knepigt att titta på klockan och märka att jag försovigt mig i en halvtimme. Men jag kom snabbt på fötter och gjorde iordning mig i räserfart, och blev klar i vanlig tid. Jag är nog rätt bra ändå .. lol

Idag lär jag inte blogga på hela dagen om det inte händer att jag lyckas komma över en dator eller liknande. Stannar i stan hela dagen och äter pizza innan konserten med people. Blir tagg på den också (: Såklart hänger kameran med redan på på morgonen eftersom att jag inte kan hämta den sen.. >.< Det blir Jakob som står för bilderna under kvällens konsert eftersom att jag numera kommer ha annat för mig..



Hörs senare, ha en bra dag ! (:

Godernatter

Sitter här med min ergonomiinlämning och känner mig allmänt ful. Liksom, backslick, headseat, rödmosig med utkladdade sminkrester under ögonen.. antar att det bara är glasögonen som fattas. Asså ärligt, vart är världen påväg ?! D:

Så då fattar ni nog varför jag inte vill lägga upp en bild på migsjälv denna vackra kväll. Därför bjuder jag på denna sanna bild istället:

Plus att hon är bruna ögon. Bajs.


Nu blir det sängen för min del. Sorgligt nog hann jag inte klart med mina inlämningsuppgifter idag. Kör hårdkörning på fredag istället. Så ska en fredag spenteras, inte sant ? -.-

The Mollies – Tinfoil

Godnatt ! (:

Ny kategori - Junk'n Stuff

Som jag har nämt i nåt tidigare inlägg så har jag tänkt lite på en ny kategori, och här är den. Jag tänkte liksom, medans alla andra håller på och tipsar om kläder osv, så kör jag på annat. Prylar, inredning osv osv. Jag håller ju på med mitt rum just nu, köper nya småsaker hela tiden och plockar till mig allt jag kan hitta i garage osv.

(osv osv osv. OST)

Det kommer helt enkelt gå till såhär.. antingen visar jag upp nåt jag har hemma, nåt som jag tycker är fyndigt och bra eller bara snyggt, eller så visar jag nåt ifrån nån websida eller nåt. Liksom, allt är tillåtet. Och ja, jag är medveten om att ni kommer lägga allt det här i er carebox. Liksom, kul att se en lampa.. Amen jo, nu bestämmer jag att det är kul. Så.. HAHAH. Surt.


↑ Kristallkronan vi har i matsalen. Anteckna gärna att detta är vår andra takkrona, har en till i rummet brevid >.<

Plus att jag älskar kristallkronor.

Emma Nordlund – Lampa




"I left my fading life"

Jenny Wilson – Like A Fading Rainbow

Har krånglat lite smått med inlämningarna, men känner mig bara så otroligt tråkig och slö. Hoppar in i duschen för att pigga upp mig lite och lägger mig sen i sängen och fortsätter skriva. Det SKA bli klart ikväll !

Tänkte bara uppdatera er lite om sjuornas konsert imorgon, eftersom att det blivit lite ändringar kring det. Alltså, när jag gick genom korridorren efter tyskan stoppade Caisa mig och undrade om jag kunde hoppa in istället för henne och hålla i ljuset på konserten imorgon. Jag har aldrig gjort nåt sånt innan så jag får se hur det går, men jag tänker iallafall ge det ett försök ! ^^ Blir ju superkul att medverka i ett litet hörn iallfall :> Och vad jag vet så brukar Roger ställa fram en skål till "ljud&ljus-brudarna", och det är ju inte helt fel.. >.<

Och mitt internet separ som jag sa.. så ingen bild just nu. Attans liksom ! ^^


Är det mitt internet som är segt ? :o

Kom precis hem ifrån skolan, Onoff, orkestern, bussen osv osv. Är kall rakt genom skelettet. Vi marcherade utomhus i en hel timme på orkestern, och jag som kom där i mina tunna nylonstrumpor frös ju mer eller mindre skinnet av mig.. sen tänkte jag bara tillägga att mina älskade klackskor numera har ett enormt hål rakt upp i klacken.. det är inte så coolt nej och jag har tillbringat hela min eftermiddag i sorg. Stor sorg. R.I.P "hel och ren". Welcome, smutsig, sargad och ihålig.

Gammal bild.


Nu blir det att plugga jävel. Mitt mål är att bli klar med inlämning x2 innan jag lägger mig för kvällen. Förhoppningsvis lyckas jag rita det där fördömda "mattehuset" också.. det är deadline på det på fredag, 23.59. Panik.

/Elsa ♥

Onsdag

Idag ska vi ge en extra tanke till musikklasserna i sjuan som har sin första konsert idag.. jag ska se den imorrn, och jag ser verkligen fram emot det ! Den stora frågan är ju, kommer denna konserten slå våran förra året ? ;)

Jag hade nästan glömt av hur det var att vakna upp i ett städat rum.. lite hotellkänsla, för där är det alltid städat.. (tills typ andra dagen.. >.<).

Detta är jag idag + plus ett städat rum. Inte så bittert om det inte hade regnat utanför mitt fönster...


Sen tänkte jag bara lägga till att jag just nu i denna stund sitter och nöter på en ny kategori.. återkommer om det lite senare när idéerna blommat ännu mer, jag är tagg nu ! :'>

Andreas Johnson – Purple Morning

Aja, ha en god dag osv osv ! (:

Nystädat + nyduschad

Känner mig i helhet ganska ny då alltså.. den här gången ska jag verkligen anstränga mig för att inte stöka ner det första jag gör, som jag alltid gjort innan ! Antar att det blir lite som en tävling nu mellan mig och min bror som för en gångs skulle faktiskt har det städat på sitt rum, han också.. är det bara en mystisk slump eller håller han faktiskt på att bli vuxen ? :o

Far och son på en restaurang på Kanarieöarna. Shit va längesen det känns.. Plus att Linnea faktiskt är där just nu i denna stund, så lämna en tanke åt henne också på andra sidan jordklotet. Åh, hon är saknad ♥


Nu blir det till att plugga det sista av kvällen innan jag kryper under täcket och sover. Ska bli riktigt gött men först har jag som sagt massa att skriva.. inte lika coolt, men omdömerna inför utvecklingssamtalet fick mig att tänka till lite och det är inte bara att slappa i skolan, surt nog. Det blir till att nörda skiten ur rumpan de kommande veckorna för att rätta till betygen.. varför inte börja med tyskaprovet nu på fredag ?

John Mayer – Why Georgia - Live at the Nokia Theatre

Godnatt ! (:



Min turdag ? (;

Gissa vad jag hittade när jag letade igenom städskrubben efter en förlängningssladd ?! :D Liksom, intet anande satt jag där på golvet och rotade i lådorna, och så plötsligt ser jag nåt i läder.. när jag kikade lite närmare tappade jag nästan andan.. eller njaa, typ. Iallafall. Världens mest underbara objekt som mamma gömt undan i alla dessa år, sen 1998. Man typ, vafan var det populärt då ?! För det är ju värsta inne nu ju :o

Jag dör. Den är ju bara för underbar. Helt perfekt. Min mamma är rätt bra ändå, liksom, hon hade väääldigt bra smak för typ tio år sen. Kunde man inte tänka sig nu.. höhö

Yann Tiersen – La Redécouverte

Nu väntar min favoritsoppa till kvällsmat. Mamma vet då hur en slipsten ska dras !

Skype

Har precis kommit hem ifrån skolan och stan. Köpte mig ett headset lite sådär random för att jag kände att det behövdes, och nu sitter jag här i skype med Joar och aah, lyssnar på när han asgarvar. Jag skojar inte, han asgarvar. Det låter som att han ska dö. Nästan leskigt asså..


Mitt nya älskade headset ♥


Resten av dagen går till att äta äpple, dammsuga rummet och skriva på alla skitinlämingar. Hoppas er eftermiddaag blir mer spännande än min ! (:

Tisdag

House har en paus från TVn nu ett tag, och det ger mig ingen som helst anledning att stiga upp på en tisdagmorgon som denna.. men jag gjorde det ändå och sitter nu och äter frukost i vanlig ordning. Som vanligt.

Jag idag. Hum hum.


Har väl typ kanske lite bråttom nu så jag skriver när jag kommer hem. Kanske kommer hem lite senare för att det finns planer om att träna idag (och kanske sola lite)... aja, ha en bra dag och hejdå ! (:

Duktiga Elsa tar form

Har suttit ända sen jag skrev sist och skrivit på den dumma inlämningsuppgiften som jag är pinsamt sen med. Den är snart klar och jag kunde inte vart gladare. Eller jo, om jag inte hade typ tusen skoluppgifter till att göra. Suck. Tror nog att jag ska kunna klämma in att rita det såkallade "mattehuset" innan jag går och lägger mig också, efter att jag plockat upp lite på mitt rum.


↑ Finns bland annat som magnet, sittandes i mitt skåp.. (y'


Nu blir det att plocka upp ifrån golvet i räserfart. Hur lyckas jag egentligen med att stöka ner så otroligt mycket på så otroligt kort tid ?! :o

Skolarbete

Kom hem för någon timme sen och nu blir det att sitta med massa skolarbete några timmar framöver. Har väldigt mycket skrivande framför mig framför allt, och det ska väl gå ganska smidigt hoppas jag.


Annars har dagen gått riktigt bra till. Fick sluta tidigare ifrån hemkunskapen som var sista lektionen för dagen. Ena musikklassen i sjuan hade sin SO-lektion utomhus på bänkarna bakom syslöjdssalen, så jag gick dit och hjälpte dom att läsa om Hannibal. Faktum är att jag faktiskt inte minns nåt av det där förutom att han tog massa elefanter över Alperna. Smart gubbe det där..

När de slutade sin lektion satte jag mig vid sidan om basketplanen där vissa ifrån den andra musikklassen i sjuan (där Noah och Ludwig går bland annat) spelade basket. De skulle snart ha XL-rep så jag typ "joinade" dom medans de åt sina yoghurtar och bara chillade i solen. Riktigt gött faktiskt.

Ne, nu blir det att skriva på mer ofrivillga uppgifter. Ha en bra kväll ! (:

Måndag

Är egentligen inte alls taggad för skolan, men jag tar mig dit ändå.. Har det ganska chill med lektioner idag, fast ändå känns det inte alls kul ! :( Hade såååå mycket hellre stannat kvar i sängen och slappat. Antar att den här olusten till nånting har med molnen utanför mitt fönster, för det är ju ganska tråkigt, ja.


Nu väntar frukost och sen drar jag mig iväg. Plus att jag har nåt mellan tänderna. Sånt är så otroligt jobbigt.

Corinne Bailey Rae – Put Your Records On

/Elsa ♥

Burn after reading

Kvällen har verkligen gått superfort och nu är klockan redan tio i nio. Om tio minuter börjar en film på 4:an, Burn after reading, som jag ska se med päronen. Känner att jag måste komma ifrån datorn lite och det var ganska längesen som jag faktiskt satte mig framför TVn och tittade på film med föräldrarna. Plus att det känns ganska dött på facebookfronten ikväll.. men vad vet jag ? (;

I brist på annat bjuder jag på en bild på kött. Närmare bestämt köttet pappa grillade till middag. Riktigt gott var det, man riktigt kände den grillade smaken i munnen !


Belle & Sebastian – Meat & Potatoes

Nu blir det som sagt film, men får se om jag orkar se hela..

Godnatt på er ! ♥


Hemkommen

Kom hem ifrån Hjälmared för någon timme sen. Har sen dess suttit och lanat tetris med Julia, men nu gick hon precis. Resten av dagen går väl till att knöla med en eller flera inlämningsuppgifter som jag måste få gjort, och så förhoppningsvis kan jag få lite ordning på mitt rum också.. Känner som plus på det för att ta mig en lång mysig promenad sen när solen går ner, med kameran i högsta hugg. Men den är ju urladdad så den tanken rök direkt.. suck

Gammal övergiven och rostig bil vi hittade igår vid ett nästan ännu mer övergivet hus..


Nu blir det städning och pluggning och fotning och så ska jag äta också. Kanske kör lite tetris först om jag är busig.. höhö

Kings Of Convenience – Homesick

/Elsa

Åker nu


Blir en timmes åktur till Hjälmared nu. Har väl inte så mycket att säga förutom att jag inte kommer kunna blogga på nästan hela dagen..

Så aah, ha en jävligt bra dag ! (:

Söndag

Vi har precis vaknat och ska snart ner och äta frukost. Om några timmar sätter vi oss i bilen mot Hjälmared för att först gå på en gudstjänst och sen äta lunch tillsammans med alla andra konfirmander och deras föräldrar. I höstas när vi var där serverades det jättegod mat så jag antar att detta är något man ska se fram emot ! (:



Min kamera har dåligt med batteri så jag bara säger det. Vet inte varför. Kanske för att jag är typ, bra. Eller aah, det är jag.. Höh.

Tyler Hilton – Glad - Acoustic Version

Frukosten väntar ! (:

Nyduschad

Sitter här nyduschad med en ännu mer nyduschad Julia.


Imorgon blir det förträff med konfirmationen. Ska bli så underbart roligt att träffa "Ed-Erik" igen och såklart David och alla andra (:

Har typ inget att skriva så jag typ skriver mer imorgon innan jag åker :) Godnatt på er ! (:

Puss

Jag har nog landets världens finaste bästa vänner. Kan man bli mycket finare än såhär ? ♥


Som ni ser kom Maya med, eftersom att vi helt plötsligt kom på att jag behöver kort på de två tillsammans att hänga upp på väggen ! (: Sen gick vi hem till Maya och åt semlor och spelade gitarhero. Jag är bäst. Spelade på easy hela tiden. Höhö.

Nu blir det makaroner, tetris och duschen lite senare. Bättre kväll får man leta efter (':

Dave Days – Olive You Feat. Kimmi Smiles

/Elsa ♥

Afternoon with "un ami"


Har precis kommit hem ifrån staden där vi spelat orkester hela otroliga dagen. Nu väntar en skojig kväll med Julia. Kanske att vi sover över eftersom att vi ska samåka imorgonbitti till Hjälmared där det är förträff för konfirmationen. Ska bli superkul att träffa bland annat "Ed-Erik" igen ! :D

Karen O And The Kids – Food Is Still Hot

/Elsa ♥

Orkestern, here I come !

Liten sneakpeak på nya jackan jag köpte för några veckor sen, till er som inte sett den än ! ^^

Lily Allen – Everybody's Changing

Ha en bra för- och eftermiddag så återkommer jag när jag kommit hem ! (:

Lördag - Orkesterdag

Jupp, idag går min tid till att spela trumpet med orkestern. Lagom kul enligt mig själv, och höjdpunkten blir nog lunch.. men man får ju ställa upp ! (: Det värsta är ju att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Man ska ha svart och vitt och jag hittar ingenting som blir bra. AHBSNLTHAERHBATNRAEr. Det är inte så coolt nej..

Gårdagens frukostfralla. Inte så fel va ? (;


Skulle gärna äta den till frukost igen men får bli något annat idag.. har tyvärr inte något mysigt café utanför dörren.. ^^

Sen vill jag bara påminna er om att min goda vän Linnea idag åker till Gran Canaria ! Jag är verkligen glad för hennes skull för jag vet hur underbart det är att åka iväg sådär lite random.

/Elsa ♥

Hemma

Kvällen har varit ganska chill förutom att jag fick otroligt ont i magen efter tacosen.. :( Men jag lärde mig hur man spelar biljard "på riktigt" och jag lyckades faktiskt riktigt bra till att börja med.. men sen när jag kommit igång och mallat mig osv började det helt plötsligt gå dåligt ? >.<


Flummigt tagen bild på mina och Ludwigs ben.. Noahs också i bakgrunden tror jag ^^ Redigerade om den lite men lallalalalalal


Kings Of Convenience – Singing Softly To Me

↑ Får mig faktiskt att tänka på engelskmän som spelar biljard, golf eller typ kort, och röker + dricker öl. Hahah ? Antar att det är dags för mig att sova.. x)

Godnatt på er !


Kaj ikväll

Gulliga pappa gick med på att hämta mig i stan ikväll så det tog såklart dagen till en ännu högre nivå ! :D Dagen har hittills vart så otroligt najs.. mässan var superrolig och jag hade hur kul som helst efteråt också då jag mötte upp Ludwig och Gustav på "eltaket".

TYVÄRR HAR LUDWIG EN ÄCKLIG MACDATOR SÅ BILDERNA GÅR INTE ATT LADDA UPP HERP DERP

Höhöh

Skriver när jag kommer hem men det får räcka för nu (: Tacos väntar, sen sticker vi och möter upp Noah ! :D

Mingel med lärare

Jag och Johan,  mattelärare + NO-lärare

 

Jag och Jesus (David), vikarie SO

 

Jag och Roger, världens bästa musiklärare.

 

Jag och Anders, trumpetlärare.

 

Jag och Rickard, förra årets mattelärare.

 

Jag och Jonny, SO-lärare.

 

Jag och Hamid, tekniklärare.


På mässan


Det här är en otroligt bra dag. Har haft en super förmiddag med mysig frukost på 3B. Nu har jag precis kommit ifrån donken där jag åt lunch med Linnea och Joar.

Snart ska allt börja igen efter en lunch som alla lärare ätit samtidigt. Jag har faktiskt träffat några lärare ifrån min gamla skola och det var jättekul att träffa dom igen ! (:

Jag återkommer senare, men just nu blir det som sagt att prata med lärare om.. aah, sånt som inte är så viktigt att prata om x)

Sticker nu !

Först ett glas juice dock. Frukost får jag äta i stan på ett eller annat sätt ! Plus att kameran hänger med i väskan, man vet aldrig vad som händer som man vill ha med på bild ^^ Hände mig igår när vi mata ankor.. -.-


The Verve – Bitter Sweet Symphony

Ha en bra dag ! (:


Fredag = Studiedag

Vaknade upp redan innan sju och var hur vaken som helst, men orkade trots det inte stiga upp ur sängen ? Jag låg kvar till typ halv åtta innan jag ens orkade tänka på att ta mig upp, men nu sitter jag här iallfall.. >.<

Solen skiner - Glada miner ! Den gjorde väl typ min morgon + att Yaya kom in och började hoppa runt överallt och utforska. Jag älskar när hon gör sånt.. hihih ^^ Först hoppar hon upp i sängen, sen försöker hon hitta ett bra ställe att hoppa till i fönstret som för övrigt är fullt med burkar osv, sen hoppar hon därifrån över min korgstol till skrivbordet som också är fult med grejer, och sen ner under skrivbordet där jag lagt massa kuddar på hög.. hon är ganska knäpp ändå, min lilla tjocka katt ! :'3


09.21 går min buss in till stan och då blir det att träffa upp Noah. Jag har en liten busig dröm att vi ska gå och äta frukost på ett café men jag vet inte riktigt om han är på den idén.. kanske är lite för onödigt för hans del.. hihi ^^

Halv ett måste jag vara på mässan för att förbereda mig tillsammans med Agnes som jag ska presentera websidan med för massa svettiga lärare. Hon var sugen på att prata och det säger jag inte nej till eftersom att jag inte är så van med själva sidan än, och hon låter helt enkelt så otroligt smart ut när hon pratar. Jag lägger till massa onödiga ord som "typ, liksom" och det får det ju inte riktigt att få det låta smart, eller hur ? >.<

Aja, nu ska jag göra mig iordning och äta frukost. Eftersom att jag ska ha klasströjan på mig får ni se en bild på den sen innan jag åker ! (:

/Elsa ♥

Here I am again - wooohoooo

Som ni kanske märkt har jag hållt ett litet uppehåll, mest för att det var typ det jag behövde. Bloggen tar över lite och på senaste tiden har jag haft annat att tänka på helt enkelt, så jag hjälpte nog mig själv lite med den här pausen. Men nu är det mesta löst och jag är redo att komma på fötter igen ! (:

Har ni märkt det, hur våren närmar sig mer och mer ? Jag har iallafall märkt det, nästan för väl ! (': Eftermiddagen + kvällen spenderades med kompisar och vi hade helt enkelt en riktigt bra dag om jag får säga det själv. Glass i vårsolen på en bänk, mata ankor i parken, röja galet på lekparken, dingla med fötterna över Lidan..


Bild ifrån förra våren, då vi brukade få sitta ute på gräsmattan under svenskalektionerna. Idag gjorde vi det igen, för första gången i år. What a feeling !


Kvällen avslutades med pizza när jag kommit hem. Pappa vet då hur en slipsten ska dras ! ^^ Faktiskt så var även stämningen vid matbordet på topp ikväll.. Erik satt och drog massa dåliga skämt som pappa envisades med att han skulle dra för Mayas pappa Kenneth som är typ världmästare på enormt dåliga skämt.. och tänk, när vi ätit klart och bara satt och smälte maten i magen ringde faktiskt Kenneth och pappa drog ivrigt alla dåliga skämt som Kenneth såklart redan hört..

Imorgon har jag studiedag, men eftersom att min klass är en sorts "testklass" till får mattelärare så ska vi vara med och delta på en mässa som hålls i Sparbanken Arena imorgon. Dit ska alla lärare, jag skojar inte. Hur mycket folk som helst kommer det vara och det är min klass jobb att presentera en speciell webbsida som förhoppningsvis kommer börja användas nu till hösten. Spännande !

Ikväll somnar jag med sommar dunkande i mitt huvud. Här har jag samlat all musik jag minns särskild från förra sommaren i en enda spotifylista. Enjoy (:

Bobby McFerrin – Blackbird - Live Version

Godnatt på er ♥

Typ bloggpaus

Antar att det är just vad jag behöver.. tid att ta det lite lugnt och reda ut saker och ting osv osv osv.

Carter Burwell – Lost Fur

Orkar liksom inte

Orkar faktiskt inte blogga. Är inte på humör och känner mig allmänt misslyckad. Återkommer.

 

Glen Hansard – Say It To Me Now


Måndag

Har unnat mig lite tända ljus såhär på morgonen.. behöver den där mysiga känslan speciellt när man som som helst inte är vaken. Jag hade väldigt gärna legat kvar i sängen faktiskt :(

Jag idag. Failsmile + rosett .. (y'


Barry Manilow – Mandy

Nu blir det snart frukost och sen sticker jag in till stan och skolan. Slutar runt tre idag och sen har jag trumpetlektion. Det blir första trumpetlektionen på väldigt länge så vi får se lite hur det går, men jag tror att det ska gå bra (:

Ha en bra dag !


"Every step that I take is another misstake"

Karen O And The Kids – Worried Shoes

Vid kvart i åtta tittade Noah förbi med hans pappa + storasyster, och så Ludwig då. Vi åt cupcakes och drack te och sen stack vi upp på mitt rum och tände rökelse tills det luktade typ rökig restaurang eller nåt ^^

Kaos i mitt huvud.


Tänkte hoppa in i duschen och lösa upp lite oönskade tankar. De sitter hårt idag..

Puss och godnatt ♥


Häj

Nu sitter jag här med Jakob. Kul kul (: Orkar inte skriva HAHAHAH


Nu måste jag äta nånting. Är hungrig som en gris. Haha

Söndag

Direkt när jag öppnade ögonen slogs jag av en otrolig, asså helt otrolig saknad. Kan man sakna någon så mycket att man inte vet vart man ska ta vägen, eller göra för att få denna någon att komma tillbaka ? Hur isåfall.. ? Jag har slut på ideér..


Kings Of Convenience – I Don't Know What I Can Save You From

Nu ska jag göra iordning mig och sen följa med pappa in till stan, till kyrkan. Vi tar nog med Jakob hem i bilen också, eller iallafall nåt i den stilen (:

/Elsa ♥

Linnea !

Det var som sagt min mamma som satt bakom systemkameran på konserten.. och aah, de flesta bilderna blev väldigt.. talangfulla..

Tycker särskilt om hur bra hon fått med hans hårbotten.. inte sant ? ;)


Ne nu ska vi inte va dumma.. detta var nog faktiskt den enda bilden som blev såhär.. resten blev suddiga osv.. men vissa blev faktiskt ganska lyckade ! (:

Speciellt denna, som jag redigerat lite och klippt i..


Riktigt, riktigt snygg !


The Mamas And The Papas – San Francisco




The Truman Show


HAHAHAHHHAHAHHAHAHAHH JAG RAPADE NYSS SÅ DET LÄT SOM EN GRISGRYMTNING !!!! SÅ OTROLIGT RANDOM !! höhöhö

Don't mind that.. höhöh


Filmen var iallafall jättebra och väldigt häftig. Men själv tror jag inte att detta är särskilt realistiskt.. men somsagt, häftig film (:

Nu tänkte jag snart gå och lägga mig. Imorgon blir nog en rolig dag, det känner jag på mig ! ^^

/Elsa ♥

Videoblogg ?

Kom på att det var superlängesen som jag videobloggade. Får bli snart igen (:

Hela eftermiddagen har jag tvättat den där fördömda volvon, men nu är det äntligen klart ! Hoppas verkligen jag tjänar på det här nu, så jag inte gjort allt i onödan.

Bild ifrån konserten.


Amanda – Come Along (arr. I. Brannstrom)

Kvällen blir lugn, kanske blir en film med far och bror. Har glömt att säga det, men mamma har åkt upp till Västerbotten nu i en vecka. Hon ska först hälsa på mormor och moster Birgitta, och sen ska hon jobba lite i Piteå.

Nu blir det chill, chill, chill. Så see you later ! (;

Städar

Jag är rätt bra ändå.. >.< Kom på det att jag städar nästan vaaarjen helg, för att jag så snabbt stökar till det ! x)

Håll med om att det där inte ser ut som jag ?! :o Det är nåt jag gör med kinderna eller nåt ? :s


AAh, men det är iallafall så jag ser ut idag.. (: Köpte ett hårspray igår som Sara pekade ut (det skulle visst vara bra..), och jag är kär. Håret stelnar inte, plus att det luktar jättemysigt ! ^^ Sen var det ju inte läskigt dyrt också.. ^^


Nu ska jag snart avsluta städandet på mitt rum som som vanligt tar år, och då blir det att tvätta bilen.

Alannah Myles – Black Velvet

/Elsa ♥


Jehovas vittnen

Pappa hade nyss gått till verkstan så jag var kvar hemma själv, och så knackar det på dörren. Och jag som sitter vid datorn i bara pyamas stönar och springer ner för trapporna. Utanför dörren står två män och en liten unge. Man typ WTF?! Det kom fram att de var, just precis, jehovas vittnen. Jag har hört om de förut, och jag trodde ärligt de skulle gå runt i långa svarta mantlar eller nåt >.< En hade hatt, men det är ju inte ens nära mantlar ! :(

Jag har faktiskt aldrig sett jehovas vittnen förut och jag blev så fylld av nånting att jag vääääldigt gärna ville fråga om de kunde ställa upp på ett kort, men så ohyffsad kan jag ju inte vara x) De samtalade lite med mig och sen stack de. Ett papper fick jag också.. hihi ^^ Det var nog dagens händelse >.<


Lördag

Vaknade ganska nyss. Sov gott men har drömt massa jobbigt igen :/ Skulle hellre slippa undan det :(

Dagen kommer spenderas hemma. Plocka upp kläder på rummet (igeeeeeen?!), städa toaletterna på pappas företag, tvätta volvon.. osv osv. Har lite skolarbete att fixa också.. mest matte skulle jag tro.


How pictures never change but the people in them do. How forever turns into a few short months that you´d do almost anything to get back. How you can let go of something you once said you couldn´t live without. How even though you know something is best för you, it hurts just the same. How the people who once wanted to spend every second of their time with you, think a few minutes of their time is too much too spare. How people can erase you from their lives just because it´s easier than working things out.

Michael Bublé – Home

Aja, antar att jag inte har nåt vettigt att skriva >.< Återkommer.

Lyckad kväll

Kvällen på Kaj blev faktiskt otroligt lyckad, även fast jag faktiskt trodde motsatsen.. Innan Noah och Jakob kom delade jag en glass med Erik O, samtidigt som vi snackade med Arman. Haha. Asså seriöst. Det var så himla random. För han kom där lite coolt med sina coola kompisar och frågade om de fick sätta sig ner med oss. Man typ WTF?! Hahaha. Så himla sjukt. Men vi snackade och hade jätteroligt. Sen kom Noah och Jakob som sagt och vi fortsatte chilla. Spelade lite skitgubbe också och jag kom två om jag minns rätt. Hihih ! ^^

Och sen fick jag ju informationen att han dansade bosnisk folkdans. Och svar: Ja. Det gör han. Bildbevis finns på facebook. Och det är seriöst det häftigaste idag ! :D Tänk er den där liksom bara enorma typen som är värsta cool och dansar folkdans på fritiden ? >.< Här snackar vi att stå för vad man gör (':

Jag och Jonathan i onsdags. Hans blogg finns här.


Nu ska jag tvätta bort sminket och sen gå och lägga mig. Behövs verkligen efter en så rolig och händelserik kväll ! (: Hoppas eran kväll varit lika rolig som min ^^

Lykke Li – I Follow Rivers

Godnatt ! ♥

Sticker nu


En ny tröja jag köpte idag på H&M. Var så ivrig att jag bara var tvungen att använda den ! ^^ Har även min nya jacka, nya skorna, nya trosorna, nya BHn.. har jag glömt nåt ? >.< HAhahahahah


Jag skiter i att ta med kameran ikväll eftersom att jag helt enkelt inte orkar.. ^^ Skriver sen när jag kommer hem (:

Tove Styrke – Million Pieces

/Elsa ♥

Hoppar in i duschen

Mitt tåg går in till stan 21.41 och då måste jag vara klar. Lätt match hoppas jag ! ^^

Först tänkte jag dock dela med mig av en liten rolig grej som kom upp i mitt huvud. Titta på denna bilden:


Vacker, eller hur ? (: Titta nu på den och lyssna på den här låten. Blir det inte lite sorgligt nu ? Kylig, sorglig känsla. Att vargen inte har nåt hopp alls kvar. Typ.

Titta nu på bilden och lyssna på den här låten. Nu är det mer, YIPPPPIE ! Typ att vargen springer mot sin hona. Fattar ni ? :D Jag älskar hur musik kan ändra stämning i typ vad som helst. Lite som konserten igår.. jag var inte alls glad, men sen när publiken ställde sig upp och applåderade och skrek "En gång till !".. då blev man allt glad va.. ! ^^

Duschen väntar !

MUMS


Förresten så sa pappa att eftersom att konserten var så himla bra så kunde han tänka sig att skjutsa hem mig ifrån stan ikväll, så om det är någon som vill träffas är det bara att messa eller ringa ! (:

Nu blir det film.

Smakprov

Här har ni ett litet smakprov av vad jag köpte idag. Jättesöt kjol ifrån H&M + skor från Stadium. Det skriker sommar om det, visst ? (':


Kate Nash – Foundations

(Kärlek till låten. Den bara skriker sommar liksom ♥)


På stan gick jag med Joar, Erik, Ahlis, Anton och Sara. Vi satte oss och fikade och jag tog te och en liiiiiten kaka (vuxenpoäng!). Vänta, det blir bättre.. kakan blev för söt i slutet så jag åt bara halva, trots att den var liten (!!!!!).  VUXENPOÄNG

Sen lämnade jag och Joar och Sara de andra grabbarna och gav oss ut på egen hand och fortsatte shoppandet. Senare joinade även Jakob och sen lämnade Joar oss. Senare stack Jakob också för att träffa Noahs pappa Mark som äntligen landat i Sverige, men olyckligt nog fanns det grejer som förhindrade att jag också kunde följa med och hälsa honom välkommen.. men det ska vi nog inte gå in på (;

Nu tänkte jag äta lite nybakta mackor och sätta på nån film och bara chilla resten av kvällen om inte planerna ändras och jag drar in till stan. Troligtvis inte, men man kan ju hoppas.. pappa lär inte vilja köra hem mig liksom >.<

/Elsa ♥

Just nu

Har precis kommit hem ifrån stan. Var på humör för att shoppa så hade med mig flera påsar hem + paketet med kläder som jag och mamma beställde för nån vecka sen ! (:


Återkommer senare med bilder ! (:

"That's my sadface", she said.

Hahah. Jag älskar hur ledsen man kan se ut. Tyck synd om mig. Jag är en ensam hundvalp utan mamma och alla i hela världen skäller på mig för att jag kissar innomhus. Typ.

Nu sitter man här iallafall, och äter frukost. Det blir klackskorna idag som mamma flitigt tvättat rent med såpa. Conversen kan jag ju inte ha nu när det enda som håller ihop halva sulan med resten av skon är silvertejp. Så kan man inte ha det ! >.<

Dungen – Du Är För Fin För Mig

Hade ! (:


RSS 2.0