Fin dag



Jag och Noah följde med pappa och mamma till ett jättefint stuteri, där en volvoträff hölls. Haha, ta det inte fel, jag och Noah gick mest runt och fotade hästarna.

Snart ska jag sova, hoppas ni haft bra dagar sen jag skrev sist. Höhö

Poff

Var tar bloggen vägen ? :o Så knäppt att jag typ inte bloggar, liksom, vart kommer det ifrån ??

Tar tag i det imorgon, puss ♥

All night long



Nu är klockan läggadags och jag ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova. Jag har haft en superbra dag och är verkligen huuur trött som helst ! ^^

Imorgon blir det troligtvis att gå på gudstjänst i Pingstkyrkan, och sen ska jag öva med Julia inför Krisihimmelfärdsdag, då vi ska spela.

Timo Räisänen – You Shook Me All Night Long

Med den enormt bra låten säger jag godnatt. Den går ärligt på repeat, hahaha ♥

Down to earth



Jag har chillat med Noah hela dagen, i tryggt förvar ifrån regnet på andra sidan fönsterrutan. Vi har tittat på en och en halv film och spelat lite spel osv osv. Det var en god dag.

Nu har Noah ganska nyss åkt hem och jag ska precis sätta på ännu en film som jag ska se med mamma.

Till Noah:
Filmen jag snackade om hette Sweeney Todd. Anteckna gärna detta (:

Lördag

Ursäkta för den grymt sega uppdateringen igår, var knappt hemma någonting. Hade fullt upp med att göra massa andra grejer, haha ^^ Efter skolan hängde jag med Hanna hem en sväng, sen gick jag hem till Noah som bor bara ett kvarter därifrån. Vi satte på disneyfilmen Wall-e som är sååååhääääär söt. (Vi hann doch inte se klart den så vi ska se resten idag när han kommer hit.) Mamma kom och hämtade mig och så åt vi en jättegod middag med lax och potatis. Jag tog en dusch och tog sedan bussen tillbaka in till stan igen.. ^^ Det var teater som gällde, jag tittade på mina gamla teaterledare som själva satt ihop en egen pjäs. Den var grymt bra ! (:

Kvällen fortsatte på Kai med trevligt folk. Hade helt enkelt en grymt bra eftermiddag/kväll (hela dagen faktiskt) och jag stensomnade när jag kom hem. Inte konstigt.

Nu har jag någon timme på mig att städa mitt rum + köksoffan som är min soptipp innan Noah kommer med tåget. Jag har bestämt mig för att dagen ska bli extra trevlig, så mitt rum måste också se trevligt ut.



↑ Random bilder ifrån imorse på mig + mitt osminkade fejs. Känns bra.

Nu ska jag äta frukost med min fot som nyss somnade. Usch. Så sjukt obehaglig känsla. D:


Modellbil?

Jag har ganska nyss kommit hem ifrån staden. Jag älskar Lidköping på kvällen, det är så tyst på nåt sätt, och Lidan är så stilla den kan bli. Hur kommer det sig att älven blir stilla när kvällen kommer, men är full i liv på dagen? Sover den också? Jag fattar nada.



Bilderna här över är tagna på en liten modellbil som pappa knepat ihop. Just nu är han i Österrike på en affärsresa (om man nu kan kalla det så), han gör nämligen lite orgelrenoveringar eller nåt, höh. När min farmor och farfar flyttar ut ur sitt gamla hus i USA och flyttar närmare mina andra kusiner, ska de skicka hit en kontainer med grejer ifrån huset, bland annat ännu mer modellbilar som pappa gjort i yngre dagar. Ska bli riktigt spännande att faktiskt ha de hemma i Lovene, och pappa har till och med lovat mig att jag ska få ha ett par bilar på mitt rum. Härliga tider.

Nu ska jag se på film.


Hos Noah (den fräkniga)

Jag gav honom en titel, tyckte han var värd det (': Han jobbar så hårt i trädgården nu och typ sågar grenar eller nåt haha ? >.< Jag typ satte mig här inne och typ latade mig och så förut så pratade jag med Noahs pappa som ringde, hur random är inte det ? x) Vi typ snackade om vad jag ska göra i sommar och bla bla bla, men sen var han tvungen att lägga på :(

Jag är grymt kissenödig. Tar 8-tåget hem, ha en fin kväll ♥

Torsdag

Jag gav mig en rejäl sovmorgon idag så jag får skynda mig lite.. ^^ Jag sov gott bla bla bla här kommer en bild på mig ! (: ↓



Min tröja som jag hade supermycket förra våren. Hittade den i en gammal obetydlig låda med skit och bestämde mig för att använda den idag.. (:

Ha en fin dag ♥

Fjorton suger

Har avslutat denna dagen med att titta på en svensk tonnårsfilm. Om man tänker efter, så är alla i princip likadana.. Alla svenska tonnårsfilmer innehåller cigg, öl, vodka, massor av sex och typ knäppa killar. Jag skojar inte. Hur knäppt är inte det ?? >.<



Ganska gulligt med en skejtare som använder ordet "fin" istället för typ "het" eller nåt. Bra film. Skate or die.

Annars har jag som sagt spelat på Elevafton, sökt stipendium och ätit chokladpudding. Jag spelade ganska failat men kvällen blev lyckad ändå eftersom att jag hade min prickiga kjol på mig, för att Noah hade jätteroliga spel på sin Iphone och för att Hannes tog med sig chokladpudding. Därefter tillbringade vi en svensk vår/sommarkväll på en tom lekplats och jag frös inte alls (kanske för att jag fick låna en tröja, höhö).

Nu ska jag sova, imorgon tar jag tag i kameran igen, känner att den haft en liten paus, såsom mitt rum. Det är väldigt stökigt.

Cat Power – Sea of Love

Hoppas ni sover gott osv osv. Peace.

Asså typ ledig

Jag har tagit morgonen/förmiddagen ganska chill, liksom bara vart i stan EN sväng. Det är stort. Snart ska jag in igen. Hanna fyller år idag så jag ska fiiraaaaaa. Har en halvfärdig present. Ska nog fullborda den på vägen dit. Kanske. Får se om jag har råd/orkar (man vet ju aldrig). Förra året köpte jag ingenting till Hanna, utan jag gjorde en video till henne på youtube. Här är man kreativ liksom. Blå is da shiiit !



Asså haha fatta va mycket tid jag la ner på detta eller ! >.< Hur orkade jag liksom ?? x) Jag måste vart en tös med inget liv. Oh wait, I still am.

Tio minuter to go. Ha en fin eftermiddag i blåsten ! (:

House ♥

Nu har jag knökat ner mig i soffan med mamma för att titta på veckans bästa program. Jag kissar nästan i byxorna så bra är det. Woow. Nåt annat som är wow är detta:



Filip är king. House är king. De måste va släkt på nåt sätt.

Ikväll kan jag vara uppe hur sent som helst. Partyyyyy

HEJ UPPDATERING

Höhö.

Jag är medveten om att det är över 24 timmar sen jag bloggade, och för de flesta är det nog denhär..:

 

...men bryr jag mig? Nej :)

 

Just nu sitter jag och smaskar i mig kalla makaroner som mellanmål, snart ska jag bege mig in mot stan igen. Det blir bland annat att fika med självaste Lisa. Sen om plånboken tillåter tänkte jag springa några ärenden, annars får det vänta någon vecka.

 

Plus på det har min klass ledigt ifrån skolan imorgon så det blir att vara uppe hela natten om man vill. Själv är jag inte så sugen helt plötsligt, taggade sönder förut, men nu verkar det som att jag lär åka hem ifrån stan ganska tidigt ändå och sen är det bara en död hemmakväll som väntar. House är min prins ♥


Monday morning

Somnade någorlunda tidigt men är ändå trött som ett vrak. Drömmarna ställde till det igen :/ Mitt undermedvetna spökar med mig och jag orkar inte gå till skolan.


Smiiiile


Ne, nu ska jag dra iväg. Ha en bra dag allihopa ! (:

Godnatt

I must have drank me about 15 Dr. Peppers.


I must have drank me about 15 Dr. Peppers.


Septemberbarn

"Loves to chat. Loves those who love them. Loves to takes things at the centre. Inner and physical beauty. Lies but doesn’t pretend. Gets angry often. Treats friends importantly. Brave and fearless. Always making friends. Easily hurt but recovers easily. Daydreamer. Opinionated. Does not care to control emotions. Unpredictable. Extremely smart, but definitely the hottest AND sexiest of them MFE."

Resterande månader hittar ni här. Haha, jag tyckte att det var ganska skojigt att läsa detta eftersom att många delar av det känns rätt.. ^^


Tummen upp för det ! (:


Just nu är det Solsidan och jag sitter och myser framför TVn med mamma. Myyysigt !

Men ingenting lyckas

Har suttit nu sen jag kom hem i försök att tecka någonting, skriva någonting, eller något som helst liknande, men det är helt enkelt inte den dagen för mig idag. Känner mig inte ett dugg kreativ, och får därför inte fram någonting som helst i närheten av kreativt. Jag läste lite ur min bok/bibel (istället för Twlight-böckerna som nu är färdiglästa) och försökte glömma tiden, gick ju sådär.. >.<

Kameran blev det istället, den är allt trogen den ! (:

 



Bo Kaspers Orkester
is my friend this evening. Får mig att tänka på vinter och kyla. Inget man längtar till, någonstans.

Bo Kaspers Orkester – Intill dig (med Pauline)


Missionskyrkan

Idag var jag för ovanlighetens skull inte i EFS för att fira gudstjänst, utan jag följde med Noah och co på gudstjänst i missionskyrkan, för att samtidigt titta på när några kompisar konfirmerade sig. Jag blev faktiskt förvånad över hur kul det var, mest för att prästen var stencool. Göteborgare och hur kul som helst. Dock var det sjukt fullt i kyrkan, vissa fick till och med stå upp ! ^^ Som tur var fick vi platser nästan längst fram (:

 

 



Om ungefär en halvtimme ska jag och mamma ge oss av till Maya som bor några hus bort och ha det trevligt. Känns som en alldeles lagom bra avslutning på denna helg ! (:

Skolavslutnings/konfaklänning fixad!

För några dagar sedan satt jag och samtalade med bland annat Caroline om grejer jag inte kommer ihåg så väl >.< Dock minns jag att hon tipsade mig om en webshop vid namn Asos.com där det visst fanns massor av klänningar som troligtvis skulle falla mig i smaken, enligt Caroline. Jag klickade mig in på sidan samma kväll och kom på att detta var min himmel. Här fanns vad jag sökte, eller bättre än jag sökt. Ikväll beställde jag hem en klänning som kommer om någon vecka, lagom i tid för skolavslutningen. Helt perfekt, tack Caroline ! (':


Fina Caroline när snön fortfarande låg i små smältande drivor ♥


Kvällen lider mot sitt slut och det blir väl dags för mig att tacka för ikväll och krypa ner till sängs. Godnatt på er (:

"Du har en bäver i örat..

.. och den kommer ifrån Kanada och viskar massa smarta saker till dig ♥"



Detta gjorde seriöst min kväll, älskar bävrar. När jag var liten brukade jag faktiskt läsa en jättesöt bok med mamma som hette "Den lilla bävern och ekot". Så söt. Ska nog till och med leta fram den och läsa den ikväll nu när jag tänker på det ! (:

Äre jag som bloggar eller ? >.<

Jag ber hemskt mycket om ursäkt, men i själva verket så är det Noah ni borde skylla på. Han snor min fritid, och kastar den sjön typ. Eller ah, han snor den iallafall. Men säger jag emot? Svar: Nej.



Efter att jag hade spelat på Blåsmusikens dag spenderade jag resten av dagen i sällskap med Noah (surprise), och sen när mamma kom blev vi också bjudna på te som ni ser. Myyysigt :D

Nu blir det kvällsmat och sen lite övning inför elevafton nästa vecka. Hoppas er dag varit lika fin som min ! (:

Wow

Massa wierd drömmar som satt sig i minnet + att ha läst ut sista Twilight-boken har blivit min morgon. Känns lite sorgligt att inte ha någon mer vampyrbok att läsa framöver, iallafall inte om Bella och Edward. Däremot finns det ju tillexempel Bree Tanners andra liv, kanske nåt för den kommande såkallade "sommarläsningen"? (;

 



Om ungefär en timme åker jag in till stan med Julia för att delta i Blåsmusikens dag som hålls där. Vi ska spela med Musikskolans paradorkester och marchera runt på stan i nästan en timme. Sen samlas massa olika blåsorkestrar i stadsparken och spelar några låtar ihop. Hoppas att det fina vädret inte gör det för outhärdligt att spela.. ^^

Det blir för mig att stressa lite nu sådär med allt som måste ordnas innan jag åker. Ska stanna kvar i stan efter att jag spelat klart, och för det behövs ombyte. Man kan ju liksom inte gå runt på stan i uniform >.<

Trevlig kväll

Har för övrigt nyss kommit hem och är trött så jag dör.

Förresten så klickade jag runt på lite bloggar nu i kampen för att slippa gå hela vägen till badrummet och borsta mina tänder, då jag hittade denna söta bild på, tro det eller ej, Kissie ! :o



Asså, seriöst, kolla in ögonen + fräknarna. Så läskigt gulligt. Ni måste faktiskt hålla med om att hon ser så mycket bättre ut utan allt smink osv ! :o

För er som undrar så lägger jag bara till att Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten var riktigt bra ! (: Den var lång, men Johnny Depp gjorde allt. Fy vad bra han är.

Annars får jag väl bara hoppas att ni haft en lika superbra kväll som jag haft, och att ni sover lika gott som jag hoppas på att göra.

Kimya Dawson – Sleep [Instrumental]

Pain in the ass

Haha, jag cyklade in i en bil. Fick cykelstången rätt mellan benen och kommer att få sitta i rullstol resten av veckan. Typiskt mig alltså, haha >.<

Annars har jag inte så mycket för mig. Har precis kommit hem ifrån skolan + ett otroligt spännande studiebesök i pingstkyrkan. Det var riktigt trevligt där, och jag funderar faktiskt på om jag skulle ta en vända där någon söndag, verkar najs (:



↑ Det första jag gjorde när jag kommit hem var att byta om till mina mysiga hippiebyxor. Sjukt underbart (':

Senare ikväll blir det att spela med orkestern på traktorpullingen som hålls i utkanten av Lidköping. Efter det blir det bio ! (:

Snabbfrukost

Jag låg kvar i sängen en halvtimme för länge och har nu fått stressa hela morgonen. Inte så kul. Fint väder.



Där har ni mig idag, höhö.


Hoppas ni får en bra dag osv osv. Hejsvejs ! (:

Läggdags

Nu har jag gjort mig iordning för kvällen och ska snart krypa ner under täcket och sova. Först tänkte jag dock dela med er om mina planer för morgondagen ! (:

Det är nämligen så att jag ska gå på bio för ovanlighetens skull.. ^^ Det är Noah som varit så gullig och bjudit mig på både pizza och bio, fattar inte hur han har råd ? :o Från början var det tänkt att vi skulle se Water for elephants, men när vi skulle boka biljetterna visade det sig att den inte alls gick imorgonkväll. Därför fick vi boka biljetter till den nya piratfilmen, men det funkar lika bra, hihi ^^ Spelar faktiskt inte så mycket roll vilken film det blir, bara grejen att bli bjuden på bio är ju helt knäppt gött ! (:



Någon som sett den ? (; Verkar sjukt rolig, jag älskar Johnny Depp ! ^^

Nu ska jag sussa, sov gott och dröm och äpplen och annat gott ♥



Poop butterflies

Min dag har i största allmänhet varit ganska bäst. Skolan gick ganska fort fram med chill idrottslektion och god lunch. DESSUTOM fick jag mig en suverän överaskning när självaste Robin Smedman kikade in på Dalängen när vi hade rast. Resten av skoldagen skulle väl någon som inte kände mig trott att jag gick på knark eller nåt, haha.. >.<

Efter skolan följde jag med Noah hem för att hämta min trumpet som jag lämnade där imorse, och på köpet fick jag mig en risifrutti också, inte fel. På köpet glömde jag tiden också, och när jag kollade på klockan så var det bara "Oj, tre i fyra. Shit pommesfrites. Trumpetlektion om tre minuter. Kuta." Jag hann i tid iallafall, och trumpetlektionen jag väldigt bra + att jag är sjukt taggad för elevafton nästa vecka, där jag ska spela två satser ur en trumpetkonsert av Telemann + söka stipendie.

Resten av dagen gick på som vanligt och nu har jag precis kommit hem ifrån staden för någon timme sen.


Mitt rum uppifrån i brist på annat. Jag passar på att njuta av den nystädade känslan ♥


Nu blir det random kvällschill resten av tiden jag har kvar innan jag somnar. Kommer nog ta och avsluta med min bok. Good times (:

Good day

Idag vaknade jag av att min katt kom upp i min säng och var jätteblöt efter nattens äventyr outdoors. Hon smutsade ner min säng lite, och gick därefter och la sig i min korgstol istället. Tänk om man hade som en kattvättmaskin som automatiskt tvättade katten när den kom in genom kattluckan. Tänk vad praktiskt det skulle vara, och hur många rena lakan det skulle rädda. Gud va smart jag är.


En gullig katt som bodde hos Noah i någon vecka för några månader sen. Riktig sötprick (':


Aja, nu ska jag sticka ! (: Ha en bra dag ♥


The black hole

Det regnade så det blev inga bilder.. men matchen var spännande (höhö). Julia satt och var helt inne i spelet, jag var inne i hur grabbarna sprang. Jag är fan best.



Nu blir det att kludda lite skit på ett papper och kanske läsa lite. Sov gott ni där ute ♥

Fotbollsbrudar



Sitter här med Sholia och ska snart dra iväg och titta på fotboll. Wow. Det är nåt fel med mig, haahh >.< Tänkte ta lite kort och så vidare och så vidare. Ha en god kväll (:

Onsdag

Godmorgon på er alla ! (:

Snart bär det av mot skolan. Det blir en lååång skoldag idag och det ser jag verkligen inte fram emot ! :( Efter skolan sen, väntar en orkesterövning.

Ikväll tänkte jag och mamma åka iväg på en liten roadtrip till Örslösa för att kolla på fotbollsmatch. Wow. Hör ni hur det låter eller. Haha. Vi ska på fotbollsmatch. Det är liksom så att det är huuur många som helst som jag känner som ska spela emot varann, så det blir kul att se.



M.I.A. – Paper Planes

Nu sticker jag. Yo. Ha en bra dag ! (:

Ofta ?!

Herregud !! Såg ni Taub? :o Han kan inte bara säga till sin fru att han älskar henne och inte vill såra henne, och sen gå och ha samlag med någon annan obetydlig fjant ?! Blir riktigt deprimerad här va. Herregud.



Det gjorde my night rather sorglig. Suck.

Imorgon är det ny dag, och sen är det torsdag, sen fredag, sen lördag, söndag och sen måndag. Efter det är det tisdag och förhoppningsvis ett avsnitt av House som slutar lite lyckligare än detta. Dumma Taub.

Sov gott hörrni ! (:


Trevlig dag

Hej hopp på er alla ! (:

Jag har haft en superskoj dag hemma hos Elin ! (: Bland annat lånade vi hennes brors filmkamera och gjorde en jättebäst film. Inget slår den. Skate or die !

Tyvärr så blev det nåt fel med bilderna som Elin tog och försökte skicka till mig, men den här bilden under får bli provisorisk. Jag kopierade den ifrån Elin och Julias blogg.


Väldigt vackert face jag har där.. höhö


Nu blir det House
och sen sängen. Fan va go dag. Göttans.

FÖRRESTEN så sprang jag cooper idag (konditionstest, springa 2 km på tid), och jag sprang på 9.56 min ! Wow, jag har aldrig gjort så bra ifrån mig, är riktigt nöjd ! (:

Ha en bra kväll. Se nu till att inte missa House !

Ägodel att bära ägodelar i

Godmorgon på er ! (:

Jag har precis gjort mig iordning och ätit frukost, och snart bär det av mot skolan. Idag har vi konditionstest på idrotten, och det ser jag inte fram emot ett dugg ! :( Däremot, nåt jag faktiskt seeer fram emot, är att jag ska tillbringa eftermiddagen med Elin. Det ska bli riktigt roligt, speciellt eftersom att detta är nåt helt nytt för mig, jag har aldrig vart själv med Elin förut, inte heller vart hemma hos henne. Jag slår vad om att detta blir en bra dag ! (:

Innan jag drar iväg så tänkte jag bara visa er en tågpåse jag hittade för nån vecka sen. Den har hängt i våran städskrubb i flera år nu, sen mamma arbetade i Göteborg på högskolan för scen och musik. Jag tycker att tygpåsen är superfrän, så jag tror att jag ska börja köra på denna mer och mer. Tagg på den.


Ser man inte lite smart ut med den på axeln ? (;


Karen O And The Kids – Sailing Home

Aja, ha en bra dag allihopa, men jag tror inte att det slår min dag med Elin !

Otydlig bild



David Lanz – Leaves On The Seine

2 minuter in i låten kommer min favoritbit. Så underbart är det. Herregud liksom. Typ det gulligaste/vackraste/mysigaste/sorgligaste/blablablablabla osv osv. Njut.

Nu ska jag sova. Imorgon väntar en fullspäckad dag med Elin som sällskap. Vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt, men en sak är säker, i sällskap med Elin blir ingenting tråkigt ! (:

Godnatt på er ♥

"Alla de med ett hjärta, är sårbara."

Satte mig för att titta på film med mor och bror, men jag fann den tråkig, så jag satte mig tillrätta vid datorn i sängen, med mysig musik, rökelse och tända ljus. Resten av kvällen blir till att teckna, skriva ner obetydliga ord och meningar och bara göra poesi i olika skepnader.



↑ Bild ifrån när jag och Linnea fotade sist.


Bobby McFerrin – Brief Eternity

Låten tipsade Sigrid mig om, och jag äääälskar den ! Tyckte den passade ganska bra med bilden, såååaaattteeee..

I'll be where my pencil is, if you're looking for me.



Hemkommen + läsarfråga

Jag har precis kommit hem ifrån skolan och trumpetlektionen. Det blev att ta bussen direkt hem efter trumpetlektionen, och det var första gången på länge som jag gjorde det. Känns väldigt ovant att vara hemma redan vid fem, hihhi ^^



Sen fick jag en liten läsarfråga också, nämligen en fråga om vilken kamera jag använder mig av. Jo, jag köpte en systemkamera för några månader sen, innan min familj och jag åkte till Kanarieöarna. Det är en Canon EOS 550D, köpt på OnOff.

Nu blir det för mig att.. ja, det vet jag inte än >.< Men nånting blir det väl ! (:

Godmorgon ! (:

Sitter här och äter frukost i vanlig ordning. Snart ska jag bege mig mot staden och skolan och allt vad det är.



Hoppas ni får en go dag! Förresten, jag hoppas ni är väldigt stolta över min klasskompis Filip J som nyss vunnit disco-SM 2011 !

Redan slut på helg? D:

Känns som att helgen gått jättefort trots att jag inte haft så mycket för mig. Imorgon är det redan måndag och sen blir det nedräkning till helgen, IGEN. Känns verkligen som en tröst att det kommer en tid, bortom allt annat, då alla dagar faktiskt fååår flyta ihop, utan att någon tar skada av det.. kan man göra något annat än att längta? >.<


Hade egentligen tänkt se på film med familjen, men nu är klockan redan kvart i tio. Om det blir någon film vet jag inte, men blir det det så händer det kanske att jag tar och lägger mig i soffan nere och kollar, med borstade tänder och så. Blir jag trött, går jag bara raka vägen upp och lägger mig, det funkar alltid ! (:

Sov gott allihopa och dröm söta drömmar, hihi ^^

CAPSLOCK

Maya säger:
ANNE FRANK - THE WHOLE STORY.
VAD GÖR DU DÅ?

Elsa säger:
INGET TYP
ÄR DEN BRA ?????

Maya säger:
OKEJ
HAR BARA SETT TYP 4 MINUTER

Elsa säger:
TROR DU ATT DEN ÄR BRA ??

Maya säger:

NJA
LITE

Elsa säger:

JAG VILL SE DEN !!!

Maya säger:

JAG KOLLAR PÅ DEN PÅ YOUTUBE
http://www.youtube.com/watch?v=XH2HxdnUdWE&feature=related


Elsa säger:

MEN WOW DET VILL JAG OCKSÅ GÖRA!!

So yeah, that's like what I'm doing right now.. höhö.


VACKRA MAYA ♥


Snart blir det grillat med familjen. Ikväll ska vi ha det mysigt framför en komedi, ska bli fint.

Forest City Lovers – Minneapolis

Hur är eran söndagskväll planerad? (:

Söndag

Åh ! D: Länkarna går mig på nerverna ! :( Det vill inte fungera trots att jag försöker och försöker.. :(

Annars så har jag mest inget för mig, har ett rum jag måste städa och en trumpet jag måste öva på. Senare idag, efter lunch skulle jag tro, blir det att åka in till stan och träffa pompisar. Trevligt ! (:



För övrigt lyssnar jag just nu på John Mayer, som sjunger väldigt jättemysigt.

John Mayer – All We Ever Do Is Say Goodbye

↑ Ser ni vad jag menar.. ? -.- Den är.. BLÅ ! :(

Hiss eller diss?

Ja, vad tycker ni? :D Själv är jag så nöjd man kan vara, förutom att det hänt nåt litet fel med länkarna i inläggen.. /: Men det ska jag försöka komma på problemet med snarast möjligt, för jag får fnatt på det >.<

För övrigt sitter jag och knarkar Tic Tac, helt otroligt gott.

Bild ifrån mitt och Linneas konstverk på tågperrongen.


Nu fortsätter min lata kväll, kanske blir det tecknad film ikväll? (; Jupp, så mogen är jag..

Designen klar + nyinköpt parfym

Jag har suttit nu över lunch och finslipat på bloggdesignen som nu är klar. Den kommer upp lite senare idag, hoppas ni ser fram emot det lika mycket som jag gör ! ^^

Nu tänkte jag ta mig en macka och sen och påbörja dagens pyssel, att fixa ihop några ramar och pynta dom. Spännande, spännande. Innan det tänkte jag bara visa en parfym jag köpte nu i förra veckan. Den heter Be delicious Fresh Blossom, och luktar helt otroligt gott !


Ordet parfym kommer av latinets per fumes = genom rök, visste ni det ? (; Det kanske är anledningen till att jag tycker om rökelse så mycket, för att det har en koppling till parfym, alltså doft.. ? :3

Perfume Genius – Perry

Ha en fortsatt fin eftermiddag ! (:

Typ lördag

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men jag var alltför upptagen med att ha roligt med mina kompisar, så jag struntade helt enkelt i det ! ^^ Jag hann titta på två filmer, bland annat The Grudge 2 (svinläskig), jag cyklade hur långt som helst i motvind och tittade på delar av Noahs fotbollsträning, jag fick turen att skåda en rejäl failning som var sjukt rolig, jag åt risifrutti, jag kollade på konserten/musikalen på Delagardi, jag åt kinamat osv osv. Ni förstår säkert hur trött jag var när jag kom hem efter dagens bravader, så jag damp ner i sängen och somnade omedelbums. ^^

Nu i morgontimmarna har jag mest tagit det lugnt. Bland annat bläddrade jag lite i fotoallbum och rotade i hyllorna där vi har våra familjebilder osv. Då hittade jag denna, som fotades på Liseberg för ca tre år sen. Det är Maya, Julia och jag iklädda kläder i 1800-tals modell skulle jag tro. Fränt va? (;


Jag är rätt sugen på att göra om detta igen, kanske redan i sommar. Tänk vad häftigt att ha uppe två av dessa på väggen, en när vi var 10/11 år, och en när vi är 14/15 år.. hihi ^^

Royal Philharmonic Orchestra – Pride And Prejudice

Idag har jag inga planer alls förutom att jag förberätt för lite helgpyssel till rummet. Tänkte limma ihop mina egna ramar och klä dom med papier maché. Höhöh, det är typ det jag har helger till, träffa kompisar och komplitera mitt rum med nya onödigheter.. >.<

/Elsa ♥

It's friday, friday, friday

Sitter nu och äter frukost i mitt tysta hus. Mamma sover och Erik sover och pappa har gått till jobbet. "Loneeeelyyy, I am så looneeellyyyy, I have nobodyyyyy, fooor my oooooown"

Höhö.

Snett smile, hohoh.


Ikväll blir det en fullspäckad kväll. Det är fredag den 13 idag, så ikväll ska jag titta på skräckfilm med några kompisar. Planen är att vi ska äta kinamat till det. Mums ! Innan det iallafall, så ska musikklasserna gå på en konsert på Delagardigymnasiet, som esteteleverna i trean gör. Ska bli riktigt kul att se det tycker jag (:

Hoppas ni får en fin dag, puss ! ♥

Seeegt

Kvällen har gått snabbt, men jag känner mig ändå uttråkad osv. Suck. Jag har spelat spel, skrivit mejl, grejat med designer, snackat i skype, men ändå känner jag mig helt tråkigt. Liksom WTF? Vad är det med mig när jag inte ens uppskattar tetris längre ? :'(

Bild på skymningen, tagen för några dagar sen.

Anya Marina – Satellite Heart - Soundtrack Album Version

Känner att jag inte har så mycket mer att göra denna torsdagkväll, så jag går helt enkelt och knyter mig. Först tänker jag dock läsa lite ur min underbara bok. Wow, Stephenie Meyer skriver verkligen superbra.

Godnatt på er, hoppas ni får a good night sleep ♥

Upptagen dag

Har haft fullt upp heeela dagen. Först var det musikprofilens nior som hade konsert för skolan. Efter skolan hade jag trumpetlektion som gick sisådär, men ändå bra.. efter det åkte jag hem med Noah i sällskap och så var vi bara hemma och tog det lugnt, sådär som jag älskar. Att bara ligga och slappa och klicka runt på nätet och lyssna på musik och prata osv osv. Chillt liksom yo. Det slutade iallafall med att vi tog det alldeles för lugnt, så Noah var tre centimeter ifrån att missa tåget.. höhö. Men som tur var hann han med det iallafall.

Happy times - Noah


Just nu sitter jag inte med min egen design, utan en kompis till mig som bad mig om hjälp med hennes design. Det roliga är, att hur jag än försöker, så blir det "Elsa-stil", hihih ^^

Nu ska jag skriva mejl för fulla muggar. Ha en fortsatt bra kväll ! (:

Home from town

Har precis kommit hem ifrån ett regnigt Lidköping, satt mest ute på verandan med Noah och lyssnade på regnet. Sen cyklade vi genom den blöta staden och fick prickiga kläder. När jag kom hem märkte jag hur grönt allt blivit efter att regnet fallit, konstigt kom jag fram till att det var, höhö.


Bon Iver & St. Vincent – Rosyln - Soundtrack Album Version

Just nu sitter jag i skype med Elin och har det trevligt. Troligtvis blir det att hitta på något med henne på tisdag, det blir ännu trevligare ! (:

Nu ska jag pyssla lite med bloggdesignen som börjar närma sig sitt slutresultat. Är riktigt nöjd hittills, eftersom att detta är ganska olikt mina tidigare designer, men ändå neutralt och fräscht, om mysigt på samma gång. Perfekt.

/Elsa ♥

Hej hej hej hej

Jag har precis kommit hem ifrån staden där jag spelade med paradorkestern. Det var sista dagen idag och det var väldigt skönt att få det överstökat, då det tagit enormt mycket på krafterna. Puuh

Just nu håller jag på att pyssla lite med nya designen, och det går ganska frammåt förutom att jag gör vissa misstag hela tiden så jag måste superkoncentrera mig osv osv >.<

Nu tänker jag ta en snabb macka och sen fräscha upp mig efter dagens bravader, men först ska jag bara visa er en snabbtitt på mitt fönster, ty en söt liten bloggläsare bad mig göra det. Ska ske liksom ! (:


Grizzly Bear – Slow Life [with Victoria Legrand] - Soundtrack Album Version

↑ Låten som spelas på repeat i mina högtalare. Kärlek.

Hoppas ni får en fortsatt fin dag ! (:


Mot lågstadieskolorna ! :D

Nu sticker jag, hinner typ inte blogga men jag skriver när jag kommer hem. Ha en bra dag ! (:


Godernatter

Avslutar kvällen med min bok. Underbart. Imorgon nalkas det sista dagen för skolgårdsmusiken. Känns ganska gött med tanke på att jag är typ 90 % säker på att det blir lika soligt som idag.. höh

Kimya Dawson – Sleep [Instrumental]

Godnatt på er ♥

Tillbaka

Nu har problemen löst sig och jag är back on track. Medans jag hållt mig borta så har nya ideér kläckts, för bloggdesignen mest. Jag vill ha något mer vitt, öppet och fräsht. Vårigt. Tänkte slipa lite på detta, men förvänta er ingenting redan ikväll då jag antar att detta blir ett långtidsarbete, för att det ska bli så bra som möjligt.

Plus att House är en anledning till att jag inte kommer sitta uppe med designen ikväll. House is far to bra för att skippa, herregud liksom. Någon måtta får det vara.


Lykke Li – Possibility - Soundtrack Album Version

Ha en fortsatt bra kväll allihopa, missa inte House ! (:

Next stop; kyrkan

Nu sticker jag in till stan ! (: Känner mig rätt lagom 50-tal och jag älskar det. I framtiden tänker jag bygga mig en tidsmaskin och åka tillbaka till 50-talet, och köpa massa snygga kläder, hihi ^^


The Penguins – Earth Angel

Ha en bra dag ! (:

Snuvig som en häst

Jag har som sagt en otrolig pollenallergi, och den är som jobbigast på morgonen. Till frukost tar jag tabletter så det går över sen, men percis när jag vaknar går det åt hur många näsdukar som helst. Usch.

Idag har jag inte så mycket planerat förutom att jag ska på gudstjänst/dop nu på förmiddagen. Ska bli ganska trevligt eftersom att barnet som döps ska heta Elsa, hihi ^^


↑ Där har ni min placering när jag sitter vid datorn. Min lilla resväska är ett perfekt litet bord att ha i sängen när man vill äta en macka eller helt enkelt sitta vid datorn. Faktsiskt så hjälper den jättemycket, eftersom att datorn kommer högre upp och undviker ont i nacken.

Karen O And The Kids – Rumpus Reprise

Förresten så läste jag ut min bok imorse. Jag håller ju på att läsa Twilightböckerna nu, och det var trean jag precis läst ut. Caroline i min klass var överlycklig för min skull att jag har fyran kvar, det ska visst vara den bästa boken. Antar att det är upp till bevis nu, hihi ^^

Nu blir det frukost och sen tänkte jag göra iordning mig, tjao ! (:

Kvällspromenix

Har precis kommit in efter en liten kvällspromenad i solnedgången. Faktiskt så missade jag själva solen, men det den lämnar efter sig är helt otroligt. Det blir som mörka slöjor i blått och rosa som drar sköra linjer över kvällshimlen. Väldigt vackert och breathtaking.


David Lanz – Painting The Sun

Nu blir det det sista kapitlet ur min bok + lite youtube. Chill lördagskväll, precis som det ska va ibland. Dock är jag superallregisk och supersnuvig.. fattar inte hur näsan får plats med så mycket snor ? :o Nån som vet  ? >.<

Antar att detta är godnatt dock. Imorgon är en ny dag och det är söndag. Trevligt. Godnatt ! (:

Mat på schemat !

Har för det mesta inte gjort nåt alls sen Linnea stack, har spelat lite Sims och pratat ganska mycket i telefon med bland annat två personer som jag saknar ynkligt mycket. Nu vankas det god och grillad mat som plåster på såren. Wow vad hungrig jag är. Wow vad gott det ska bli.

Osminkade jag för cirkus tre minuter sen. Höhö.


P!nk – Raise Your Glass - Explicit Version

/Elsa ♥

Walk a dog

Linnea har ganska nyss åkt och jag sitter nu på mitt rum och gör mest ingenting. Jag kom och tänka på det, hur gärna man skulle haft en hund sånna här soliga dagar. Tänk er att gå ut på åkrarna i solen med en nyfiken hund dragnades i kopplet. När jag blir äldre och flyttar hemifrån ska jag ta och köpa mig en hund. Det är bestämt på engelska.


Florence + The Machine – Dog Days Are Over

Nu ska jag spela Sims. Är rätt sugen på det ja.

Godermorgon

Vi har precis vaknat och så vidare. Och så vidare.

Igår kväll såg vi först första Twilightfilmen, och sen började vi på andra. Grejen var det att det var sent, och båda två slumrade hela tiden, så jag minns bara vissa bitar, höhhö. Vi tänkte se om den nu på morgonen så att vi faktiskt kan säga att vi minns den >.<

Flummig bild Linnea tog på mig när jag sprang. Höhöh. Det var inte avsiktligt att jag skulle se så arg, bestämd och ful ut.. haha det bara blev så >.< Bravo, Elsa. Bravo.


Antar att frukost väntar, sen blir det New Moon för andra gången hihih ^^

black & blue?



För cirkus 2 sek sen så frågade Elsa mig om jag ville gästblogga(!) btw, detta är Linnea som skriver (;
men självklart ville jag gästblogga! har gjort det en gång förut med det var nog på Elsas förra blogg, så iaf nu gästbloggar Linnea! *Applåd*
Bilderna som ni ser över var tagna föurt när jag & Elsa cyklade iväg med mängder av smink på oss genom Lovene bort till en söt skog :) Btw, av 380 tagna bilder (inklusive dom vi tåg vid perrongen) så blev det endast 59(!) bilder kvar, snacka om att vi misslyckades på fleeeeeeeeeeera bilder, speciellt jag måste jag säga.......

Nu har jag lyckats städa Elsas rum med hjälp av henne själv! Tycker att vi ska ge Elsa en applåd bara för att hon städade rummet (tillsammans med min hjälp) på kanske 45 min? Riktigt starkt gjort !
Det går att se golvet nu, ingen rondell här inte. Elsa sade nyss att det såg riktigt frächst ut och jag håller med! :)

Nu ska vi gå ner & fixa chokladpudding, honungsmelon, popcorn & dricka för en rikitgt lyckad myskväll framför Twilightfilmerna! Som jag faktiskt aldrig sett. Anteckna detta



Men nu ropar Elsa, så vi ska ta ner hennes ex-skrivbord nu, hon har, btw, en skitcool hylla nu som är röd :)
Aja ska sticka nu, pusshej hoppas ni får en lika lyckad kväll som vi!
/Linnea :)

We ♥ kritor


Vi har klottrat sönder och tagit massa andra läskiga kort, så nu är vi helt slut och måste städa. Resterande bilder kommer senare, promise is a promise. Förresten, vad tyckte ni om perrongen vi pimpade ? (;

Nu ska vi äta kvällsmat, hamburgare står på menyn ! (:

After school

Har ganska nyss kommit hem ifrån skolan och staden i sällskap av Linnea. Jag har fikat med ett stycke Joar och köpt kritor att rita på en liten betongvägg med. Låt oss kalla det "perrongkonst". Det blir av senare ikväll eller imorgon med Linnea, vi tänkte låta våra konstnärliga sinnen ta vid, höhö.


Vi har packat på oss andra och tredje Twilightfilmerna, första ska vi se på TV, den går ikväll klockan nio, hihih ^^

Mellanmål väntar, sen sticker vi nog ut och klär en betongvägg med färg. Skojsigt.


Friday - Fri dag

Det är iallafall så gott som en fri dag idag. Vi har endast fyra lektioner, och för att vara jag, så är det oerhört lite lektioner. Vi slutar tjugo i ett och vad jag vet så blir det att ta en fika på stan och sen sticka hem till my place och rusta upp för maratonet som vi taggar. Vi taggar det.


↑ Random bild ifrån imorse. Ni fattar inte hur mycket beslutsångest jag hade över den där scarfen, haha ! x) Den skär sig liksom lite, men ändå inte ? >.<

Frukost blir det snart, och sen borstar jag tänderna och sticker. Mayas mamma skjutsar till skolan idag så jag fick en sovmorgon på 10 minuter. Känns gött.

För övrigt är jag sjukt snuvig och måste städa mitt rum. Har ni papper och penna i närheten så kan ni ju alltid anteckna det. Så ni inte glömmer av att jag är otroligt snuvig idag liksom. Bra, då säger vi så.

Windsor For The Derby – The Melody Of A Fallen Tree

Ha en bra dag ! (:


Borde sova


Det är verkligen dags att sova nu, så jag tar och pyser. Godnatt !

4 chords


Detta är ett klipp som jag filmade med min mobil för flera månader sen, men eftersom att mobilen vart paj så har jag helt enkelt inte laddat upp det än. Jag spelade faktiskt in det under luciaturnén, då vi nyss ätit lunch och samlat oss i Olles vardagsrum för att titta på film eller vad det var. Ett stycke piano var det enda som behövdes för att få igång klassen och det blev trevligt med enbart fyra ackord. Här hittar ni orginalklippet ifrån youtube, där komedibandet Axis of Awesome framför "låten".

Aja, enjoy !

"And if you were an ocean, I'd learn to float -

- hold me in your arms and sway me like the sea"


Har just kommit hem ifrån springturen + att jag pratat med Linnea om planer för imorgon då vi har tänkt oss att titta på Twilightmaraton. Lite tjejigt sådär.

Nu ska jag precis duscha, sen blir det väl de sista kapitlerna av min bok. Trevligt trevligt.

För övrigt sitter jag och smånynnar till denna låten;

Kings Of Convenience – I Don't Know What I Can Save You From

Usch va bra den är. Ser de svarta fåglarna flyga utanför fönstret över den blå himlen, och får gåshud. Smånynna är mysigt.

/Elsa ♥

- 176:-

Jag åt som sagt på café med Linnea, och tillsammans åt vi för 176:-. Väldigt mysko, eftersom att vi delade på både dricka och bakelse, och tog bara varsinn smörgås. Det är väl knepet antar jag, att de inte visar priserna bredvid bakelserna när man ska äta på café. Då är det bara att välja, och sen få reda på priserna.. haha, det fungerar iallafall >.<


Care på den. Men jag tyckte att det hade en koppling eftersom att det var sockerdricka jag och Linnea drack på fiket, höhö.

Bo Kaspers Orkester – Sockerdricka och sprit

NU SKA JAG UT OCH SPRINGA JA DET SKA JAG.
Är fan beeeest.

Musikskolan + ipad

Hejsan svejsan ! :D

Har precis slutat skolan och sitter nu på musikskolan i väntan på trumpetlektion. När jag kom hit, gissa vem jag träffade ? (; Jo, Gustaf, Björns kompis. Och gissa vad han pillade med ? :D Jo, hans nya iPad. Helt underbart. Och jag kom ju såklart över att få spela spel på den, och kom sen på att man ju kan blogga ifrån dessa saker. Wow. Efter lektionen ska jag först ta en fika med Linnea, och sen blir det att titta på teatercabaren som jag berättade om i morse får jag för mig... ^^
Men nuska jag snart spela så måste kila, ska nog ta och köpa mig en iPad nån gång, de är rätt användbara har jag hört.

Adjö.

Torsdag

Jag sov ganska gott men drömde en jättekonstig dröm :s Minns bara luddiga bitar av den nu, men jag hade gåshud på armarna när jag vaknade. Läääskigt :o

Idag är det skola på schemat som vanligt, och sen har jag en liten trumpetlektion. Kvart över fem, ca en timme efter lektionen, ska jag gå på en teaterföreställning på Esplanadteatern. Det är en ungdomsgrupp där jag gick förut som har gjort en cabare med bitar ur Disneyfilmer osv. Så det ska bli ganska kul att se det, eftersom att jag är rätt nära vän till alla i gruppen, och för att jag faktiskt skulle vart med i just den cabaren innan jag bestämde mig för att sluta teatern.

Tummen upp till teater. Sånt är kul.


Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det att sticka iväg till skolan. Det är riktigt, riktigt kallt hemma nu, så jag sitter i morgonrock och tofflor,  hihi ^^ Care på den men jag säger det ändå >.< Haha, på bilden däremot, tog jag av mig morgonrocken.. x)

Ha en bra dag ! (:

För allting annat verkar redan gjort


Hästpojken – Gitarrer & bas, trummor & hat

Nu ska jag verkligen sova. Har egentligen ingenting att sitta uppe för, så det finns la typ inget annat att göra ^^ Först ska jag bläddra runt på de vanliga bloggarna en sista gång innan jag stänger av för natten. Det är som att gå en runda för att se att alla dörrar är låsta, för säkerhets skull. För tänk om nån faktiskt bloggat medans jag hållt på med annat ? >.< Jag vet.. jag är paranoid.. suck

Godnatt ♥

Telefoni + tala

Har precis snackat i säkert en timme med "Ed-Erik" i telefon. Han är fan bra. Bäst i vissa stunder då man verkligen behöver en bra person.

Nu ska jag snart göra iordning mig för kvällen och sen lägga mig och läsa. Är trött som en pingvin, och jag har mer lust att ligga nerbäddad i min säng och läsa än att vänta på att nåt ska hända på datorn, haha >.<


"Guess that's why they call it windowpain." ← Grymt bra bildtext, huh ? (:


Mateo Messina – Up The Spout

Sitter förövrigt och läser igenom gamla blogginlägg och minns gamla tider. Det konstiga är att det sticker i näsan när jag läser, av den doften jag minns ifrån då ? :o Hur knäppt som helst !


Hemkommen + tomater

Radade upp dom sådär konstnärligt, höhöh.


Nu har jag precis kommit hem ifrån en dag i skolan + orkesterövning. Nästa vecka ska vi spela skolgårdsmusik och det ska väl bli ganska kul tror jag, första dagen. Eller inte ens det.. haha. Det blir fyra spelningar per dag i tre dagar, och vi kommer att stå ute och spela. Kommer bli rätt kallt har jag hört.. >.< Förra året var det några som hade handskar till och med.

Danielson – Did I Step on Your Trumpet

Nu ska jag kika igenom en powerpoint till matten och sen blir det väl lite annat småplugg hoppas jag. Ikväll vill jag verkligen vara så duktig att jag sticker ut och springer, men vi får se hur det blir med det.. jag är ju rätt lat, haha ! x)

/Elsa ♥

Onsdag

Det blir orkester idag, sen åker jag direkt hem efter. Jag har ett rum att städa bland annat. Morgonens beslutdångest handlar om jackor. Jeansjackan eller trenchcoaten? Huummmmm


Nu drar deeeet iväg, ha en bra dag ! (:

HOUSE

Asså jag har inte bloggat idag. Herregud. Har fikat med Linnea, hjälpt Hanna med bloggdesign och skrattat ihjäl mig med Noah för några helt otroliga videoklipp på youtube. Det fanns planer på att sticka ut på en springtur i kvällskvällen med Julia, men helt plötsligt kom mamma in och typ, "Elsa, det är House nu.". Man bah, "WTH HOUSE NU?!??!?!?", och sen fick jag panik för att jag missat fem minuter, och så messade jag Julia och ställde in. House ♥

Glädjeskutt.


Det här blir ett godnatt också. Jag ursäktar för att jag är så seg, höhö. Godnatt (:

Tisdag

Igår dock, då kändes det verkligen som om det skulle bli onsdag idag. Känns konstigt att veta att man slutar kvart i två, för det känns så tidigt för en onsdag.. men det är ju tisdag ! >.<



Nu bär det av mot skolan i dundrande fart. Fast först måste jag leta hela huset runt efter mina gympabyxor, som på nåt vis gått upp i rök.. :o

Ha en bra dag !



Winter

Utanför åker en traktor förbi i den svarta kvällen och påminner mig om snöplogar. Det känns så långt bort, så länge sen, med vinter, kyla och snö. Trist och grått. Det är verkligen något jag inte alls saknar just nu. Jag har precis bytt ifrån duntäcke till vanligt. Det är som en sed, jag byter alltid till tunnare täcke mot sommaren och värmen. Kändes som att det var dags nu.. men känner på mig att jag kommer ändra mig inatt när jag ligger och fryser.. så typiskt mig, hihi ! ^^

Gammal bild.


Imorgon har vi gympa. Ser jag fram emot det ? Kaanske, faktiskt. Höhö. Så knäpp är jag.

Anders Widmark – I Denna Ljuva Sommartid (Psalm 200)

Nu ska jag fortsätta med mitt mysande, blir nog till att läsa resten av kvällen.

Godnatt ! ♥

Close to empthy

Fick ryck och bäddade sängen, så nu sitter jag här i mitt annars stökiga rum. Känns lite awkward liksom, bäddad säng är det sista man har om resten av rummet är stökigt, haha ! >.<

Checka in min coola väska som datan sitter på. Helt knäppt vad jag tycker om den. Passar perfekt som minibord i sängen så jag inte får ont i nacken.


Annars har min kväll gått ganska snabbt. Har hjälpt Hanna lite med bloggdesign och bara chillat sönder framför en film. Nu sitter jag och lyssnar på mysig musik och grannens moped som går i ett där ute på gården.

Kimya Dawson – My Rollercoaster [Juno Film Version]

Nu blir det kvällsomelett.

Känns ovärt

Har ganska nyss kommit hem sådär spontant ifrån staden då det var meningen för mig att stanna där, men så ändras planerna innan man hinner blinka, och så står man där med huvudvärk och blir arg. Höhö.

Så aah, hela min eftermiddag känns ganska ovärd. Det blir nog till att läsa eller glo på film eller något i den stilen, då jag inte riktigt kommer ha något annat för mig.

Bild tagen utav Caroline under sjuornas konsert då jag satt längst fram och skötte rökmaskinen.


Plus att jag har införskaffat Spotify Premium nu. DET känns gött.

Sarah McLachlan – Angel

/Elsa ♥

Schule

Frukost. Sen tar jag bussen in till stan och skolan. Najs bajs. Fast ne.


Jag är snuvig som attans idag och det är inte trevligt. Vad som däremot är trevligt, är att solen skiner och att jag ska cykla ifrån stan till skolan. Sånt tycker jag är mysigt ^^

James Blunt – Stay The Night

Nu ska jag äta frukost. Ha en bra dag och ha en bra dag ! (:


HAHAH TOMAT ♥


Bajskväll

Är inte alls trött men vill sova eller läsa eller gå på bio eller typ bara gå ut eller nåt eller rita eller skriva en hel bok eller två, men vad jag än bestämmer mig för att göra blir inte av ! D:

Förresten så är min teori att jag är allergisk mot äpplen. Hela min värld rasar. Det kliar i halsen precis efter att jag ätit ett, och sen går det över. Men ändå. Det är obehagligt.

Gammal bild på mig från den gången jag fotade med Julia och Maya.


Jason Collett – Blue Sky

Det blir väl helt enkelt att sitta och glo på youtube-klipp. Vilket liv.. >.<

Gonatt på er korvar, så sött ♥

Städar

Eller aah.. haha just nu sitter jag vid datorn.. >.<

Jag tänkte iallafall dela med mig utav en jättefin krok jag köpte på Indiska för ett tag sedan då jag var i Göteborg.

Här har ni min skönhet. I framtiden hoppas jag på att komplittera med några fler, då det fanns både gröna och röda vad jag minns.


Nu ska jag fortsätta att städa, samtidigt som jag känner doften av mat kittla mig i näsan. Är riktigt hungrig. Riktigt hungrig. Höhö.

Förresten så fick jag en uppenbarelse. Imorgon ska jag köpa Spotify Premium. Nu när man väl bestämt sig känns det rätt gött. Naaajs.

Nu åker tåget förbi. Tänk vad coolt det hade vart om de gamla ångloken fanns kvar. Då skulle jag åka tåg betydligt oftare, helt klart !





Hippiebyxor

Ni kanske minns att jag köpte ett par "hippiebyxor" när jag var med min familj på Kanarieöarna, men jag kom på nu i morse att jag faktiskt aldrig visat er hur de ser ut. Jag har inte haft dem så mycket det senaste eftersom att det vart vitt och kallt, men nu när solen äntligen tittat fram och gjort det grönt överallt, kändes det ganska rätt att ha på dem. Faktiskt så användes dessa byxor också flitigt på våran 6o-talskonsert, men fortfarande så är det inte så många som lagt märke till dem eftersom att det inte var nån frontfigur som bar dem.

Här har ni bilden. A promise is a promise.

 

Idag hoppas jag på plugg och städning. Usch och fy. Plus att vi just nu har några intresserade köpare till vår vita volvo ute i verkstan. Trevligt trevligt.

Darwin Deez – Constellations

/Elsa ♥

RSS 2.0